Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 156 mk1

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetcevik82

slm arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır 98 model 2.0 TS 156 kullanıcısıyım. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığında çalışıyorum aranıza yeni katıdım. Malum K.Maraş'ta yedek parça bulamıyorum acilen marş dinamo dişlisine ihtiyacım var. Fiat grubu veya başka bir marka altarnetif dişli bulabilirmiyim. Uyum sağlayan varmıdır acaba. Ayrıca kalorifer radyatörüm tıkanmış içeriye sıcak hava vermiyor. Temizlenebilirmi acaba yoksa yenisini mi almam lazım. yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

ATA

Parça için başka bir aracın dişlisi uyarmı bilmiyorum ama montajı yapacak ustanız varsa diğer şehirlerden parçayı getirtebilirsiniz. Radyatörü şişleyip açan yerler var onu bir araştırın derim.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

alfistahakan

Radyatör şişlenebilir ben yaptırmıştım.Dişliyi bend edeğiştirmiştim.Elektrikçiniz iyi bir ustaysa parçaçılardan temin edeceği fiat grubu bir dişliyle sorunuzu giderir.Çok marş basmakdan sıyırmışsa bu dediğim geçerlidir.Parçaçıdan bir kaç dişli alın deneyin.Zaten parçaçı büyük ihtimal görünce hangisinin uygun olduğunu söyler.
Hakan
Forever Alfa

mehmetcevik82

İlginiz için teşekkür ederim. Bu gün usta radyatörü söktü. Baya zahmetli bir yerdeymiş. radyatör temizlenemeyecek kadar kireç bağlamış. Adeta bir hurda gibi olmuş. Opel Astra GL ile aynı radyatör varmış küçük bir operasyonla hallettik.