Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 Gösterge ve Bagaj kapagi sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Robbie

arakdaslar 3 gündü arabada kontagı cevirip elektrik verdigimde km göstergesi zaman zaman yanıp sönüyor.. Dün de seyir halindeyken oldu ve bagaj kapagi acilmiyor icerideki düğmeye bastıgımda ve kumanda dan bastıgımda da acilmiyor. Sorun nerde olabilir basina boyle bisey gelmis olan varmı yada bilgisi olan varmı ?
147 1.6 TS Distinctive 2006

omerbilgehan

gösterge için birşey diyemeyeceğim. ama bagajdaki sorununuz :
1. sigortadan olabilir ve en kolay halledilecek olanı bu. bütün bagaj sisteminin sigortası direksiyonun
2006 147 1.6 TS Distinctive "60 ZC 100"

Robbie

Dun aksam bagaj acildi... ilk once kumandadan bastim acilmadi marşa bastim ozaman acildi hem düğmeden hem kumandadan marji kapatinca yine acildi acaba akü enerjisi ile ilgili bi olaymi. anlam veremedim.
km göstergesinde de yanıp sonme yoktu.
servisi aradim oto yikamalarda cam konsoluna sprey sıkıyorlar onun sonucunda oluyor dedi. bilgisayara baglayip resetleriz felan gibi seyler soyledi.. ilginc seyler oluyor..

ismail

km göstergesi, servis bakımı geldiğindede yanıp yanıp söner. Bir süre sonra normal yanar.

Hatırlatayım dedim, bu bile olabilir.

Robbie

aslinda yeni servise girdi, ustaya telde sordum bilgisayara baglayip resetleriz duzelir dedi.

adnan.geyik

Aynı sorun bende de oldu. Sürücü tarafındaki kapıya su girmis yıkamada. Examiner a girdi hatayı sildiler. Zaten kurudugu icin gecti gitti. Servise ugra hallederler.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Robbie

suan bir problem yok servise gittigimde bi gosterecegim.