Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

Deri döşeme zaten çok ucuza maledilen bir opsiyon, firmalar sağolsunlar talepleri dengelemek için fiyatları yüksek tutuyorlar.
BMW'nin deri opsiyonu borusan için ?30 gibi komik bir bedel imiş.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tfnsmsk

Register or Login" border=0>
bazı sayfalarda birara giuiletta; sonradan da 149 olarak anılan bu makine hakkında bilgisi olan var mı?
tüm alfistilere sevgi ve selamlar..
sportif ruh.

marauderjingo

senin işin zor hacı. bence hiç bulaşma.

alfa147black

tufan bey 28 sayfa var okursanız bu iş tamam.

Dentist

quote:

Konu hakkında yapacagım tek yorumun dikkate alınması ricası ile,

Soz konusu siparişler tarafımca alınmış olup,siparişlere dair teknik spec,fiyat bilgileri siparis sahipleri ile,aramızdadır.
ARacı gelmeden cok uzun sure once,proje asamasında dair takip eden arkadaslarımızdır kendileri.

ARacın donanımı motor seviyeleri ile ilgili teknik bilgi isteyen herkesi yanıtlamaya hazırım.

Selamlar İyi hafta sonları

Sadece meraktan soruyorum;hangi sıfat ve de yetkiyle,üstelik bir de "fiyat bilgileri sipariş sahipleri ile aramızdadır" diyerek işi daha da gizemli hâle getirip,bu anlaşmaları yapıyorsunuz acaba?
Suadiye'de, size bu tür herkese açıklanmayan,"adeta gizli tutulan"siparişler alabilme şansı mı veriliyor da biz bilmiyoruz?
Ben en iyisi bu konuyu doğrudan Arzu hanıma sorayım...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

bado

alfa nasıl bir araç yaptı böle gelmeden ortalık karıştı fiyatlar ! entirikalar havalarda uçuşuyor :)
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Sercan Keklik

quote:

quote:

Konu hakkında yapacagım tek yorumun dikkate alınması ricası ile,

Soz konusu siparişler tarafımca alınmış olup,siparişlere dair teknik spec,fiyat bilgileri siparis sahipleri ile,aramızdadır.
ARacı gelmeden cok uzun sure once,proje asamasında dair takip eden arkadaslarımızdır kendileri.

ARacın donanımı motor seviyeleri ile ilgili teknik bilgi isteyen herkesi yanıtlamaya hazırım.

Selamlar İyi hafta sonları

Sadece meraktan soruyorum;hangi sıfat ve de yetkiyle,üstelik bir de "fiyat bilgileri sipariş sahipleri ile aramızdadır" diyerek işi daha da gizemli hâle getirip,bu anlaşmaları yapıyorsunuz acaba?
Suadiye'de, size bu tür herkese açıklanmayan,"adeta gizli tutulan"siparişler alabilme şansı mı veriliyor da biz bilmiyoruz?
Ben en iyisi bu konuyu doğrudan Arzu hanıma sorayım...

abi sen 147 yi aldıgın özel fiyatı bizle paylaşman nasıl yanlış düşerse buda yanlış düşer hakan beyin anlatmaya çalıştıgı bu.. İlk gelen belirli sayılı araçlarda firmalarindirim yapabiliyor.. Mesela biz 159 u öyle almıştık. Bu fiyatlarıda ciddi alıcılarla konuşuyorlar. Sonuç olarak iki tarafın imzaladıgı bir sözleşme bâki ise ki.. Neticede ben şimdi gidip bir araç alsam samimiyetimden ötürü araç 100.000 ise 80.000 e alsam burda kıyamet kopar heleki henüz ortada olmayan bir araç için.. Hakan beyin anlatmak istedigide bu. Nasıl sen zincirlikuyu serviste bir ayrıcalıgın var ve ödedigin faturayı biz veya bir başkası bılgısıne sunulmuyorsa abi bu işte öyle bir şey işte.. Sabahın bu saatlerınde bu kadar anlatabildim umarım yanlış şeyler yazmadım uykudan kalkıp yazdım cünkü.

Bu arada Arzu Hanımada sormayın böyle şeyler çünkü geri dönmez cevaplamaz sizi birine yönlendirir onlarda sizi kale almaz vs.. :) Alıştık bu durumlara bu yüzden Dün beraberken abicim sana EVİME ÖZEL DAVETİYE diye ısrarla bastırıyordum.. Çünkü bi yerden sonra adam yerine koymazsanız insanları insanlarda sizleri koymaz. Herşey karşılıklı neticede.. Para bizim huzur bizim zevk bizim.. Belki bizim aldıgımız araç muhattap oldugumuz insanların 1 aylık maaşı fakat, Sevgi, saygı ve karşılıklı dialoglar benim için herşeyden ötedir.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

alfaromeoworld

burada amaç entrika yada başka birşey değil,yanlış anlaşılma olmasın diye bu şekilde bir açıklama yaptım.Sercan gayet guzel acıklamıs.
Belli bir yetki dahiinde dogru seyleri paylaşmaya calsıyorum,lutfen farklı ve yanlış birşeyler yaptıgımızı dusunmeyın.bunu ozellıkle rıca edıyorum.official olarak birşeyler paylaşıldıgında ilk olarak sizlere detaylıca bilgiyi paylaşacagım.

herkese iyi pazarlar.

