Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kaslı adamların bisküvi reklamı:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Beyler şu kaslı adamların oynadığı bisküvi rekları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence güzel birşey bayanlar içinde birşey yapılmış oldu:) hani hep cinsel obje olarak kadınları kullandılar ilk kez bu kadar bariz şekilde yapıldı reklam erkekleri kullandılar:) ayrıca dip not istedikleri kaslı olsunlar, isterlerse robocop olsunlar Türk erkeği ile başa çıkamazlar o ayrı:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Onur ÖZTÜRK

quote:

Beyler şu kaslı adamların oynadığı bisküvi rekları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence güzel birşey bayanlar içinde birşey yapılmış oldu:) hani hep cinsel obje olarak kadınları kullandılar ilk kez bu kadar bariz şekilde yapıldı reklam erkekleri kullandılar:) ayrıca dip not istedikleri kaslı olsunlar, isterlerse robocop olsunlar Türk erkeği ile başa çıkamazlar o ayrı:)

Ben öyle düşünmüyorum.

Bir onlara bakıyorum bir de kendime, yok arkadaş adamlar beni çiğ çiğ yerler
                                                                                                                           Stile Italiano

erdem1904

Bu aralar en gıcık olduğum reklam :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

KAKIRMAN

Hele o denize girip depreşen ecnebi yok mu fıtık ediyor.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

madmax

Yağmurda elim kadar yaprağın altında gitar çalıyormuş birde gevur
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)

master

Evde huzur kalmadı arkadaş :) Bence site olarak birleşelim, sonra adamlara tek tek telefon açıp sevecen bir sesle bir yere davet edelim. Geldikleri zaman da karanlık bir yerde cümleten sopalarla dövelim rahatlayalım :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

adnan.geyik

Şölen firmasının sahiplerini çok iyi tanırım arkadaşlar. Yıllarca tasarımlarını ben yaptım. Reklamlara gelince benzerlerini görmüştüm. Biraz espri biraz kadınlara yönelik çalışılmış. Çünkü erkeklere satamıyorlar bu tür ürünleri. Aslında delikanlı bir TÜRK erkeği de kullanabilirlerdi. Sanırım maliyeti de yükseltebilmek adına yurtdışında çekim yapıp olayı bitirmişler.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Anıl

Eskiden hatırlarmısınız,Algida Magnum çıktığında "ne kadar büyük" muhabbeti ve baya seksi reklamlar nedeniyle, erkekleri magnum yemek bozuyordu,hemen dalga konusu oluyordu
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Evet hatırlıyorum galiba plajda çekilmişti o reklam yani ben öyle hatırlıyorum:) birde magnumlar eskiden daha büyüktü galiba:) nerde o eski magnumlar:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson