Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Nick Değişimi Talepleri...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sportivo

quote:

quote:

Bu forumu keşfetmeden önce başka forumlarda Sportivo nickini kullanırdım. Buraya gelince de Sportivo'yu kullanmak istedim ama maalesef çoktan kapılmıştı Bu da zaten olsa olsa bir Alfa forumunda olurdu.

Hayırlı olsun yeni nickiniz :)

Teşekkürler. Bu nick değişikliğine sevindim ama post atarken bir nick değişim talebim olmamıştı, Sportivo'nun hala kullanılıyor olduğunu zannettiğim için nickimin değiştirileceğini beklemiyordum. Ama iyi de oldu.

Bu arada çok sürpriz oldu. Nickin değiştiğinden haberim yoktu. Akşam eve gelince siteye girmeye çalıştım. Auto login oluyordum, login olamadım. Eski nick(Sportivo156) ve şifremi yazdım , yine giremedim, bi kaç kez Caps lock falan kurcaladım yine olmadı. İçimden biraz saydırdım ******* hackerlar şifremi kırmışlar falan diye. Virus proramımı falan çalıştırdım trojan,keylogger falan... Hemen Ata'yı arayacaktım ama öncesinde bir şifre resetleme talep ettim e-mailime. Gelen linke yeni şifremi yazdım , yine eski parola ile girmeye çalıştım (hala nickin değiştirildiğinin farkında değilim), giremedim. Ya sabır çektim, sitenin server'ı çöktü galiba dedim. Sonra yeniden bir şifre resetleme talep ettim, bu sefer yeni şifre tuşlarken nickimin "Sportivo" olduğunu gördüm ve jeton düştü tabii    
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

cihan

Bülent abi merhaba, eğer mümkünse ben de ismimi kullanmak istiyorum, "cihan" olarak nickimi değiştirebilirsen çok memnun olurum,şimdiden teşekkürler...

Kibitzer

Merhabalar, mümkünse kullanıcı adımı Kibitzer olarak değiştirir misiniz?
Teşekkürler.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Alfadanadam

Değiştirildi.

Kibitzer

quote:

Değiştirildi.

Çok teşekkürler :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

emin

merhabalar, nickname i
"Emin Kurtoğlu" olarak değiştirebilir misiniz?

buluşmalarda nicki hatırlatmak zor geliyor =)

teşekkürler.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Vedat Sener

quote:

ben de forumdaki ciddi ortamın bilincinde olmadan forumlarda kullandığım nickim ile kayıt olmuştum. nickimin alkan olarak değiştirilmesini talep ediyorum, rica ediyorum, istiyorum.

Katılıyorum..

Esasen Alfistanbul nikimi çok seviyorum ama
Vedat Sener olursada çok memnun olurum.

Teşekkürler

Alfadanadam

Tamamdır.

emin

değişiklik için ben de teşekkür ederim.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

canunal

eğer olabiliyorsa, nick cok karışıyor ad soyad olarak değiştirilmesini rica ediyorum.

CanÜnal olabilir.

Alfadanadam

quote:

eğer olabiliyorsa, nick cok karışıyor ad soyad olarak değiştirilmesini rica ediyorum.

CanÜnal olabilir.

Olabilir :)

Murat Sağlam

tekrardan nick değişim talebinde bulunuyorum ..malum database ?
ilgilinin dikkatine...
teşekkürler

Alfadanadam

Arkadaşlar, nick değişimi tarzı taleplerinizi kısa bir süre bekleteceğim. Site ve hosting ile ilgili problemlerin %100 aşıldığına emin olduktan sonra bu tür değişiklikler çocuk oyuncağı zaten.
Sevgiler

Onur ÖZTÜRK

Eğer sorun halledildiyse nickimi Onur ÖZTÜRK olarak değiştirebilir miyiz?
                                                                                                                           Stile Italiano

agucba

Değişmiştir.

///////////////

Murat Sağlam

Serkan benim kide bı zahmet birader....:)

fevkalbeser12

Benimki aynı kalsın:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

agucba

quote:

Serkan benim kide bı zahmet birader....:)

Tamamdır.

///////////////

agucba

quote:

Benimki aynı kalsın:)

Peki, sizin üye adınız aynı kalsın.

///////////////

Fatihob

Serkan abi banada karışık bişi yaparmısın sıkldım Register or Login" border=0>
..

fevkalbeser12

Ya aslında benimkide sadece Kemal olsa daha iyi olur? Hem daha samimi gerçek bi ortam olur.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

agucba

quote:

Ya aslında benimkide sadece Kemal olsa daha iyi olur? Hem daha samimi gerçek bi ortam olur.

Sadece "Kemal" üye ismi mevcut olduğundan, "Kemal Yılmaz" olarak değiştirilmiştir.

///////////////

fevkalbeser12

Çok teşekkürler:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Olmamş mı benimki acaba?yada ben hala fevkalbeser olarak mı görüyorum?:)
                         jeremy clarkson

admin

quote:

Olmamş mı benimki acaba?yada ben hala fevkalbeser olarak mı görüyorum?:)

Malesef olmadı. Bir çok kez denemize rağmen, önce olmuştu. Deneyeceğiz tekrar. Şimdilik aynı isimle devam edin lütfen.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.