Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mit0 5 Kara Gözlü..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Farlarım elimegeldiği gibi yine sanayideydim..Far çerçevelerinide mat fümeye kaplattım elim değmişken..Geç bittiği için gündüz fotosu çekemedim..Gündüz fotoları yarına işallah..

Register or Login" border=0>
..

emin

tek kelimeyle muhteşem olmuş abi, sis farlarının o üçgen beyazların orayı siyah mı kaplatsan mı diye düşündüm ama gereksiz de olabilir.

çerçeve kaplamaları efsane olmuş. farlar senin belli olmuyordu böyle muhteşem olmuş, zamanla lipin barlarına da alışıcam =)

emeği geçenlerin eline sağlık.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

tolga_ozhan

Güle güle kullan çok güzel olmuş.

Fatihob

Teşşekür ederim:)

Kaplamalar çok güzel oldu ama çok uğraştırdı özellikle arka taraf..3 saat sürdü 4ü toplamda..Ama değdi yani..Belki bide aynalar kaldı far çerçevesi rengine kaplanabilir..Sis çevresi büyük ihtimal kötü durur..
..

emin

aynalar ve spoiler olabilir ikisinin kaplanması 1-2 saat içerisinde bitmişti.

qv renklerine bu kadar bürününce, stickerlar ve tavan biraz sırıtabilir, ama şimdi tavanı da söktürüp parlak renk kaplatılmaz değmez yani.

spoiler da mat siyah olabilir o zaman, tabi hepsi senin tercihin.

Dentist

Güle güle kullan.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Fatihob

Teşekkürler Murat Bey..

Evetbak spoiler var bide..Bidahaki ay ben onlarıda kaplatiim olsun bitsin renga renk:D
..

Alfadanadam

Farlar harika olmuş ama bence xenonların rengi ben orjinal değilim diye bağırdığı için hoş değil...
Bir de tampondaki askı çubuklarını diş teline benzetmeye başladım ben :)

emin

quote:

Farlar harika olmuş ama bence xenonların rengi ben orjinal değilim diye bağırdığı için hoş değil...
Bir de tampondaki askı çubuklarını diş teline benzetmeye başladım ben :)

benzetmeye katılmadan edemeyeceğim sanki lip alışana kadar duracakmış gibi bir hali var.

mercekli farların rengi konusunda da hak veriyorum, sarı renk ampül beni şuana kadar rahatsız etmedi, ancak sıfır bir alfa alırsam bixenon alırım maddi durumum el verdikçe..

ATA

Farlar ve çerçeveler çok güzel, xenon rengi banada hoş gelmedi ama canlısı güzel olabilir.

Sis çerçeveleri siyah olursa önden daha agresif bir görüntüye kavuşacaktır, Emin Bey'e bu konuda katılıyorum.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

emin

quote:

Farlar ve çerçeveler çok güzel, xenon rengi banada hoş gelmedi ama canlısı güzel olabilir.

Sis çerçeveleri siyah olursa önden daha agresif bir görüntüye kavuşacaktır, Emin Bey'e bu konuda katılıyorum.

xenonları canlı da gördüğüm için bir süre sonra gerçeğine yakın bir görünüm kazanıyor, ama beyaz far içleriyle bu yakınlık daha da artıyor olabilirdi, şimdi yeni farlarla xenon farkı daha fazla ortaya çıkabilir.

emrahbaser

fatih hergün başka bir yenilikle karşımıza çıkıyosun seni merakla takip ediyoruz acaba ilerideki planlar ne? bu arada farlar süper olmuş güle güle kullan..

Edited by - emrahbaser on 28/03/2011  05:53:31

bado

kazasız belasız güle güle kullan
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Fatihob

Teşşekürler beyler..

