Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

TUNING SHOW ISTANBUL 2011

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Sağlam

TUNING SHOW ISTANBUL 2011
21 nisan 2011  - 24 nisan 2011

Register or Login" border=0>

GERÇEK SÜRÜCÜLER İÇİN RÜYA OTOMOBİLLER
Geçtiğimiz yıl altıncı kez düzenlenen ve 4 gün içerisinde 21.486 ziyaretçiyi Tuning sektörü ile biraraya getiren Tuning Show İstanbul, Oto Hi-Fi , Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı 21-24 Nisan 2011 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını tüm ?Tuner?lara açıyor.

Otomobil tutkunlarının gözde buluşma noktası Tuning Show İstanbul 2011'de sergilenecek olan yüksek performanslı modifiye arabaların popülerliği her geçen gün artıyor. Motor, fren, şasi gibi sistemleri güçlendirilerek performansı artırılmış ?modifiye? arabalar artık başlı başına bir segment. Her geçen gün yeni modifiye sistemlerinin keşfedilmesiyle, Tuning artık pek çok kişi için bir tutku haline geldi. Tuning meraklıları, arabalarını yalnızca bir ulaşım aracı olarak değil, bir yaşam tarzı olarak görüyor.

LİSANS-DİSTRİBÜTÖRLÜK FIRSATLARI
Tuning Show İstanbul 2011, 12 bin m2 kapalı alanda 100 katılımcı firmayı 40 bin ziyaretçi ile buluşturmayı hedefliyor. Modifiye yapılarak değişen araçların görücüye çıktığı fuar, ürün gruplarının tanıtılması ve lisans-distribütör anlaşmalarının yapılması için iyi bir fırsat olarak görülüyor.

Tuning Show İstanbul 2011 ile yerli ve yabancı yepyeni kurumsal alıcılar, büyüyen aksesuar sektörüyle tanışacak. Fuar, servis sağlayan markaları alıcılarla buluşturarak yeni pazarlar yaratacak. Komşu ülkelerden alıcıları, büyüme trendindeki imalatçı ve ihracatçı firmalarla buluşturacak.

7. Oto Hi-Fi , Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı? nın ziyaretçi profilini tuning firmalarının Anadolu bayileri, yeni imalatçı arayan ihracatçılar, yeni ihracatçı arayan imalatçılar, Tuner?lar ve araç sahipleri oluşturuyor. Hava filtreleri, egzos, eksantrik mili, helezon yaylar, amörtisörler, fren diskleri ve balataları, jant, lastik, turbo kitleri, havalandırma ızgaraları, akü, play station ve oto müzik sistemleri ise fuarın ürün grupları arasında yer alıyor.

Bilet Fiyatları:
Hafta İçi :10.00 TL
Hafta Sonu :15.00 Tl

cnrtuningshow.com sitesinden alıntıdır.

Edited by - Explorer on 18/04/2011  16:39:55

Murat Sağlam

gitmeyi düşünen arkadaşlar var mı aramızda.

Sercan Keklik

bedava olsa bile gidilmicek bi org :) klasık rutın apacı ortamı
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Murat Sağlam

ewet doğru biraz tarzan ortamı olur
ama alfa için aksesuar bulunabilir.
karbon kaplama ile ilgili birşeyler olabilir..

Sercan Keklik

abı alfa ile ilgili bi aksesuar emin ol jant bıle bulamazsın :)

apaci müzigi dinleyip yarı cıplak manken resımlerı cekmek ısteyenler bu tür orglara gıdıyor. Karbon desen zaten modası biteli 4 yıl oldu Yurt dısında. Su an daha farklı şeyler moda.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Murat Sağlam

karbon dedigim
kaplamalardan bahsediyorum...
scudetto yu siyaha kaplatmak gibi(misal)

coni-wayt

bizim dünkü buluşmadaki mitoda orda olacak demişlerdi

Murat Sağlam

mito yu görmek için gidebilirim...

emrahbaser

ben aslında gitmek isterim hanzo çok oluyo ama yinede eğlenceli be..ben görüntülü müzik sistemlerine bakmak istiyorum aslında doubledin falan belki giderim. dünkü toplantıda lsd'li mito ile gelen arkadaş davetiyede vermişti.

emin

emrah ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bi piyasa araştırması yapmak adına ben de gidebilirim haberleşelim.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Murat Sağlam

benim gitme olasılıgım yüksek arkadaşlar..
benide aranıza alırsanız memnuniyetle

Hamzarabia

Gitcek arkaslar benide ekleyin
Gecen sene gitmistim. Pek iyi sayilmazdi. Sirf muzik sistemi standlari vardi

Sercan Keklik

quote:

karbon dedigim
kaplamalardan bahsediyorum...
scudetto yu siyaha kaplatmak gibi(misal)

abi onların modası coktan bıttı artık apacı gözüyle bakılıyo o tür işlere. Tabi bahsettıgım olay tamamıyle USA gözünde bakıyorum cünkü ılk degısıklıkler ve tarzlar ordan cıkıyo.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

emrahbaser

quote:

emrah ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bi piyasa araştırması yapmak adına ben de gidebilirim haberleşelim.

valla hafta içide olabilir emin ben gitmek istiyorumda işte ehliyetten korkuyorum baya bi yol gidiyosun çünkü bide bugün çevirmeye girdim beni durdurmadılar arkamdaki arabayı durdurdular yusuf yusuf ettim

coni-wayt

o dagıttıkları davetiyemiydi ya :) atmadık işallah,,

bende giderim belki

emrahbaser

aynen onlar davetiyeymiş bende bugün farkettim:)arkasındada şirketin kaşesi var.