Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omer baycan

156

herkese slm
gruba yeni üye oldum. son 1 aydır alfa zehiri kanıma karıştı gözüm ne volvo görür oldu ne avensis.bugüne kadar hiçbir arkadaşım yada ailemden kimse kullanmadı hiç binmedimde. sahibinden de gezinirken tamamen tesadüf eseri ilanı açtım. araba resmen bana hadi gel diye göz kırptı.o gün bugündür sadeec alfa ilanlarına bakıyorum 18 tane favorim oldu:) yolda alfaları kesiyorum.hatta biraz önce 147 gördüm arabayla takıldım peşine 8-10 dakika adamı gideceği yere kadar sapık gibi takip ettim adamda fark etti epey ürktü sürekli arkamda kalmya çalıştı,:) sordum abi dedim ne iş bu arabalar sorunlu nazlı diyolar. varyatörü ön takımı sıkıntılı sürekli yağ eksiltiyorlar.mış'lar muş'lar herkes bişey söylüyor kafam karışık ama kafayıda taktım bu makinaya dedim.adamda 2007 147 varmış çok memnunum yılda 1 kere servise gidiyorum dedi.alırken motoruna dikkat et genelde limitlerinde kullanılır bu araba.motor elinde patlamasın dedi.
çok yakmasını kendimce açıklaması var basınca her araba yakar bu merette bastırıyor anladığım kadarıyla, varyatör denen cihaz ne iş yapar nasıl davranmak lazım onuda öğrendim, ön takım desen bu yollarda her arabada dağılıyor bunların hepsine ok.çabuk satılamama sorununuda dert etmiyorum biniciyim nasılsa 4-5 yıl gitsin sorun değil.bu arabayı alırken nelere dikkat etmeli anadolu yakasında hangi servis hangi ustaya gitmeli,kullanırken neler yapmalı yada yapmamalı bi el atın yahu bende alfacı olayım.açıkçası benim kafamın rahatlamaya ihtiyacı var.

agucba

156
Merhaba ve hoşgeldiniz.

Mesela You are not allowed to view links. Register or Login bakarak biraz bilgi olabilirsiniz.

///////////////

omer baycan

156
link için teşekkürler
ben 156 düşünüyorum.bu modelin püf noktalarını öğrenmek istiyorum.147 sahibine denk geldiği için soru yağmuruna tuttum.
ben ansiklopedik bilgiden ziyade kullanıcı bilgisi, menuniyet ve hoşnutsukluklarını öğrenmek istiyorum.

teşekkürler

fevkalbeser12

156
quote:

Merhaba ve hoşgeldiniz.

Mesela You are not allowed to view links. Register or Login bakarak biraz bilgi olabilirsiniz.

Bu bilgilerin 156 için olanı var mı acaba?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

tolga_ozhan

156
biraz ingilizce varsa eğer wikipedia'nın ingilizce olan versiyonunda dünya kadar bilgi bulabilirsiniz.

Ayrıca sürekli limitlerinin üstünde kullanılıp sorun çıkartmayacak araba hangisiymiş merak ettim. Benim bildiğim bir marka model yok.

agucba

156
147 ile 156 aslında çekirdek olarak aynı, sadece dış kabuk farklı.

///////////////

murat

156
147,  156 ya göre daha sorunludur, iç trim açısından..156 'da, 147 sahiplerince bolca şikayete konu olan iç trim seslerini duymanız çok daha düşük bir ihtimaldir. Onun dışında Serkanın dediği doğru..Ben olsam şimdiden efsane olmuş 156 yı tercih ederim
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

adnan.geyik

156
Büyük Alfa istiyorsanız 156. Daha küçük olsun diyorsanız 147. Ben ikisinide kullandım. Önceliğim 156. Ama şuan 147 var. Her araba gibi Alfa'da da sorun yaşarsınız. Aradaki fark alfa kullananlar Araçlarına aşıktır. Diğerleri binerken araçları olduğunu fark ederler.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

omer baycan

156
bu araba alınacak ötesi berisi kalmadı artık.bu işler birazda kısmet işi,servise gösteririz sökerler fitiline döşemesine kadar nasipse alırız,sonrası ne çıkarsa bahtımıza artık

herşeyin hayırlısı alfanın 156'sı

Onur ÖZTÜRK

156
Güzel söz, herşeyin hayırlısı Alfa'nın 156'sı

Ben 156'mı alırken kulaklarımı kapattım aldım, şimdi ise gözlerimi kapatıp keyfini sürüyorum
                                                                                                                           Stile Italiano