Xenon daha orda ısınmamıştı ısnana kadar 3-5 farklı renge girio..En son beyaz-mavi gibi bişi olup kalıo..Bi kaç farklı ampulden sonra buna karar kılmıştım..Uçuk kaçık şeyleri sevdiğim için:D

Bu arada Alfacılar ön lip demirlerini beyenmedi alfacı olmayalar beyendi..Bide ben beyendim:D
Ama çıkartamamda baktım düşer kesin hızlı giderken bide kafayı aşşa eğiceyi için bi yere takılıp kalabilir..Tek yapabilceğim şey çapraz değilde düz takıp boylarını kısaltabilirim..

@Emrah şimdilik aracın dışına bu kadar yeter..Bundan sonrası kaput içi olcak gibi..
..

nurcan.demir

İyi günlerde kullanın

babi

güle güle kullan
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

murat

Hayırlı olsun, farlar açılışta bu kadar mavi ise ısınınca da maviye çalar, 8000 K filan olmalı
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Fatihob

Teşşekürler:)

Evet tam beyaz yanmıyor zaten..Ne tam mavi ne tam beyaz arada derede bişi
..

exclusive.alfisti

farlar gerçekten güzel olmuş fakat şahsi görüşüm ön lip demiri öndeki tüm güzelliği bozuyor.hayırlı uğurlu olsun farlarınız.

emin

quote:

Teşşekürler beyler..

Xenon daha orda ısınmamıştı ısnana kadar 3-5 farklı renge girio..En son beyaz-mavi gibi bişi olup kalıo..Bi kaç farklı ampulden sonra buna karar kılmıştım..Uçuk kaçık şeyleri sevdiğim için:D

Bu arada Alfacılar ön lip demirlerini beyenmedi alfacı olmayalar beyendi..Bide ben beyendim:D
Ama çıkartamamda baktım düşer kesin hızlı giderken bide kafayı aşşa eğiceyi için bi yere takılıp kalabilir..Tek yapabilceğim şey çapraz değilde düz takıp boylarını kısaltabilirim..

@Emrah şimdilik aracın dışına bu kadar yeter..Bundan sonrası kaput içi olcak gibi..

kaput içi hareketleri merakla bekliyoruz da usta bu araç muayenesi gelince o muayeneden nasıl geçecek =) yani bunları ileride ben de girişince bu işlere merak ettiğim için soruyorum.

bir de demirleri dikleştirme derim, hatta daha yatay yapabilirsin kaputun yukarsından gelen tasarım çizgisine paralellik andırabilir hatta scudettonun tam altında demirlerin iki ucu altta birleşebilir.

demek istediğimi yapabilirsem photoshopta yapıp sana yollayacağım. kolay gelsin.

cihan

çok güzel olmuş,keyifli sürüşler..

Fatihob

Yaa turboyu değiştirsem ve ona destek olarak piston ıvız zırlarla uğraşsam muanede sorun olmaz diye biliyorum..Zaten bende egsoz ve kat iptal muyane zamanı bi onları düzeltcem bide belki cam filmine takılcaklardır..Zaten muaneme daha var 2012/12..

O demirler artık şekilden ekile girebilir bigün 70 derece içe açılı bigün 10 derece dışa açılı:DSıkldıkça şeklini değiştiririm:D

@exclusive.alfisti,@cihan
Teşekkür ederim:)

Edited by - Fatihob on 28/03/2011  22:06:31
..

emin

barlarla ilgili tavsiye ettiğim görünüm bu.

cam filmi konusu kolay hallolur bir de ağır kusur değil diyebiliyorum hala. neyse daha vakit varmış.

benimki 14.01.2012

Fatihob

Ya Emin aslında şöyle bişi var böyle durursa kenarlardan aşşağı sarkma yapabilitesi var..Sarkarsa çabuk kırılma,veya çok aşırı sürtme yapabilir..

Ama denenebilir
..

emin

keyif senin kardeşim =) sis farlarının çerçevelerinin başladığı yere de çekilebilir bu sefer sarkma ortadan olabilir tabi bilemiyorum derdim. siyah plastik bölümün görüntüsünü bölmemek ve tasarım çizgisine paralel kalmak, demirleri siyaha boyansa nasıl durur acaba mat siyah?

ne demirmiş ya illa bişey yaptırcam =)