Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ben bu Alfa'ları anlamıyorum...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anIL(34an623)

quote:

xenona kadar philips diamond vision 5000K derim
pazar günü isteyen canlı görebilir. şşşş.

abi ben de çok merak ediyorum bu ampulleri. bir an önce pazar olsun

Onur

akşama foto. konuluyordu sözde neyse pazar günü iz detaylı bir çekin

Tufan

ah be onurum ya makineyi unutuyorum, ya arabayı uzağa parkettiğimden yürümeye üşeniyorum. eninde sonunda koyacağım resimleri.

admin

bende alfaları az çok anlarım diyodum ama yok anlamıyomuşum. Diyordumya lambdadan şüpheleniyorum diye, geçen enj. ışığıda hiç sönmemek üzere yanmaya başlayınca üstünede rolanti diye bir şey kalmayıp gaz kesilince direk stop etmeye başlayınca gittim servise soktuk makinaya. Önce bi dünya anlamsız hata verdi. Silindi falan bu seferde enjektöründen motoruna potansiyemetresinden debisine kadar acayip acayip şeyler dedi. Alala dedik sensörler söküldü değişti bakıldı, gene aynı, bu sefer temizlendi falan neyse tek hataya düştü. Rolanti düzelir gibi oldu. Ama sök tak sök tak bi dünya uğraş. Yok olmuyo olası bozukluk olarakta enj. zamanlayıcı, motor çok kötü falan diyo. Mekanikte sorun yok onu kesin biliyoruz. Tek neden beyindir artık diyoruz. Neyse hava karardı zaten çıktım ogün idare ettik ama ertesi gün stop etme durumu had safhada, fakat bu arada diğer şeyler düzeldi normale döndü. Sabahın bi körü gittim gene servise, olmaz dediler beyin kendi kendine düzelmez. Bu sefer tüm soketler sensörler hatta sigortalar röleler falan komple sökülüp wd40 ile iyice temizlenip kurutuldu. Heheeh ve her şey bitti, Sorun namına bişey kalmadı. Bi temizlik herşeyi halletti. :)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfadanadam

İnsan kızmalı mı yoksa sevinmeli mi karar veremiyor böyle durumlarda yaw :)

admin

eşeğini önce kaybedip sonra bulmak gibi bişey. valla ben çok sevindim.

admin

ha bide olayın başlangıcı evlere şenlik. :) Şimdi sabah evden çıktım çalıştırdımı boxerımı sol farın yanmadığını farkettim, önemli değil dedim ampul var yanımda. Kapağı çıkarttım elimi sokete attım hoooop kum gibi dağıldı, elimde çıplak kablolar kaldı. Boşver dedim hallederiz. 2 km gittim gitmedim enj. ışığı yandı. başladı devir 500-1500 arası oynamaya. stres yapmıcamya hatta o yüzden hap yutuyom. Bikaç dakka sonra stop etmeye başladı. Ayağımı pedaldan çekiyom tık gidiyo alet. Sabr ediyorum sinirlenmicem. yoksa bi anda ne tansiyon kalıyo ne şeker tavan yapıyo valla. :) Neyse dedim el freni var onunla giderim bende. Zaten köprü yolu sıkışık trafik tın tın takılırım. En son kısıklıdan aşağıya ilce emniyetinin oraya kadar geldim. Yaktım bi sigara klimayıda açtım. Tam soğutmaya başladı çooooffffff diye bir ses. Bir anda arabam dumanlar arasında kayboldu noluyoz dedim attım kendimi dışarı keskin sert bir koku. ve tabi soğuk bir duman. Klimanın neresi patladıysa tüm gazı boşalttı dışarıya. Durdum durdum başladım tekmelemeye arabayı :) sakinleşince şöyle bir baktım çevreme millet salak salak sıyırdı herif gibilerinden bakıyor. Küfürün binbin para ordan servise... :)

Bide bana niye bahtsız deve diyorlar sana diye sorarlar.

n/a

Komedi korku gerilim şeklinde bir film çevirmişin bektaş kardeş : )) Mutlu son olmuş bari iyi : ))

Onur

seni tekmelerken görenlerin alfa ile ilgili yorumlarını duymak isterim

n/a

Hey Allah'ım :))))

Alfadanadam

quote:

ha bide olayın başlangıcı evlere şenlik. :) Şimdi sabah evden çıktım çalıştırdımı boxerımı sol farın yanmadığını farkettim, önemli değil dedim ampul var yanımda. Kapağı çıkarttım elimi sokete attım hoooop kum gibi dağıldı, elimde çıplak kablolar kaldı. Boşver dedim hallederiz. 2 km gittim gitmedim enj. ışığı yandı. başladı devir 500-1500 arası oynamaya. stres yapmıcamya hatta o yüzden hap yutuyom. Bikaç dakka sonra stop etmeye başladı. Ayağımı pedaldan çekiyom tık gidiyo alet. Sabr ediyorum sinirlenmicem. yoksa bi anda ne tansiyon kalıyo ne şeker tavan yapıyo valla. :) Neyse dedim el freni var onunla giderim bende. Zaten köprü yolu sıkışık trafik tın tın takılırım. En son kısıklıdan aşağıya ilce emniyetinin oraya kadar geldim. Yaktım bi sigara klimayıda açtım. Tam soğutmaya başladı çooooffffff diye bir ses. Bir anda arabam dumanlar arasında kayboldu noluyoz dedim attım kendimi dışarı keskin sert bir koku. ve tabi soğuk bir duman. Klimanın neresi patladıysa tüm gazı boşalttı dışarıya. Durdum durdum başladım tekmelemeye arabayı :) sakinleşince şöyle bir baktım çevreme millet salak salak sıyırdı herif gibilerinden bakıyor. Küfürün binbin para ordan servise... :)

Bide bana niye bahtsız deve diyorlar sana diye sorarlar.

Off ya, bir arabaya senin kadar iyi bakıp ta bu kadar problem yaratan başka araba duymadım, görmedim ben. Önceki arabalarında da var mıydı böyle şeyler?

admin

hap vardı bülent, bir önceki 33 tü zaten hatırlarsın, onda da çok çektim. Sonra gene yukarıdaki gibi bişi oldu yoldan döndüm zeki'ye gittim. Sat artık bunu bıktım dedim. Şans benden az önce biri sormuş, hemen aradık verdim aleti. Bigün işim oldu gittim teşekkür ettiydi güzel bir araba verdiği için. Ve adam hala tıkır tıkır problemsiz kullanıyor. Ondan önceleri kankalarla ortak bi golf aldıydık tek kapı. Onlar kullanırken tık yok, ben ne zaman kullansam yolda kalıyordum.

Yani işin özü araba ya da markası değil, olay direk benim. Şener şenin arabesk filmi vardı hatırlarsınız, tüm belalar onu bulurdu işte bende öyleyim.

Alfadanadam

hay allah ya :)
bektaşım sen bi kurşun döktür falan, hocalara üflet hatta gitmişken arabayı da bi üflet... :)