Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MTV Kampanyaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

madmax

Arkadaşlar önümüzde MTV 2. dönem ödemeleri olacak.Bundan dolayı
bu başlık altında bu dönemki MTV ödemeleri kapsamında bankaların yaptıkları kampanya veya promosyonları konuşabileceğimizi düşündüm.Örneğin; ziebart, sonax, autoking...vs gibi oto bakım firmalarıyla yaptıkları kampanyaları veya ücretsiz chack-up, araç bakımı .. gibi hediyelerini.

Eminim benim gibi çok arkadaş olacaktır. Vergimizi yatırıyoruz ve daha sonra daha iyi yada bize daha yararlı bir kampanyayı yapan başka bir bankayı kaçırdığımızı öğreniyoruz.

En azından burada alfistiler bu yönde aldığı haberleri ve yorumlarını yazarlarsa herkes bilgilenebilir.

İleride konu sabitlenebilir diye de düşünüyorum.Sonuçta yılda 2 defa da olsa sürekli kampanyalar yapılıyor.
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)

nurcan.demir

Güzel bir fikir.Birde bu kampanyaları kaçırmamak için son güne kadar beklemek daha faydalı olur diye düşünüyorum.

apojitsu

gib üzerinden yapılan mtv ödemelerini bazı bankalar 3'e bölüyor. ben bunu bekliyorum

bankaların verdiği boya koruma hediyesi ise göstermece bişey. adam cilayı polisaj makinesi ile kaportaya yediriyo o kadar aynısını fazlasıyla ben evde yapıyorum zaten

ha hiç yoktan iyidir nerde beleş, oraya yerleş. özellikle bankalara

Edited by - apojitsu on 02/07/2010  12:11:00

ismail

ykb, navking navigasyon cihazlarında %30 indirim yapıyor. biraz önce sitesindeki araçlara bakıyordum. Forumumuzda navigasyon cihazları daha önce tartışılmıştı. Şimdi oraya bir bakıp navking alan, kullanan varmıymış okuyacağım. Görüşler olumlu ise bu kampanya kapsamında bir cihaz alabilirim.

madmax

-Bende bakmayı düşünüyorum Nav'lar iyiyse düşünülebilir

-Bende biraz önce Sonax'ın sitesine baktım.
Garanti Bankası ile sonax'ta boya koruma 125 TL'miş.Ama dediğiniz gibiyse uyduruk bir bakımsa gereksiz.
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed

emr7919

Ben geçen sene aynı kampanya ile navigasyon cihazı aldım. O zaman %40 indirim vardı.
Cihazdan memnunum.

Alfadanadam

Buranın konusu değil ama çin'den gps cihazları oldukça iyi fiyatlara alınabiliyor. Hem de en azından boyu 5" falan oluyor. bluetooth özelliği sayesinde hands-free cihaz sahibi oluyorsunuz.

madmax

Sanırım bahsettiğiniz Hong-kong'dan gelen cihazlar(dışında ince sarı bir çizgi olan) tamamen şans işi oluyor.Bizim üs'te en 30 kişiden duydum.Bazısında bluetooth var denmiş ama  yok, bazısında yön talimatı yok..vs.aslında çok ucuz ama şans işi.Ama iyi çıkıpta kullananlarda var.
NAV'da dikkat edilmesi gereken işletim sistemi ve işlemcisi.Aslında eBay' de kalite ürünler ucuz fiyatlara getirilebiliyor.Buralardan temin etmek daha iyi.
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed

apojitsu

şimdi asyabank'dan mesaj geldi...

5-31 temmuz tarihleri arasında motorlu taşıtlar verginizi asyacard ile 3 taksit avantajıyla ödeyin diye...

zaferisgoren

Konuya limon sıkmadan geçen hafta yaptığım bir alışverişi anlatayım, ona gore MTV ile GPS kampanyalarına girip girmeyeceğinize karar verin.

Cep telefonunuzda GPS yoksa; GPS için Hongkong iyi bir çözüm. Kargo bedava  ve PTT kargo ile 1 haftada kapınıza teslim.
5 inch dokunmatik ekran;  Turkçe menu ve harita yuklu geliyor. Radyoda istediğiniz frekanstan sesli yayın yapıp yolu tarif edebiliyor.

Ben acele edip açık artırmada 70$' a aldım. Açık artırmaları sabırla izleyip 53$'a bile alabilen oluyor. Sonradan feedback bırakırken farkettim.

You are not allowed to view links. Register or Login

Register or Login" border=0>

Edited by - zaferisgoren on 02/07/2010  22:53:13

Edited by - zaferisgoren on 02/07/2010  22:54:41

Alfadanadam

Honk kong'dan şimdiye kadar saırım 7 ya da 8 tane aldık. Hepsi de belirtilen özellikleri karşılıyordu, yani ne yazıyorsa vardı. Biz özellikle 4.8" ve 5"  olanlardan aldık. Uzakdoğudan alınan cihazların birçoğu aynı çipi-işlemcileri kullanıyor.
Bu zamana kadarki tecrübelerime göre en önemlisi ekranın güneş altında parlamaması ve ram miktarı.

madmax

Akbank'ta aynı zamanda autoking'ten %50 indirimde var sanırım
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed

Spider_Volkan

kusura bakmayın ben çözemedim de.. bankalara vergi yatırınca indirim çeki mi veriyorlar?
volkan

madmax

Belki indirim çeki vermiyorlardır ama taksit yada bazı indirimler yapabiliyorlar.Konuda bunun üzerine, hangi banka ne indirimi yada takiti yapıyor onu bilgilendirmek.Zaten zorunlu olarak bu vergiyi ödeyeceğiz,o zaman bizim için en avantajlı nasılsa öyle ödeyelim değil mi?
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed

adnan.geyik

Yapı Kredi bankasına ödüyorum. 3 taksit yapıyor. Ama sadece internet üzerinden yapılıyor. Subeden taksit yapılmıyor.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Sportivo

Card Finans 4 taksit ve 1 ay erteleme + Ziebart Boya Koruma %30 indirimli.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

turkkol

bir sorum olucak sadece bu dönem vergisi içinmi yapılıyor kampanyalar yoksa önceki dönemden kalan borcunuz varsa onuda katabiliyormusunuz taksitlendirmeye?

turkkol

ödeme sırasındada ben taksit seceneği görmedim
acaba bankanın kendisimi otomatik olarak yapıyor bir bilgisi olan varmı?

nurcan.demir

evet onur taksit seçeneği yok ama banka otomatik 3'e  bölüyor

turkkol

teşekkürler :)

zaferisgoren

HSBC You are not allowed to view links. Register or Login uzerinden Online odemede 4 taksit.

cem meric

You are not allowed to view links. Register or Login

Bende bu siteden almıştım navigasyon video oynatma,radyosu olan 4''3 inçlik 110 gibi birseye gelmişti igo yukleyıp kullanıp satmıstım fikir olsun diye link ekledim.
156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

serkan44

bankasya 3 taksit speedy de %35 işçilik indirimi

Alfadanadam

Aslında direk konuyla igili değil ama Paypal'a eğer varsa Fortis World kartınızı tanımlarsanız, yurtdışı harcamalara direk 4 taksit uyguluyor.

Aykut

PAYPAL komisyon alıyor
bunu unutmamak gerek!