Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 147, GT CNAV+ /AUX

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzedirne

arkadaşlar aşağıda linki olan sistem hakkında görüşlerinizi bekiliyorum.nasıl alınacak.o fiyata satılıyormuş. birde nasıl çallışıyor. navigasyon falan. sizce fiyat uygun mu?
tutkun esiri olmuşuz

oguzedirne

You are not allowed to view links. Register or Login
tutkun esiri olmuşuz

Alfisti147

Bu cihazın navigasyon özelliği Türkiye'de çalışmıyor diye biliyorum.

oguzedirne

anladım. yine renkli ekrana sahip bir sistem. orta konsol şenlenir böylece. daha kaliteli görünür.fiyat  konusunda ne dersiniz.
tutkun esiri olmuşuz

oguzedirne

bu arada telefon özelliği çalışıyor mu?
tutkun esiri olmuşuz

ATA

Emin değilim ama telefonda çalışmıyor diye biliyorum, ama aracın içini çok güzel göstereceği kesin. Ayrıca fiyatıda çok uygunmuş.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Dentist

Ben de bir zamanlar Bostancı'daki çıkmacılarda bunun benzerini bulmuştum;ama yaptığım sorgulamalarda  teknik bilgisi olanlar tarafından ne telefonun ne de navigasyonun çalışmayacağı söylenince,vazgeçip,Kenwood 7032 M almıştım.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Alfadanadam

Verdiğiniz linkte satılan ürün geniş ekranlı multimedya özellikleri olan cihaz değil.
Mevcut cd-player'ınıza bağlanarak SD kart gibi medyalar ile mp3 çalabileceğiniz sistem.

157 Euro'ya o cihazı verseler hemen alırdım, hem de navigasyon ya da telefon özelliğinin çalışıp çalışmadığına bakmadan :)

ismail

Bende zamanında araştırmıştım. Resime koydukları magneti-marelli üretimi teyp. Navigasyon ve telefon var ama türkiyede çalışmıyor. Fiyatıda 1000? civarında olması lazım. Laoudlink kutu benzeri cihaz veriyor. 157? olan o kutu. Fakat resme koymamışlar :)

oguzedirne

anladım. bilgileriniz için hepinize teşekkür ederim.
tutkun esiri olmuşuz

oguzedirne

arkadaşlar burda birşeyler var. ne dersiniz?
tutkun esiri olmuşuz

oguzedirne

birde bu var
tutkun esiri olmuşuz

Alfadanadam

quote:

arkadaşlar burda birşeyler var. ne dersiniz?

Fiyat yazmıyor ya da ben göremedim ama tahminimce fiyatı 300-400 dolar civarı olur. Bunun üstüne geldiği zaman gümrükte trt bandrolu isteyecekler ki 8-9 ay önce benzer bir cihaz için 181 lira vergi ödemiştik. Bu vergi artmış ta olabilir. Alırken bu tür bir masrafın da olabileceğini hesaba katmalısınız.