Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Atanın cappucinosu:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Bu akşam Atanın çalıştığı bara gittik nişamlımla, çok hoş bi barı var böyle irish pub tarzı, ufak ama şirin bi bar ayrıca o caddede pek çok kafe bar var fakat o mekanlardan sıyrılmış kendine has bi havası var. Kendiside pek misafirperverdi ayrıca bize ikram ettiği cappucinolarda enfesti, cidden bu sitenin böyle arkadaşlıkların başlangıcı olacağı hiç aklıma gelmezdi. Kendisine burdan da teşekkür ediyorum. Mekanını herkese tavsiye ederim sık sık uğrarım ben bundan sonra:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Bir dahaki buluşmayı orada yapalım o zaman,çaylar şirketten Yanlız sap gibi gidilmez oraya,yanımıza birilerini alsak!!! onlarda otomobil muhabbetinden sıkılır...Bu arada Ata'nın kapısındaki Ferrari koleksiyonunu da merak ediyorum,akşam farklı,gündüz farklı ferrari duruyormuş kapısının önünde...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Ben ferrari görmedim ama güzel arabalar vardı:) Ben her hafta sonu ordayım mecburen:) Bi daha ki buluşmada güzel bi nokta hem içeriz(sıcak içecek ama alkolden ağzım yandı 6 ay gitti ehliyet:)) hem de sohbet ederiz. Bayanlarla gitmek daha şık olur tabi,  sonra adımız çıkmasın:)

Edited by - fevkalbeser12 on 04/12/2011  22:45:51
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ATA

Kemal iyikide geldiniz, sohbet etmiş olduk. =) Afiyet olsun, beğenmenize çok sevindim . Her zaman beklerim... =)

Bu arada bir sonraki buluşma bizim orda olabilir, erkek erkeğe (sap gibi demişsin ya Anıl Abi =))) gelmede de hiç bir sıkıntı olmaz, kolleksiyonda ki Ferrari'ler de hep sap geliyo zaten :D:D:D
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

madmax

quote:

Kemal iyikide geldiniz, sohbet etmiş olduk. =) Afiyet olsun, beğenmenize çok sevindim . Her zaman beklerim... =)

Bu arada bir sonraki buluşma bizim orda olabilir, erkek erkeğe (sap gibi demişsin ya Anıl Abi =))) gelmede de hiç bir sıkıntı olmaz, kolleksiyonda ki Ferrari'ler de hep sap geliyo zaten :D:D:D

Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)

fevkalbeser12

Ya birde Ata sen cappucinonun yanında kahve taneleri verdin,  ben onların kahvenin üstüne attım ve bi güzel yedim ama öyle midir onun adabı? Yoksa dekoratif miydi onlar?Tadıgüzeldi ama:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Hem sap gitmeyelim Ata'nın itibarı sarsılmasın ne bu Ata'nın arkadaşları böyle sap demesinler hem ferrariler sap gezer alfa romeolar duble:)
                         jeremy clarkson

ATA

Dekoratif olarak konsada kahvenin içine yakışıyor ve bu şekilde içen çok kişi var. Ben kahveli kokteyllerin içine bile koyuyorum. =)) Hatta İtalyanlar Sambuca rakısını kahve çekirleği ile birlikte içiyor. Yanlış sayılmaz yani zevk meselesi
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Anıl

Ata ufaktan dekoru da yemişsin diyor Kemal Valla sap yazmayayım dedim ama sen derdime derman olmuşsun. Adamlar Ferrari ile sap gelip,çöpüyle beraber gidiyordur bence...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Valla götürmüşüm dekoru:) seninki de ferrari hakkında değişik bi düşünce olmuş. Ama orda o barda ferrarinin atasının sahibi Ata'nın 156 sı var:)
                         jeremy clarkson

ATA

Hahah müşteriler isyanda zaten =)) ben gözümün önünde olsun diye otoparkta yer bulamazsam (-ki bulamıyorum) sabahtan akşama kadar hep dükkanın önüne koyuyorum. Kimse gelip parkedemiyor oraya :D:D
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts