Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

yeni web sitesi lazım değil mi?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tufanfb

Arkadaşlar merhaba;

Aranıza henüz dün katıldım. Haddim olmayarak bir öneride bulunmak istedim.

Gördüğüm üzere web sitesindeki içerik çok fazla çok emek verilmiş fakat tasarım ve kullanılabilirlik olarak biraz geride.

Eğer istenirse, yeni ve modern bir websitesi için yardımcı olabilirim. İçerik aynı olmak üzere elbette

Sevgiler

Tufan

Not: Yanlış anlaşılma olmasın. Web sitesi yaparak para kazanan biri değilim. İş çıkarmaya çalışmak gibi bir niyetim yok :)

Alfadanadam

Sitemizin monitör özelliğini denediniz mi mesela?

You are not allowed to view links. Register or Login

tufanfb

Alfadanadam merhaba, evet o özelliği gördüm ve biliyorum. ama dediğim gibi ben görüşümü ilettim :) daha modern daha hızlı bir site zor değil.. dediğim gibi öyle bir talep olursa yardımcı olurum size

agucba

Öyle bir sitenin temeli atılmıştı ve bayağı da yol alınmıştı ancak daha sonradan rafa kalktı.

///////////////

tufanfb

bu konuda hala ısrarcıyım ve teklifim geçerli. tek sorunu buradaki içeriğin kaybolacak olması...

apojitsu

quote:

bu konuda hala ısrarcıyım ve teklifim geçerli. tek sorunu buradaki içeriğin kaybolacak olması...

database'in yedeğini alsak php'ye aktaramaz mıyız?

tufanfb

yapılabilir ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum denemek lazım :)

AytacFx

ben cogu siteden daha kullanisli buluyorum bu bolmu. Aktif konulari gostere basiyorum ve istediklerimi inceliyorum. Diger bir VB forumlarinda ugrasip duruyorum nereye mesaj yazdimki ? diye