Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İstanbul / Anadolu Yakası 20 Mart Pazar Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eyup Ozturk

toplantı boyunca kalamasamda muhakkak uğramaya çalışacağım...

emin

@pierrecardin
Evet fotoğrafta görünen yer orası bir de google maps'ten nerede kaldığını görebilmek için screenshot paylaşıyorum.

@fatihob
Fatih valla ben de buraların yenisiyim, o sebeple tam bilmiyorum ama bi google maps yaptım bak belki işimize yarar.

@Alfistanbul
Gidip gözlemlemekle iyi etmişsiniz gerçekten, fazla popüler olmadı bu mekan, hatta yatırımcıları ilgi azlığından şikayet ediyor. Fiyatlar da bahsettiğiniz gibi.

Alışveriş merkezlerine hava güzel olacağından gitmeyi şahsen tercih etmem ama tabi yine tartışılabilir.

Register or Login" border=0>
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ALFAtih

Çok güzel bir buluşma olacak. Hava bugünlerde güzel gidiyor. İnşallah pazar günüde böyle olur.
 Bence yer konusunda hemfikir olundu. Randevuya gerek olmadığını düşünüyoruz.
Birde uygun saati belirleyelim. Sabahın erkeninde kimse istemiyor sanırım.
Benim önerim 13:00 uygun olacağı yönünde. akşama kadar takılırız.
Sizler ne dersiniz?

Fatihob

Öğleden sonra olsun yeter..1-2 gibi buluşma başlar ondan sonra isteyen istediği saate gelir..ben 2 gibi gelirim
..

emin

13:30 Pendik Marina diyelim o zaman ?

Fatihob

Benim için okeydir..
..

Tuncay Nergis

Benim için de okey. Benim gelişim 2-3'ü bulabilir. Önce bi Ferrari sürücem o saatlerde

Fatihob

Ferrariyi çalmadan gelme:)
..

pierrecardin

Bu ferrari organizasyonu nedir? Olmazsa ona da katılalım :)
Kimler davetli nerede olacak kim düzenliyor?
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

emin

quote:

çeşitli kampanya siteleri vasıtasıyla, bir günlük satışı yapılan biletlerle katılımı sağlanan bir organizasyon. Tuncay hangi organizasyona gidecek tam bilmiyorum ancak Tuzla'da autodrom da yapılan 3 turluk Ferrari F430 organizasyonu olduğunu biliyorum.

Edited by - marseille13 on 14/03/2011  19:11:47

mertbsr

avrupa yakasından da katılım olsa sorun olmaz dimi??? :) daha yeni alfisti olma şerefine nail oldum. buluşmaya katılıp tanışmak isterim..

Tuncay Nergis

quote:

quote:

çeşitli kampanya siteleri vasıtasıyla, bir günlük satışı yapılan biletlerle katılımı sağlanan bir organizasyon. Tuncay hangi organizasyona gidecek tam bilmiyorum ancak Tuzla'da autodrom da yapılan 3 turluk Ferrari F430 organizasyonu olduğunu biliyorum.

Edited by - marseille13 on 14/03/2011  19:11:47

Evet şehirfırsatı'ndan almıştım ben. Artık satılmıyo bildiğim kadarıyla. Adamlar 2-3 Ferrari parası çıkardılar zaten.

emin

quote:

avrupa yakasından da katılım olsa sorun olmaz dimi??? :) daha yeni alfisti olma şerefine nail oldum. buluşmaya katılıp tanışmak isterim..

olmaz tabi ki avrupa yakasındakilere uzak bir mevkide olması tek engel, o da size kalmış =)

@Tuncay Nergis Bu kampanya muhabbetlerinden bir tane daha oldu, avrupa yakasında olimpiyat stadının orada. bir de bi tane ferrari pert oldu, yağmurlu hava modunda kullanılacakmış araçlar diye bir duyum aldım. İlk çıktığında güvenemedik değer mi değmez mi bilemedik almadık şimdi pişmanım =)

mertbsr

problem diil benim için. arabayı alalı 1,5 ay oldu 6000 km. gördü. sanırım alfayla en kısa zzamanda en fazla yol yapan adam olucam. :D

giucan

Merhabalar. ben Can. Alfistiturkey'e ilk mesajım. Nasıl başlayacağımı bilemedim..
Ocak ayında ilk Alfa mı aldım. Kırmızı Giuliettamla beraber ilk alfisti buluşmasına gelmek isterim. Pendik marinaya ben de hiç gitmedim, bi şekilde bulurum da marinanın neresinde buluşulacak? Tarif ederseniz memnun olurum. Saygılar sevgiler.

giucan

quote:

quote:

olmaz tabi ki avrupa yakasındakilere uzak bir mevkide olması tek engel, o da size kalmış =)

@Tuncay Nergis Bu kampanya muhabbetlerinden bir tane daha oldu, avrupa yakasında olimpiyat stadının orada. bir de bi tane ferrari pert oldu, yağmurlu hava modunda kullanılacakmış araçlar diye bir duyum aldım. İlk çıktığında güvenemedik değer mi değmez mi bilemedik almadık şimdi pişmanım =)

ocak ilk haftasıydı sanırım, ben de gittim Ferrari kullanmaya. verdiğim her kuruşa yazık oldu. 50km yi geçemedik. kafamıza kask taktılar,yan da oturan eğitmen kılıklıda ise kask filan yoktu. pist zaten çok kısaydı.ferrariye mi bindim neye bindim anlamadım. kullanmak kelimesini kullanmıyorum dikkat edersen.. 50 km yi de 5. viteste yapıyor zaten. şevkini kırmak istemem ama büyük beklentilerle gitmeyin..

