Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

HM873---147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antihero

geçmiş olsun
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Calibra

geçmiş olsun, üzüldüm.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Dentist

Çok geçmiş olsun.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

147BLACK

Teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım sizlerin başına böyle bir olay gelmez.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Gouki

Geçmiş olsun, yakın zamanda oran'daki koşu yolunda bir arkadaşımın içinde kitap olan çantasını çaldılar arka camını kırıp. Çankaya, bahçeli, gölbaşı farketmiyor malesef itler heryerde.

bado

çok geçmiş olsun..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

tolga_ozhan

Geçmiş olsun.

147BLACK

Arkadaşlar selam...
Bir çok başlık aradım ama uygun olanını bulamadım o yüzden buraya yazmak istiyorum.

15 gündür tatildeydim ve dün Ankara'ya doğru yola çıktım ve gece 02.00 gibi geldim.

Gelirken girdiğim bir yolda asfaltlama çalışması yapmışlar ve büyük bir sorumsuzlukla sıcak asfaltı o şekilde bırakmışlar ve hiç bir uyarı tabelası da koymamışlar.
Sıcak ziftin içine daldım ve jantlardan çamurluklara, plakalıklara ve hatta camlara kadar araçta zift lekeleri oluştu.

Sabah servisler konuştum ve yarın için sözleştik.
Fakat sizin önerileriniz de olur mu? Babam zift için olan spreylerden bahsetti.
Benzinci çocuk gazyağı servis görevlisi arkadaş ise benzin ile yıkanması gerektiğini söyledi.
Spreyle çıkacak gibi de değil. Epey kapsamlı bir zift bulaşması oldu.

Sonax tarzı yerlerin bunun gibi konulara çözümü var mı? Yoksa sanayide servisin yönlendirdiği bir yere mi götürsem?

Yardım ederseniz yorumlarınızla sevinirim.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

sariertan

Bu tip durumlarda bende gazyağı duydum. Lakin duyduğum en etkili ve kafama yatan yöntem yemeklik margarin yağı =) Nette araştırınca sizde bulursunuz. Margarini alıyorsun kirlenen yerlere iyice sürüyorsun. Güneş altında birkaç saat bırakıyorsun sonra siliyorsun ve zorlanmadan zifti çıkardığını söylüyorlar. Ben denemedim o kadar büyük bir olay yaşamamıştım. Ama denemekte fayda var diye düşünüyorum.