Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 156 da izolasyon

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drcalibra

Selam arkadaşlar Alfa 156 ım sanki biraz fazla ses alıyor.Lastiklerin sertleşmesi ve çakıllı asfaltın önemli etken oldugunu biliyorum ama alfaların dışarıdan ses alımını azaltmak için hangi bölümlerine izolasyon ve hangi malzeme izolasyon kullanabiliriz?

sahinbirinci

You are not allowed to view links. Register or Login

bu link faydalı olacaktır

drcalibra

harika bir paylaşım olmuş teşekkürler

verteb

Bu konu ile ilgili olarak Ziebart'ın sitesinde bir ses yalıtım sistemi olduğunu gördüm fiyatlar yüksek ama sitelerinde aracın marka ve modeline göre kabin içi gürültüde %60 kazanç sağlanabildiği yazıyor bunu denemiş olan arkadaşımız varmı acaba, bize yardımcı olabilecek

sahinbirinci

zieabrtı zamanında bende araştırdım diğer araç uygulamalrı hakkındaki yorumlarada göz atmıştım.ama pek olumlu sonuçlar duyamamıştım yada forumlarda insanlar istediklerini elde edememişti .ben yaptığım uygulama üzerine konuşayım .bu uygulamadan sonra %30 ses kaybı yaşadım daha sonra kapı içlerini söktürüp iç kısımlara sünger attırdım buda bi miktar kesti.para konusunda pek sıkıntınız yoksa benim tavsiyem würth ün ses kesici tabakasını kullanmanız.bir pakette çift tabak var fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 127 tl civarıydı.tahminim 3 çift gidecektir.bunun yanında ilerleyen zamanlarda davlumbaz üzerlerinede keçe atabilirsiniz.ancak beklentileri türkiye yollarında çok yüksek tutmamakta fayda var .şimdiden kolay gelsin

drcalibra

Selam aracın altına Würthün pütür adındaki malzemesinden atsak nasıl olur? ne dersiniz?

verteb

arkadaşlar geçen hafta arabanın lastiklerini değiştirdim, kumho lastik taktırdım çok yumuşak bir lastik, üzerinde orjinal 225 50 r17 performans lastikleri vardı müthiş ses yapıyordu kumhoları takınca %60 70 lerde ses kayboldu, bu haftada ziebart ta yalıtım v.s. yaptıracağım sonuçları seve seve paylaşırım. bu arada bozuk satıhlı yollardan geçerken aracın içinden gelen lakırtılara ve suspansiyon seslerine yapacak bir şey varmıdır ikincisi bu arabaya alternatif yay yada amortisör takmak mümkünmüdür.

sahinbirinci

quote:

Selam aracın altına Würthün pütür adındaki malzemesinden atsak nasıl olur? ne dersiniz?

ben pütür attırdım ama çok etkili olduğunu söyleyemem....
ama bi kaç tavsiyede bulunabilirim.şu anda davlumbazların üzerine koyabilmek için esnek bir yalıtım malzemesi arıyorum.çözümü bulunca paylaşacağım.hem ön hemde arkadavlumbazlar için.bunun yanında arka bagaj havuzu ve bagaja yapılacak izolasyon işide arka lastik üzeirnden gelen seslerin azalmasına neden olacaktır.

sahinbirinci

umarım reklam olmaz arkadaşlar iyi niyetimle bilgilendirme amacçlı koyuyorum.würtühn izolasyon tabakası nın linki

You are not allowed to view links. Register or Login

ersinguller

tamamen bilmediğim için soruyorum...

bu fiyat galiba 6'lı paket için. bu 6'lı paketi almamız durumunda çıkacak olan malzeme nerelerde kullanılabilir ve ne kadarlık bir bölümü izole etmeye yetebilir?...

mesela kapı içleri, davlumbazlar, bagaj, taban olarak 4'e bölersek genel izolasyon bölgelerini, bu ürün nerelerde kullanmaya müsait ve bu 4 bölgenin ne kadarını 1 tane 6'lı paket ile izole edebiliriz?...

Gouki

Teşekkürler Şahin bey

Sercan Keklik

izo için tek marka tek ürün..

Register or Login" border=0>

neticeleri çok agır şartlar altında test edıldı kesınlıkle bunu alın, kodu altnda yazıyor..

gri olanı bundan daha ınce oldugundan ötürü tam performans alamazsınız. bu ürününde 2 versiyonu var tekı desenlı tekı desensız..
Aldıgınız yere özellikle! söyleyin.. aynı kodda 2 ürün oldugunu bir çok würth bayısı bılmıyor bu durumu.. Desenli olanı çok kötü bir ürün iken düz olanı mükemmeldir.. Aracımın tavanı dahil bir çok yerinde mevcut tavsiye ederim.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm