Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Akota

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfistahakan

Fatih bey siz servisdemi çalışıyorsunuz?Kendinizi tanıtırsanız hem sizin hem bilzer için kolaylık olur.
Hakan
Forever Alfa

ismet

Fatih bey, eksikler olduğu açık. kimse bunu yadırgamıyor. zaten 1.5 ay önceki ziyaretimizde, Akota'nın tam olarak oturması için birkaç aya ihtiyacı olduğunu düşünmüştük. zamanla her şey tam olarak oturacaktır.

hazır sizi görmüşken sormak isterim. aksesuarların geleceği söylenmişti (anahtarlık v.b.). bunlar tedarik edildi mi?

bir de naçizane uyarım olacak. forumu kullanırken noktalama işaretlerini kullanırsanız, yazdıklarınızı okurken zorlanmayız.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ismet

quote:
Fatih bey siz servisdemi çalışıyorsunuz?Kendinizi tanıtırsanız hem sizin hem bilzer için kolaylık olur.

quote:
kısaca kendimi tanıtayım arkadaşlar yeni açılan AlfaRromeo bayisinde satış danışmanı olarak çalışmaktayım

bu durumda, serviste çalışmadığını düşünebiliriz..

fatihalemdar

Evet aksesuarlarımız geldi, gelip görebilirsiniz

ismet

quote:
Evet aksesuarlarımız geldi, gelip görebilirsiniz

teşekkür ederim, en kısa sürede gelicem..

internet sitesi, katalog, site üzerinden fiyat verme gibi aktiviteleriniz olacak mı? genel olarak nasıl bir strateji izlemeyi planlıyorsunuz?

ismet

bugün, akota'dan ilk alış-verişimi yaptım. uzun zamandan beri çok beğendiğim anahtarlığımı aldım sonunda biraz fiyatlı ama değer..

bayaa bir değişiklik olmuş. akota biraz daha oturmuş. personel güler yüzlü, o konuda haklarını vermem lazım. gerçi o kadar ısrarımıza rağmen en ufak bir indirim yapmadılar. firma tercihidir, saygım sonsuz. Fatih bey'e de baktım ama masası boştu, benim de acelem vardı. başka zaman inşallah.

bu arada söylemeden geçemicem, o yukarıdaki ferrari 430 süper bi alet

may-alfa

Bugün Akota'yı aradım fakat telefonlara bakan olmadı. Telefonlar arızalı herhalde, teknik servis bekliyorlar.

Edited by - may-alfa on 23/02/2012  16:51:43
Mehmet Arif

ku2

Fatih Bey ayrıldı işten..

Bugün Akota'nın telefonları bozuktu. Bende aradım kaç kez.. Daha sonra cepten Murat Bey ile görüştük.. Santralde bir arıza varmış..
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Jakomo

Akota'nın neferi olmuşsun görüşmeyeli Selimim ?!?!?
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

ku2

quote:

Akota'nın neferi olmuşsun görüşmeyeli Selimim ?!?!?

İlişkilerimizi sağlam tutalım.. Ne var bunda..?
Sonuçta bizlerinde destek olması gerekiyor.. İyi hizmet bekliyorsak, yakın durmalıyız diye düşünüyorum.
Zamanında eski servislerden çok şikayet oldu.. Akota'da beklentilere karşılık vermek istiyor.
iyi niyetliler..İzlenimlerim çok iyi..

--

Lbe

Artık Kıbrıs'ta yaşadığım için sadece ayda bi hafta sonları Ankara'ya gelebiliyorum o yüzdende 1 yılı geçtiği halde hala bakıma götüremedim aracımı.Akota'ya biraz zaman vermeyi düşünmüştük babamla o yüzden beklemedeydik ve 21 nisan gibi gidip ilk bakımını yaptırmayı düşünüyorum.Sizce gidip Akotada bakımını yaptırayım mı yoksa İstanbul'a mı götüreyim aracı.Ayrıca arka sol stop lambam su alıyor sanırım ve ön göğüsteki küçük torpidonun kapağı kırık(üretim hatası) bu konularda garantiden değiştirme konusunda sıkıntı çıkarırlar mı?

agucba

Eğer yetkili servise gitmeyi düşünüyorsanız, İstanbul'a gelmenize gerek yok diye düşünüyorum. Ankara'daki yetkili servis İstanbul'dakiler ile aynı işi görecektir.

Ancak özel servis düşünüyorsanız (İstanbul, Ankara fark etmez), o zaman size uygun ve güvenilir olanı tercih edebilirsiniz.

///////////////

Lbe

Peki Akota'da aracın trim seslerini kesebilecek usta var mı? Sağ hoparlörün plastiği titriyor herhalde bass ı sonuna kadar kısıyorum ve müziğin sesini 7-8 den yükseğe alamıyorum hemen rahatsız etmeye başlıyor

erdem1904

quote:

Peki Akota'da aracın trim seslerini kesebilecek usta var mı? Sağ hoparlörün plastiği titriyor herhalde bass ı sonuna kadar kısıyorum ve müziğin sesini 7-8 den yükseğe alamıyorum hemen rahatsız etmeye başlıyor

Eski yetkili servis Üstün oto'nun usta başı orada.. Adını net hatırlamıyorum...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

quote:

Eski yetkili servis Üstün oto'nun usta başı orada.. Adını net hatırlamıyorum...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Lbe

Tamamdır o zaman babama söyleyeyim randevuyu alıp yapalım bakımı bi kaç haftaya

Gouki

Akota'nın Söğütözü'nde hazırlanan yeni yeri. Abi de Robocop :)

ku2

Sevindirici bir haber.. Hadi bakalım.
--

bado

ikinci bayimi olucak.yoksa diğeri kapatılacak mı?
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Gouki

Diğeri kapanmıyormuş Bahadır abi. Burada da servise izin vermemişler kulenin altında olduğu için. Butik showroom olarak hazırlanıyormuş ve aydınlatma sisteminin tamamlanması bekleniyormuş.

bado

anladım ;) teşekkür ettim.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

147BLACK

Bu showroom işini Üstün Oto vakti zamanında Çukurambar'da yapmıştı ama tutmamıştı ve kapattılar.
Umarım bu sefer Akota tutturur ve daha çok Alfa satar.
Yalnız o fiyatlarla servis işini ne kadar süre götürürler bilmiyorum.
Benim 156'yı yeni aldığımda eski sahibinin trigeri ne zaman değiştirdiğinden emin olmadığım için trigeri değiştirmeye niyetlenmiştim. Kendi servisimden fiyat aldıktan sonra Mazda için Opan'a gittiğimiz bir gün hemen yan binadaki Akota'dan da fiyat alayım dedim.
Triger setine 1800 tl dediler.
Sanırım içinde sıfır varyatör de varmış ama yine de çok pahalı. Sıfır varyatör için de 540 tl dediler. Özel servislerin rağbet gördüğü ve Alfa'nın yedek parçası pahalı dendiği kadar var! :o
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Gouki

Arda abi haklısın fiyatlar konusunda. Yay montajı için bir özel servisi arayıp fiyat aldım. Sonra Akota'yı aradım şurası şu fiyata yapıyor siz yaparsanız size geliyorum dedim anlaştık. Zaten özel serviste taktırma niyetim yoktu çünkü çırağıyla meşhur bir özel servis 147'mde yayları değiştirdekten sonra yayların arasında sıkışan borunun fren borusu olduğunu farketmem uzun sürmemişti :/

erdem1904

Özgün ben dün o özel servisteydim.. Ben öyle fiyat vermedim o dediği fiyata lastiği bile sökmem dedi :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki