Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

izmirden istanbula transfer alfisti servis arıyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cigodeno

herkese merhaba ben tam 1 sene once yeni kasa bir 2004 model 1.6 156 t.spark ile alfa romeo dunyasına adım atmıs bulunuyorum. sabah 9 aksam 10 calıstıgım icin bugune kadar hic mesaj atamadım fakat elimden geldigince siteyi takip etmeye calıstım. izmirde tanıdık oldugu icin enriko alibertiye goturdugum arabamda ( 1 kez gittim ve 30.000 km bakımı yag degisimi yapıldı) fiyat olarak memnun kaldım ama bundan sonra cıkan ufak tefek problemlerimde alfa teknik e gittim. kendilerinden makul ve tatmin edici cevaplar aldım ve sahsen bana guven verdikleri  icin bundan sonraki servislerde de oraya gitmeyi dusunuyordum. ama gecen hafta istanbula tasındım ve burada alfa konusunda hicbir baglantım bulunmamakta. bir ay icinde 40.000 bakımına girmem gerekecek ve tam olarak nereye gidebilecegimi bilemiyorum. ayrıca alfa teknik ten aldıgım tavsiyeye gore 40.000 bakımını yaptırırken triger kayısı vs de degistirmek gerekiyormus. zaten 2004 yılından beri hic degismedigi icin artık degistirmek gerekir demislerdi. siteden de edindigim bilgilere gore artık degistirme zamanı gelmis oldugunu dusunuyorum. ve 40.000 bakımında daha once hicbir parcası degismemis olan bebegim gibi baktıgım alfamın asagı yukarı nelere ihtiyac duyabilecegi ve istanbulda guvenilir olarak nereye goturebilecegimi konunun tecrubelileri olarak size de danısmak istedim. simdiden cok tesekkurler

cigo

Cem

İstanbul'da anadolu yakasında mı avrupa yakasında mı ikamet ettiğinize göre tavsiye gelecektir.

murat

Nerde oturursanız oturun Bostancı'daki servisleri kullanın
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Dentist

Adınızı ve soyadınızı ,yaşınızı,mesleğinizi profil bilgilerine eklerseniz eğer, tanışmış oluruz.
Servis olarak herkes kendi gittiği yeri önerecektir doğal olarak.
Nerede yaşadığınızı da yazarsanız,önerilerimiz olacaktır.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

alfa147black

okuduklarıma göre bostancı yılmaz usta ya da ecevit usta hakkında herkes iyi şeyler yazmış..

Edited by - alfa147black on 22/07/2010  00:45:13

ersinguller

bostancıda sportivo..
yılmaz usta ve güngör usta oradalar.

ben gittiğimde çözülmeyen problemim olmadı.
gerekirse birmotla da muhattap oluyorlar elde olmayan parça için..

kötü ref veren çıkmayacaktır sportivo için tahminimce..

cigodeno

kusura bakmayın yazmayı unutmusum. adım cihan, yas 26, ikamet istanbul besiktas, meslek  bankacı :)
bu arada tavsiyeleriniz icin tekrar tesekkurler

Cem

Beşiktaş'ta oturuyorsanız, zincirlikuyu Birmot yada maslak sanayideki alfa servisleri size yakındır ama bana kalırsa Alfa servislerinin kalbi bostancı sanayide atar:)

atakaneraslan

quote:

okuduklarıma göre bostancı yılmaz usta ya da ecevit usta hakkında herkes iyi şeyler yazmış.. gittiğim bidiğim servis milano alfa var ama  tavsiye etmiyorum..

Merhaba Serkan Bey , siteye yeni üye oldum adım Atakan , yaklaşık bir ay önce bir 147 alarak Alfa camiasına yani aranıza katılmış bulunuyorum :) Aracımı aldığımdan beri bir genel periyodik bakım ve ufak tefek işlemler için Birmot Beylikdüzüne gidiyorum ancak hizmet ve muameleden hiç memnun değilim.Özel servis araştırıyorum , milano alfa kafama yatar gibi olmuştu ancak yorumunuz üzerine yine ikilemde kaldım.Siz nasıl bir sıkıntı yaşamıştınız milano alfa ile ilgili olarak?