Saygılar.

bado

quote:

burada amaç entrika yada başka birşey değil,yanlış anlaşılma olmasın diye bu şekilde bir açıklama yaptım.Sercan gayet guzel acıklamıs.
Belli bir yetki dahiinde dogru seyleri paylaşmaya calsıyorum,lutfen farklı ve yanlış birşeyler yaptıgımızı dusunmeyın.bunu ozellıkle rıca edıyorum.official olarak birşeyler paylaşıldıgında ilk olarak sizlere detaylıca bilgiyi paylaşacagım.

herkese iyi pazarlar.

Saygılar.

Teşekkürler en kısa zamanda detaylı olarak ayrı bi başlık altında bu bilgileri paylaşırsanız memnun oluruz..

Arda

sadece alfa rome sevenlerin değil bu segmentte araba almayı düşünen herkesin beklediği bir model üstelik alfa romeo da önemli performans bekliyor giulietta'dan. bu şartlar altında otomobilin  fiyatı, donanımı konusunda dedikodu olması çok normal değil mi?

bu koşullarda, "siparişlere dair teknik spec,fiyat bilgileri siparis sahipleri ile,aramızdadır." demek yerine. Bahsi geçen siparişlerle ben ilgilendim fiyatları açıklayamam ama şu posttaki opsiyon fiyatları doğrudur, fiyatlar aşağı yukarı da şunlardır demek daha doğru olurdu bence. tepki de almazdınız.

cuneyt

Alti ustu 25000 euroluk arabadan bahsediliyor. Gorende zanneder ozel uretim bir Ferrari, Maserati :)))
Amma buyuttugunuz olayi yapmayin Allah askina. Bahsettiginiz rakam 50 bin TL. 53 Bin olsa ne olacak 49 bin olsa ne :))

Arda

Cüneyt bey, benim 4 bin lira farkı tamamlarsanız dediğinize katılacağım

admin

You are not allowed to view links. Register or Login

quote:

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

bado

bu gerçekmi acaba.. böle bi seçenek varmı?

Dentist

Ne yazık ki öğrendiğim fiyatlar beni hayal kırıklığına uğrattı arkadaşlar.
QV için düşünülen başlangıç fiyatı 34250 Euro.
Tam donanım ise yaklaşık 10000 Euro ek getiriyor.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

master

Rakam aşağı yukarı 70.000 YTL yapıyor.

Golf GTI 84.500 YTL (2 lt 211hp turbo, DSG şanzıman)
Seat Ibiza Cupra kampanyalı 74.500 YTL (2lt 240 hp)
Civic Type-R 74.500 YTL (2 lt 200hp atmosferik)
Ford Focus RS 64.000 euro (2.5 lt 305hp)
Megane RS fiyatı ve Astra OPC fiyatları henüz belli değil.

Bence bu rakiplerle kıyaslanınca QV kelepir kalıyor. 235hp, Alfa Romeo ve kompakt sınıfı sallayacak yeni bir model. Rakiplerinden iyi ve rakiplerinden ucuz.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Dentist

Türkiye haritası içermediği için navigasyon dışında ,alınabilecek aklınıza gelen herşeyi kapsayan rakamdır tam donanımdan kastettiğim.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

bado

tabi 70 bin içinde
bose hifi yok, 18" cant yok, panaromik cam tavan sunroof yok, navigasyon ve blue me yok.. bunları ekleyince fiyat 80 bini aşar.

en güzeli 1.4 170 hp dist. üzerine bu ek donanımları koymak.. ve aracı max 60-63 bin tl ye mal etmek.

bado

goodoldtimes

"senza cuore saremmo solo? macchine" ne anlama geliyor?
Google translate pek başarılı olamadı.

agucba

"Yüreğimiz (Scudetto) olmadan bu hayatta tek başımıza oluruz" gibi bir anlama geliyor sanırım.

///////////////

tolga_ozhan

Fiyatlar bence mükemmel ötesi. 147 ile aynı fiyat neredeyse. 230 HP'lik bir QV bir 159 ile aynı fiyat buda aynı segment de olmasalar bile ibreyi QV'ye çevirmem yetiyor.
Fakat olurda günün birinde bu arabaya binecek olursam ve ikinci elde bulunursa sadece QV'ye binmek isterim. Tasarımın kötülüğünü harika bir motorla örtebilirim belki içimde.

Burak1985

quote:

"senza cuore saremmo solo? macchine" ne anlama geliyor?
Google translate pek başarılı olamadı.

yüreğimiz(kalbimiz) olmadan sıradan(sadece) bir otomobil oluruz

adnan.geyik

Son ceviri daha dgru gibi.
Ruhumuz (Kalbimiz) olmazsa sadece makine oluruz, diyor.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Passione

Uma Thurman yerine esmer bir İtalyan güzel olsa daha güzel olmaz mıydı? :)
"centocinguantanove"