Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

double din yerine tablet pc

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erman

arkadaşlar 147 nin göğüs kısmı double için uygun biliyorsunuz peki biz o bölgeye bi tablet pc yerleştirsek bunu aracın ses sistemine uyarlayabilirmiyiz  bence uyarlayamayız ama :D yinede fikirlerinize sunmak istedim böyle bi iş bize sonuç verirmi?

şöylede bişey buldum
You are not allowed to view links. Register or Login

Edited by - necromancer on 21/08/2011  03:46:14

ihsanakdas

vaayy bu süper bişeeyy :)))

Alfadanadam

Video  işyerinden açmıyor ama bu iş için en güzel tablet Samsung'un 3G'siz tableti. Teknosa'da 570 lira civarı fiyatı var.

Öte yandan benim tercihim Double din takmak olurdu. You are not allowed to view links. Register or Login da bence fiyat/performans oranı iyi bir ürün var. Ses kalitesi muhteşem olmayabilir ama tabir-i caizse all-in-one bir cihaz.

You are not allowed to view links. Register or Login

erman

bende ışık teknosadaki samsung tableti gördükten sonra yandı zaten yani bilmiyoruma ma dokunmatik özelliği çözünürlük bakımından kalite ve extra diğer ozellikler double dınden cok daha tatmin edici olmazmıydı fakat ses çıkışı alınabilirmi bu konuda hala bi fikrim yok araştırmalarım sonucundada pek bişe cıkaramadım bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşada pek rastlamadım

Edited by - necromancer on 23/08/2011  23:10:25

ayrıca alfanadamın yukarıda linkte bahsettiği üründe güzel bişeye benziyo bu ürün hakkındaki düşüncelerde ne yönde fikir beklıyoruz arkadaşlar .)

Edited by - necromancer on 23/08/2011  23:18:14

Edited by - necromancer on 25/08/2011  20:45:10

Dentist

Navitechi Bimeksten 2 ay önce yanlış anımsamıyorsam 577 tl ye almıştım,fakat direksiyondan kumanda tuşlarıyla uyumlu olmadığı anlaşılınca,iade etmiştim.Zaten bir Kenwood,Alpine,ya da Pioneer gibi değil kuşkusuz.Ama çok hesaplı tabii.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

erman

navitec in 2 modeli var sizin aldğnız 8000li seri sanırım birde 9000li serisi var o 700 civarı extra navigasyon ozelliği var fiyat uygun özelliklerde fena değil herşey var gibi  .)

ATC

bende pıoneer 5350 war.tek sıkıntım sadece avı formatı oynatması