Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mit0 5 Kara Gözlü..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Ehehe demirlerin ucundaki halkalar var onları ilginç bi renge boyamayı düşünüodum ama demirlerde boyanırsa enteresan durabilir..Aklıma yattı..
..

emin

Register or Login" border=0>

Register or Login" border=0>

madem beyin cimnastiğine başladık, buyur burdan yak. 4 lü ve siyaha evrildi =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

Ne diceğimi bilemedim:D
..

emin

bugün bir jülyet gördüm, şaşkınbakkal cadde ile sahil arasında ara sokakta, ön tarafa plastik bir koruma gibi lip yaptırmıştı şu meşhur bostancıdaki satılık beyaz qv jülyet gibi

You are not allowed to view links. Register or Login

duruyordu uzaktan gittim dokundum falan hafif esnek birşey sanki alttaraf kaplanmış gibi uzaktan çok güzel görünüyor. arkaya da difüzörlü çüft çıkış yaptırmış.

plakasını hatırlamıyorum ama plakal TR hologramlı idi, ufak plakalığa tam oturan, yalnız jantlar 16incti galiba tam hatırlamıorum baz versiyonla gelen.

ön tarafa bu tarz bir giydirme nasıl gider acaba mitolarda, gitmez gibi geliyor ama yine de not düşelim.

Fatihob

Aslında Lester ve Novitec'in ön spoilerleride güzel..Ben ilk başka baya çıkma baktım hiç biri içime sinmedi..Kesip biçip takıcaktm oraya..olmadı..Ama Novitec spoilerı rahat rahat getirebilceğimi bilsen verirdim şiprişinide güvenemedim..Zor iş..

Emin dediğini düşündümde ilginç..Gulideki MiTo'da olsa yakışablir gibi..Aşşa taraf nerdeyse aynı Guli ile..Ama yinede tamponun ortasına bi siyah spoiler yeter..Bide LSD'nin kımızı MiTo'su var Beyaz Liplioda hoşuma gidio..O araçta bişi beni kendine çekio..Jantları olabilir..Yada Kırmızı beyaz uyumu..
..

ATA

Emin tam bilmiyorum ama o Giulideki siyah tampon eki orjinal olabilir.

Bu arada o çubuklar Emin Bey'in shopta yaptığı gibi sis farı kenarından gelse çok güzel olacak. O şekilde nacizane tam puan çıkar benden
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

emin

quote:

Aslında Lester ve Novitec'in ön spoilerleride güzel..Ben ilk başka baya çıkma baktım hiç biri içime sinmedi..Kesip biçip takıcaktm oraya..olmadı..Ama Novitec spoilerı rahat rahat getirebilceğimi bilsen verirdim şiprişinide güvenemedim..Zor iş..

Emin dediğini düşündümde ilginç..Gulideki MiTo'da olsa yakışablir gibi..Aşşa taraf nerdeyse aynı Guli ile..Ama yinede tamponun ortasına bi siyah spoiler yeter..Bide LSD'nin kımızı MiTo'su var Beyaz Liplioda hoşuma gidio..O araçta bişi beni kendine çekio..Jantları olabilir..Yada Kırmızı beyaz uyumu..

abi bence mitonun ön tampon jülyetten çok farklı keskin hatlı bir kere yani andırsa da tasarım açısından daha karakteristik diye düşünüyorum ama jülyete de özellikle karbon fiber bodykit inanılmaz yakışıyor, keşke dünyalar benim olacağına mitonun yanına şu jülyet Qv yi koysam.

dediğin araçlar gözümde canlanmadı.
novitec in beyazını buldum, senin aracın her bir tarafı o araçtan daha çekici sana öyle söyliyim.

LSD'nin kapılar muhteşem, ama o jantlar acayip apaçı geliyor bana, lip konusunda yine senin aractaki bin basar diyorum daha seninkini görmeden.

Kırmızı siyah uyumundan yana olduğumdan uzağım ona =)

KAKIRMAN

Atele çevirdiniz şu tamponu bak.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

depeche101

Giulietta'da gördüğünüz siyah tampon altlığı orijinal aksesuar kataloğunda yer alan parçadır muhtemelen.

Link ; You are not allowed to view links. Register or Login

Fatihob

O Guli QV ilk satılık olduğunda üstünde o body kiti yoktu ilanında yazmıştı body kit gelcek diye..
@depeche101'in dediği gibi orjinal aksesuar listesinde olan body kit o araçtaki..

Lesterin MiTosu bu..Sadece ön lip için koyuyorum yanlış anlaşılmasın:)

LSD'nin MiTosuda dediğim gibi gözüme güzel gelio ama neden bilmiorum..Belkide foto üzerindeki photoshoptandır

@Ata şu son Emin'in çalışmasındaki gibi en sağ ve en sol güzel duruyo..Ama ortadan sarkma yapar o zamanda..Eğer ortayada takarsam 4 tanede abes durur..Bilmiyorum..Böyle dolanim biraz sonra bakıcam artık:)

..

emin

quote:

Giulietta'da gördüğünüz siyah tampon altlığı orijinal aksesuar kataloğunda yer alan parçadır muhtemelen.

Link ; You are not allowed to view links. Register or Login

linktekine çok benziyordu ama ben bunu karbon fiber bir parça zannediyordum, gördüğümde biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu.
yine de uzaktan oldukça hoş görünüyor.

coni-wayt

hadi bakalım fatih gözün aydın, yeni gördüm bende güzel olmuş abi, bir sonrakini bekliyoruz ailecek

Fatihob

Teşşekürler:)Artık yapcak pek bişi kalmadı gözüm diğer MiTo'cularda:D
..

dr_no

eline sağlık far kaplamaları çok şık olmuş. bakışını tamamen değiştirmiş güle güle kullan.

Fatihob

Teşşekürler:)
..

emin

Fatihin aracını bugün gördüm, ön lip ile iligli söylediğim ne varsa geri alıyorum, canlısını görünce etkileniyor insan yakışmış.

Fatihob

Bende bugun senin aracı gördüm..Son işlemler güzel oldu
..

emin

quote:

Bende bugun senin aracı gördüm..Son işlemler güzel oldu

yoksa biz kardeş miyiz =) Yılmaz usta da bizi görmüş müdür?

Fatihob

Farketmiştir heralde
..

Murat Sağlam

güzel olmuş...

oguzedirne

çok güzel araçın var. maşallah.
tutkun esiri olmuşuz

Fatihob

Teşşekürler
..

Murat Sağlam

uygulamayı nerede yaptınız fatih bey

Fatihob

Ön lipi Custom Garege'de yaptırdım ama artık yapmıolarmıs..Siteden Obasar'da yaptırcaktı aramş artık yapmıyoruz demişler..
Farları Birmottan aldım çerçeveleride Maxxcar'da kaplattım..
..

Murat Sağlam

carbon kaplama konusunda bilginiz var mı