Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Herkese kazasız cezasız sürüşler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hamzarabia

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
kısaca kendimi tanıtayım,
adım mustafa.yaş 33.1 yaşında bir oğlum var.aslen bursalıyım ama istanbulda ikamet ediyorum.özel bir şirkette yönetici yardımcısıyım.galatasaraylıyım.

03.01.2011 pazartesi günü itibariyle 98 model
156 2.0 tspark sahibi oldum.inşallah resimlerini en kısa zamanda eklerim.

daha önceki aracım 98 honda civic You are not allowed to view links. Register or Login ayrıca çok çok fanatik bir hondacıydım.anketlerde hondadan başka araç alırmısınız sorusuna kesinlikle almam diyen biriydim.ama kısmet yeni aracım alfa oldu.kısa süreli kullanım olarak izlenimlerim çok güzel.açıkçası henüz araca alışamadım.yabancılık çekmeye devam ediyorum.tabii zamanla alışıcam.
herkese güzel forumlar dilerim

Increase

Hoşgeldiniz ve yeni alfanız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170
Tonale 1.6 Diesel Ti  130 DCT

ATA

Aramıza hoşgeldiniz.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Baskan

Hoş Geldiniz..

seljuk11

Hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.kazasız günler aman kırmızıda geçen hanzolara dikkaat edin.iyi forumlar.

alfistahakan

Hoşgeldniz.Alfanız hayırlı olsun.Virüsü kaptınız sizde:)
Hakan
Forever Alfa

Dentist

Alfa ruhuyla yaşayanların arasına hoşgeldiniz.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Tuncay Nergis

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. 98 model Honda'nızı satıp 98 model 156 almanızdaki etken neydi, bunu merak ettim. Virüsü nasıl kaptınız diyelim ya da

tolga_ozhan

Aramıza hoşgeldiniz. Honda kullanırken başka kullanmam demişsiniz.
Alfa kullanırken ise nasıl Honda kullanmışım diyebilirsiniz.

antihero

hoşgeldiniz...
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

jurisgonzo

Hoşgeldiniz...

babi

Hoşgeldiniz .Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Hamzarabia

quote:

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. 98 model Honda'nızı satıp 98 model 156 almanızdaki etken neydi, bunu merak ettim. Virüsü nasıl kaptınız diyelim ya da

öncelikle herkese teşekkürler iyi dilekleri için

hondayı mecburiyetten sattım.
alfayı beyendiğimden aldım.duruşu diğer hiçbir araca benzemiyor.piyasada okadar birbirine benzeyen araç mevcutki.
açıkcası biraz ayrıcalıklı olmak istedim.

birde geçen başıma gelen birşey çok hoşuma gitti.4leventte sağa çekmiş aracın içinde oturuyodum.park yasağı vardı durduğum yerde.çekiciyle bir polis geldi.sıradan herkesin plakasını anons edip araçları çekmesini istiyodu.sıra bana gelince direk ALFA ilerle dedi.plaka sölemedi..bu çok hoşuma gitti

Tuncay Nergis

quote:

quote:

alfayı beyendiğimden aldım.duruşu diğer hiçbir araca benzemiyor.piyasada okadar birbirine benzeyen araç mevcutki.

birde geçen başıma gelen birşey çok hoşuma gitti.4leventte sağa çekmiş aracın içinde oturuyodum.park yasağı vardı durduğum yerde.çekiciyle bir polis geldi.sıradan herkesin plakasını anons edip araçları çekmesini istiyodu.sıra bana gelince direk ALFA ilerle dedi.plaka sölemedi..bu çok hoşuma gitti

Aynı şey benim de muayenede başıma geldi. Araçları sıraya sokan görevli herkesin plakasını söylerken bana ALFA diye seslendi

Ayrıcalıklı olmak için VW grubu değil de alfayı seçtiğinizden dolayı da tebrik ederim.. Malum ülkemizde insanlar VW'leri Mercedes'ten bile üstün görüyor

Hamzarabia

quote:

quote:

quote:

Aynı şey benim de muayenede başıma geldi. Araçları sıraya sokan görevli herkesin plakasını söylerken bana ALFA diye seslendi

Ayrıcalıklı olmak için VW grubu değil de alfayı seçtiğinizden dolayı da tebrik ederim.. Malum ülkemizde insanlar VW'leri Mercedes'ten bile üstün görüyor

vw ler den hiç haz etmem.bir de pug lar.onllardan nefret ederimm

Hamzarabia

kusura bakmayın anca resim ekleyebildim.birazda kirli idi araç.bunun için ayrıca özür dilerim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/IMG]

Tuncay Nergis

Kirli de olsa alfa, alfadır :) Bu arada bayır aşağı park ettiğiniz zaman deponuzda az benzin olmamasına dikkat edin

Hamzarabia

quote:

Kirli de olsa alfa, alfadır :) Bu arada bayır aşağı park ettiğiniz zaman deponuzda az benzin olmamasına dikkat edin

bugün çalıştıramadım.
benzin azdı
ışık yanıyodu.
yaww yukuş aşağı ışık yanıyoo
yol düzleşince sönüyoo.bende acaba bi problemmi var diyodumm

Tuncay Nergis

hahaha yok, bizim kızlarımız böyle burnu yukarı baksın benzin azken