Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTA farı almak isteyen??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Bir de takan birini görmedim angel aslında dedıgım gıbı bu konuyu ben düşündüm çok güzel durabilir zira farın yapısı çok müsait çok hevesliysen yaptır bir görelim belki değişir fikrim belli omaz tabi..

master

Angel bende güzel durmaz. Xenon yeterli :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Bir kere angel düşünmenin yolu da mercekden geçiyor zira bu resimdeki 5 deki mercek topladığı için kendini gösteriyor benim arabaya şu haliyle taksan hiç belli olmaz zira o kadar güçlüki araabyı bile göremiyosun gece direk farlar...

Onur

kullandınız xenon ne marka?

n/a

cenmax ama kesinlikle ilk olarak mercek istiyorum taktım kafaya...Bu arada buluşmaya gitmedinizmi?

Onur

malesef sabahtan işim  oldugu için gidemedim istanbulda olsam hayatta kaçırmamda neyse artık izmirde daha büyüğünü ayarlıcaz

master

Ben teknik sebepler dolayısıyla gidemedim :) Araçla uzun yola çıkmamı istemeyen aile fertleri sağolsun (GTV'den korkuyorlar da biraz hızlı diye :) ) nasip olmadı.

Cenmax alıyordum ben de bir ara neredeyse , memnun musunuz Cenmax'tan ? En azından Türk firması , malları iyiyse neden onlardan almayalım , üstelik 2 sene garantiliydi yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca Onur kendini avutma boşuna :) İzmir'de 35 kişi topladığımız gün kıyamet geldi demektir Hele üstüne bir de Brera ve GT test sürüşüne gelecek. Ehehe :)

Edited by - master on 02/07/2006  12:53:36
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Hayırlısı artık ben de çıkıcam şimdi sözüm vardı gidemedim öbür sefere inşallah..

n/a

evt sonuçta hepsi uzakdoğu 1 sendir kullanıyorum Allaha şükür problem çıkarmadı.1 sene ampul 2 sene cihaz garantisi var ben biraz da onun için tercih ettim bir de bulabildiğim en iyi fiyattı.

Onur

quote:

Ayrıca Onur kendini avutma boşuna :) İzmir'de 35 kişi topladığımız gün kıyamet geldi demektir Hele üstüne bir de Brera ve GT test sürüşüne gelecek. Ehehe :)

Edited by - master on 02/07/2006  12:53:36

biraz zor evet ama bakalım imkansız diye birşey yok :)