Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sinyallerim çalışmıyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chrom

sonunda arabama kavuştum. Ancak hoşbulduk süprizi ile beraber geldi.  Sinyallerim ve dörtlü flaşörüm çalışmıyor sigortalar sağlam ampuller sağlam giresunda işinin ehli  elektrikçi bulamadım herkes arabanın biryerlerini sökmeye meraklı ne olabilir sizce yardımcı olursanız çok sevinirim

saygılarımla

agucba

Sigorta ve ampullerin haricinde röleyi de baktırın. Sorun oradan da kaynaklanıyor olabilir.

///////////////

chrom

işte şimdi ilginç bir durum var bu röle nerede en son bagajda aradılar döşemeleri söktüler en azından uzaktan kumandanın rölesini bulduk :)

Alfadanadam

Direksiyon kolonunun sol tarafındaki kapağın altında olabilir. EOBD2 bağlantısı ve diğer sigortalar da aynı yerdedir hatta. Bunun dışında akünün iki yanında da bazı röleler vardı.

Aslında en iyi çözüm, Mk2 156'sı arkadaşlardan rica edelim de sinyal verdiğiniz zaman tık tık sesi ne taraftan geliyor bir baksınlar. Sesi yapan röle neticede :)

chrom

alfanın bir ruhu olduğuna artık kesinlikle inanıyorum dün 4 saat uğraşıp çözemediğimiz sinyal sorunu bu sabah arabama binmeden biraz konuşmayla (alfayla)halloldu rica ettim sinyallerini çalıştır diye o da dinledi :))

muhtemelen oksitlenme var bir yerde
saygılarımla

AytacFx

quote:

alfanın bir ruhu olduğuna artık kesinlikle inanıyorum dün 4 saat uğraşıp çözemediğimiz sinyal sorunu bu sabah arabama binmeden biraz konuşmayla (alfayla)halloldu rica ettim sinyallerini çalıştır diye o da dinledi :))

muhtemelen oksitlenme var bir yerde
saygılarımla

Ahh bu alfalar

zaferisgoren

Benim sağ sinyal kolu tutukluk yapıyordu. Meğer derdi uzun zamandır şehir içinde kullandığım için uzun yol yapmamammış. Antalya-Izmir-Antalya yaptım geçen hafta, otobanda da bastım biraz, hiçbir problem kalmadı. Hala şoktayım...

AytacFx

quote:

Benim sağ sinyal kolu tutukluk yapıyordu. Meğer derdi uzun zamandır şehir içinde kullandığım için uzun yol yapmamammış. Antalya-Izmir-Antalya yaptım geçen hafta, otobanda da bastım biraz, hiçbir problem kalmadı. Hala şoktayım...

Heheh, bende saskinim. Vites gecislerim sorunluydu, yillik bakim iraci biraktim ve ertesu gun aracimi almistim. Sanzimana dokanilmadigi halde vites gecisleri duzelmisti

Avartariniz super!