Edited by - atakaneraslan on 21/07/2010  12:42:52

bussone

Bostancı'da Alfa Sportivo Yılmaz Usta'yı  tavsiye ederim. İşini bu kadar seven ve ciddiye alan bir ekip az bulunur.
Dr.Ingegnere Bussone

atakaneraslan

Açıkcası eğer en az bostancıdakiler kadar güvenilir ise maslaktaki alfa teknik ya da milano alfa , bunları tercih ederim zira bunlar ulaşım açısından bana daha uygun..Ama tabiki , gerçekten belirgin bir fark var ise hizmet kalitesi ve işçilik açısından , bostancı yolları taştan der düşeriz yollara :)

omuslu

Bostancı Carium, Zeki usta. Her daim düşünmeden tavsiye edebileceğim tek usta. Hakkında bir tane olumsuz yorum duyamazsınız.

bugra

Maslak Sanayi Maestro Mustafa Usta'yı tavsiye edebilirim bende.Tabiki herkes kendi dost olduğu alışkın olduğu ve memnun kaldığı ustayı önerecektir.Bu sebepten ötürü yerinizde olsam belirtilen servislerin fiyat düzeylerini kıyaslar,hangisi makul ise ona giderdim.Tavsiye edilenlerin hiç biri kötü servisler değil sonuçta.

atakaneraslan

quote:

Maslak Sanayi Maestro Mustafa Usta'yı tavsiye edebilirim bende.Tabiki herkes kendi dost olduğu alışkın olduğu ve memnun kaldığı ustayı önerecektir.Bu sebepten ötürü yerinizde olsam belirtilen servislerin fiyat düzeylerini kıyaslar,hangisi makul ise ona giderdim.Tavsiye edilenlerin hiç biri kötü servisler değil sonuçta.

Haklısınız , sonuçta genel olarak bu adı geçen servisler hakkında olumlu yorumlar okudum.Dediğim gibi , maslak istememin sebebi ulaşımdan ötürü.Eğer spesifik olarak çok kötü,sıkıntılı gibi eleştiriler var ise örneğin maslak milano alfa için onu öğrenmek istedim.Birkaçından fiyat aldım, çok makul geldi bana.Gerçi Birmottan sonra hepsi makul gelir :)

agucba

Benim de Bostancı için tavsiye edebileceğim servisler Alfist Servis'te Ecevit Usta ve Durmuş Usta ile Carium Servis'te Zeki Usta ile Onur Usta'dır. Gerçekten işlerinin ehliler.

Ancak yine de daha önce servisler konusuda yazılanlara bakarak herkesin kararını kendisinin vermesi daha uygun olacaktır. Neticede herkesin beklentisi farklı olduğu için tavsiye edilen bir servise gidildiğinde memnun kalınmama durumu olabilir.

Burada tamamen kişisel beklenti ve tercihler ön planda olacaktır.

///////////////

tufanfb

bostancı'da carium servisi kesinlikle öneriyorum

Alfadanadam

Benim şahsi tavsiyem de Carium Zeki Usta'dır, adamın özüdür :)

atakaneraslan

Merhaba arkadaşlar ,birkaç telefon görüşmesi ve fiyat sorma sonucunda , ve açıkcası ulaşım ve kendini lanse etme gibi nedenlerle Milano Alfa ya gitmeye karar verdim geçen hafta sonunda. Yılmaz usta ile tanıştım, sabah 9 da gittim , akşam 4.30 a kadar bilfiil aracımın yanında aklıma gelen her türlü ufak tefek işlemler de dahil olmak üzere tüm bakımlar(triger değişimi, alt takım bakımı v.b.) yapıldı ve netice olarak söyleyebileceğim şey , aldığım hizmetten memnunum.Yılmaz ustanın yaklaşımı gayet samimi idi , ve beni uğurlarken ufak tefek eşantiyonlar (alfa mito oyuncağı ve alfa romeo bardağı)bile verdiler , ki Birmot gibi büyük ve kurumsal bir kuruluş bile böyle ufak tefek ancak hoş sürprizler yapmıyor.İnşallah yaptırdığım işlemler ile ilgili bir sorun yaşamam ve bu memnuniyetim devam eder. Değerli görüşlerini benimle paylaşan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.