Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

ogame siz bir hayat çok güzelmiş be. varya rahat rahat uyuyom, aman filo feldi gitti diye huzursuzlanmıyom. iyi böyle iyi
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

sigarayı bırakmak gibi bişi olsa gerek : )

Tufan

nihayet.....beklenen zaman geldi. yarın akşam bir haftlığına tatile gidiyorum. nasıl hasretim tatile anlatamam.
Register or Login" border=0>

master

Hayırlı tatiller :) Kısmetse ben de bu akşamdan Pazartesi'ye kadar yokum.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

alfisti

tufancım iyi tatiller, admine resmi izin belgeni imzalattın mı? :)
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

Tufan

sağolunuz.
valla bu saatten sonra değil admin, bill gates gelse durmam. çok pis tatil yapıcam. dönünce bodrumdaki alfalar diye bir topik açarım.

alfisti

sayın adminim, onaysız izne ayrılan editörümüzü size ispiyon etmekten şeref duyarım.. sizin izniniz yoksa lütfen en ağır koşullarda cezalandırınız, gerekirse müstafi sayınız..:)

imza: jurnalci...
Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

Tufan

Müstafi: Kendi isteğiyle işinden çekilmiş, istifa etmiş. (kaynak TDK)
Yazalım ki gençler küfür mü ettin ne dedin anlasın Ulvi Bey azizim.

admin

Efendim izin almadan gideceği için, vekilimize en ağır cezayı vermiş durumdayım zaten. Bizzat kendileri elinde bulunan All the Alfa Romeos kitabından hergün 20 sayfa çeviri yapmakla yükümlüdür. Aksi taktirde başı vurulacaktır. :)

alfisti

quote:

Müstafi: Kendi isteğiyle işinden çekilmiş, istifa etmiş. (kaynak TDK)
Yazalım ki gençler küfür mü ettin ne dedin anlasın Ulvi Bey azizim.

ya da ellerinin altında bir dolu kaynak var araştırsınlar öğrensinler tufan bey kardeşim:)

You are not allowed to view links. Register or Login

geyik's bir yana daha önce de buralardan geçerken uğra demiştim sevgili dostum.. eğer fırsatın olursa sana ve ailene bir yol yorgunluğu atma fırsatı sunmak isterim... hem de all inclusive :) iyi tatiller iyi yolculuklar...
Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

Tufan

quote:

Efendim izin almadan gideceği için, vekilimize en ağır cezayı vermiş durumdayım zaten. Bizzat kendileri elinde bulunan All the Alfa Romeos kitabından hergün 20 sayfa çeviri yapmakla yükümlüdür. Aksi taktirde başı vurulacaktır. :)

havuz başında çeviririm sayın ve sevgili adminim, ne demek. yeter ki siz emrediniz. tak diye emredin, şak diye yapayım.

hakikaten ya, o kitabı ben pikniğe kadar tamamen unutmuştum. ne yapıcaz onu? çevir çevir bitmez.

Ulvi, gelecek sefere inşallah, gerçi inşallah birbirimizi mega You are not allowed to view links. Register or Login organizasyonunda göreceğiz.

admin

Bende onu düşünüyorum Tufan, değil çeviri, ben scan ya da fotokopiye bile üşendiydim açıkçası. 750 sayfa az değilki.

alfisti

quote:

quote:

havuz başında çeviririm sayın ve sevgili adminim, ne demek. yeter ki siz emrediniz. tak diye emredin, şak diye yapayım.

hakikaten ya, o kitabı ben pikniğe kadar tamamen unutmuştum. ne yapıcaz onu? çevir çevir bitmez.

Ulvi, gelecek sefere inşallah, gerçi inşallah birbirimizi mega You are not allowed to view links. Register or Login organizasyonunda göreceğiz.

sayın doğan tufan güreş neanderthal paşam, bırakın zor bankasının finans yönetimini sizi zırt yayın evinin çeviri editörü olarak görmek isteriz... bu çeviri başka türlü yapılabilemez çünkü.. :)
Ulvi Toprak Tire/İzmir
2023 Tonale MHEV Veloce

krm

tufan abi sen tatile gidiyosun da ben tatilden geldim, şans ki tatile gideceğimiz tuttu havalar bozdu 2 gün erken geldik... iyi ki erken gelmişiz yaw bütün derslerden büte kaldık p.tesi başlıyo valla işimiz zor, 6.yıla doğru gidiyoruz

Register or Login" border=0>

Alfadanadam

Kerem'cim 7.5 seneye kadar arkamdasın, sonra büyüğüm sensin :)

Tufan

7,5 sene mi? haha proflar sana hocam diyorlardı herhalde.
neyse, gitmeden son bir gireyim dedim foruma. bir haftalığına hoşçakalın.

krm

quote:

Kerem'cim 7.5 seneye kadar arkamdasın, sonra büyüğüm sensin :)

eheh yok abi o şeref sana kalsın

bizim hüseyin hatemi diye bir hocamız var şu mübarek sözü söylemişti;

"hukuk fakültesini 4 yılda bitiren hayatında 4, 5 yılda bitiren ise sadece 1 yıl kaybetmiştir."

aslında tüm bölümler için geçerli olabilir bu önerme. tabii güzel bir üniversite hayatı varsa gerisinde...

Alfadanadam

7.5 sene hiç pişmanlık yok, şimdiki aklım olsa daha da uzatırdım :)
Zaten1-2 der bırakmıştım :)

omeroguz

mega You are not allowed to view links. Register or Login organizasyonu

Ya bu organizasyon konusu nedir? Bir tanesini kaçırdık. Hiç değilse bunu bari kaçırmayalım

freyzer

Kimse yok sanırım bu gece.. Nöbetin bitmesine de daha 4 buçuk saat var..

Alfadanadam

Şu an saat neredeyse sabahın 6'sı ve ben hala tesisimin başındayım :(
Umarım saat 10 gibi evime gidebilirim de biraz uyuyabilirim...

n/a

Valla ben bülentin durumu Onurdan daha kötü gördüm : )

Alfadanadam

Ah bi askere gitsem de kafayı dinlesem :)

agucba

Askerlik kutsaldır, mutlaka herkes yapacak ama kesinlikle tavsiye etmiyorum ve belli bir yaştan sonra bazı şeyler ağır gelmeye başlıyor :)

///////////////

freyzer

Belli bir yaş >= 25 diyebiliriz sanırım. En verimli olacağımız dönemde 1 senemizi harcıyoruz, babası asker emeklisi olan biri için garip gelebiliri sölediklerim ama kesinlikle asteğmenlik kadar gereksiz bir pozisyon yok. Aynı maaşa profesyonel sivillerin istihdam edilip çalıştırılması, asteğmen adaylarının da diğer yüksek okul mezunları gibi kısa dönem askerlik yapması lazım. Neyse konu uzar, Bülent Abi'min örneğinden de görüldüğü gibi asıl askerlik bundan sonra başlayacak gibi zaten