Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

cse 51 artık yok!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

cok saolun beyler!!! her yara zamanla kapanır gercekten bende atlatım sayılır!! ustunden 2 aydan fazla gecti her sey yavas yavas yerine oturmaya başladı!! umarım birdaha hiç birimiz boyle olaylar yasamayız....

n/a

aklima bişi geldi...alfalarda kaza aninda benzin akişini engelleyen bir sistem yokmuydu??bu olay nasil olabildiki...gerçekten teknik bir hata ise benzinin alev almasi tazminat açabilirsin

agucba

FPS'den bahsediyorsunuz galiba

///////////////

n/a

Çok geçmiş olsun....Bu durumda hiç alfayı malfayı boşver takma kafana...CAna gelicegine mala gelsın...Allaha cok şükür aramızdasın...Onbinlerce ıkıncı el alfa yuzbınlerce fabrıkadan gelecek olanlar var...alırsın bır tane daha..Hepımız bu rıskı alarak yola cıkıyoruz .Sonucda araba bu boşver...Böle agır bırsey atlatsam böle düşünürdüm..Geçmiş olsunnn....

n/a

quote:

aklima bişi geldi...alfalarda kaza aninda benzin akişini engelleyen bir sistem yokmuydu??bu olay nasil olabildiki...gerçekten teknik bir hata ise benzinin alev almasi tazminat açabilirsin

Var var tabide kazanın oluşumu çok farklı. fps motora giden benzini keser.. Bunda direk arkadan benzin deposundan alev alıyor.. Neyse kapandı geçti olay umut kardeşimizinde acı hatırasını deşmeyelim artık..

n/a

yok vala tolga abi gecen geciyo bak hayat ne gusel unutum bileeee.... temin bira pattiz yaptık bak alsancak sahilde nasıl keyiflendim nasıl keyiflendim

n/a

: )) fena alıştın sen bu olaya umut dede kızmasın : )

n/a

quote:

: )) fena alıştın sen bu olaya umut dede kızmasın : )

abi caktırma gene köse bucak kacıom adamdan!!! babam onume içki koyan cok sevimli sakacı biri!! inanırmısın bilmem babamdan deil dedemden korkarım hala bu yasıma geldim!!

n/a

Şaşırırmıyım yahu gördükte söylüyoruz : )