Eyup Ozturk

haftasonu yagmurlu görünüyor.. :(

Tuncay Nergis

@Eyüp Öztürk: Evet ben de baktım, pazar yağmurlu gözüküyor ama %40 ihtimal diyor benim baktığım yer. (Genelde tahminleri tutarlıdır)

You are not allowed to view links. Register or Login

@ Can Par: Öncelikle hoşgeldiniz. Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları isimli bir tanışma kısmımız var forumda, oradan kendinizi ve alfanızı tanıtabilirsiniz. Evet şartları biliyorum, gidenler ya çok memnun kalmışlar ya da hiç memnun kalmamışlar. Beklentilerle alakalı bi durum. Ben şartları biliyorum, zaten amacım "Ferrari'nin içine oturmak, kontağını açıp yürümek" hava şartları uygun olmazsa 31 marta kadar süresi var zaten, paramı geri alabilirim.

@ Emin Kurtoğlu: Pert olayını bilmiyodum, Modena'ydı orda kullandırıcakları, hız sınırı yoktu. Yazık olmuş eğer o araçsa... Tabi ilk ve son defa kullanıcak adama kısıtlamasız bi imkan tanırsan arabanın suyunu çıkarır haliyle.. All Weather modunda kullanılıcak evet. Olsun, benim beklentim belli zaten. Çok pahalı olsa gitmezdim. Başkalarını bilmem ama benim hayatımda 1 kere karşıma çıkıcak bi fırsat olma ihtimali çok yüksek. Bunu kaçırıp sonradan üzülmek istemezdim. Aklım kalırdı

Buluşmaya gelicek olursak; pazar yağmurlu gözüküyo şuan, ama hava tahminleri değişkenlik gösterebiliyo. Biraz bekliyelim yine de derim. Yağmurlu da olsa oranın manzarası güzel olur zaten. Olmazsa başka bi güneşli gün de buluşuruz, engel değil :)

pierrecardin

Biz oturur muhabbet ederiz kapalı yerde varsın alfalar ıslansın şeker değiller ya :)
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

Tuncay Nergis

Bu arada donanımhaberde de duyulmuş buluşma oradan da gelecekler olacak heralde.

ALFAtih

Başlığı ben açmış olmam sebebiyle yönlendirici olmak istemiyorum.
Ama şu şekilde anlaştık sanırım.
 "20 Mart Pazar Saat 13:00 Pendik Marina'da buluşuyoruz."
Orada Sabit bir nokta belirleyelim. Hava durumuna göre beraber hareket ederiz.

Diğer taraftan son katılımcılar ile listeyi yenileyelim.

1-  ALFAtih
2-  marseille13
3-  Fatihob
4-  blackdevil
5-  Tuncay Nergis +1
6-  selimgencoglu
7-  Jakomo
8-  Alfistanbul
9-  Eyup Ozturk
10- mertbsr
11- giucan

Atladığım kişi varsa kendisini listeye eklesin.

Bir de geç kalanların olabileceğini ve daha rahat buluşabilmek için telefon numaramı yazmak isterim.

Fatih Gürer
0533 729 3376

Edited by - ALFAtih on 15/03/2011  16:38:47

Edited by - ALFAtih on 15/03/2011  16:50:52

erdem1904

devamında hayal kırıklığı yaşanmaması bakımından bence gelmesi kesin olmayanları listenize eklememenizde fayda var...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Fatihob

Bugun yanında güzel bi şekilde Vodofone yazan kırmızı MiTo gördüm Ümraniyede..İntercity plakalıklıydı önüne geçemedim yoksa buluşmaya çağırcaktım:D:D
..

emin

ben kesin olarak geliyorum önce onu belirteyim.
saat ve mekan uygundur. pendik marina nın otoparkında buluşulabilir ama oranın daha geniş bir otoparkı olması lazım tam olarak bilmiyorum.

havanın yağmurlu olması bence problem değil.

@Tuncay Nergis, donanımhaberde duyulması da iyi ben de buraya gelmeden önce oradan takip ediyordum.

ya ferrari konusunda her türlü sana katılıyorum içine oturmak bile kafi, dilerim güzel geçer.

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum, pazar günü görüşmek dileğiyle.

emin

quote:

Bugun yanında güzel bi şekilde Vodofone yazan kırmızı MiTo gördüm Ümraniyede..İntercity plakalıklıydı önüne geçemedim yoksa buluşmaya çağırcaktım:D:D

Alfa Mito kapıya geliyor
Vodafone Red programındakilerin her türlü soruları için 7 gün 24 saat boyunca müşteri hizmetleri desteği veriliyor. Acil teknik yardıma ihtiyacı olan kullanıcılara destek sağlayan Vodafone Red Team ise İstanbul, Ankara ve yakın illerde bulunan Vodafone Red üyelerinin ayağına giderek ihtiyaç duyulan desteği veriyor. Beş adet Alfa Romeo Mito ile hizmet veren ?Vodafone Red Team? telefonların arızalanması durumunda, geçici telefon vererek, arızalanan telefonu teknik servise iletip tamir edilmesini sağlıyor. Fatih Uysal şimdilik İstanbul ve Ankara?da hizmet veren bu araçları yaygınlaştıracaklarını belirterek, ?Otomobiller bir müşteri için İstanbul?dan Bursa?ya, Ankara?dan Konya?ya bile gidiyor? diyor.

alıntı:You are not allowed to view links. Register or Login