Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2005 147 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

grkmsh

Merhaba,

Aslında çok uzun zamandır üyeyim foruma, forumdan edindiğim bilgiler 147 'mi almamada çok yardımcı olmuştu bana. Temmuz ayında aldığım 2005 model sunroof'lu Alfa Romeo 147 'imden aslında çok memnunum. Planlarıma göre 2011 yazında yeni kasa 147 ile değiştirme vardı ancak Ekim ayında malesef 0,52 promil ile ehliyetime 6 ay el koyuldu. Ben de aracı 3 aydır hiç sürmedim sadece bazı akşamlar çalıştırdım olduğu yerde :)
Nisan ortalarına kadar da sürmeyeceğim bundan dolayı yeni kasa 147 planlarımı biraz daha öne almayı düşündüm. Kısacası aracımı bu aralar satıp Mart sonu ya da Nisan gibi yeni kasa 147 almak istiyorum.

Aracın durumuna gelirsek,
2005 model, göstergede 71.000 km'de ancak aracın ilk sahibi yaklaşık 10.000 km'deyken garantiden göstergeyi değiştirmiş bu nedenle yaklaşık 80.000 km civarında, sunroof'lu... Araç gerçekten çok temiz çok az kullanıldı ( benden önceki sahibi de çok az kullanmış ). Extra olarak sadece Xenon far bulunuyor. En son Eylül'de Sportivo özel serviste 70.000 km bakımı yapıldı.

ilan linkini aşağıda belirtiyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login

Teşekkürler.

grkmsh

Satmaktan vazgeçtim :)
Bir kaç yeni kasa 147'ye baktım ama içim ısınmadı :) Aracımdan çok memnun olduğumu anladım....

Alfadanadam

Hayırlısı olsun :)