Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Uğursuzluk

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master

Artık yettiği kanaatine vardım.

Aracı ilk aldığım zamanlarda park yerinde otobüsün 500 araca çarpmayıp da benim arka tamponu çizerek geçmesini "nazar" olarak adlandırıp kabul ettikten sonra aracımı oraya koymamaya başlamıştım. Gidip lokal boya attırdık oldu bitti.

Bugün sabah bir uyandım, çarpmanın imkanı mümkünatı olmayan genişçe ve güvenli bir park yerinde arabanın bu sefer ön tamponunda bir çizik görünce cinlerim tepeme çıktı. Yine başka hiçbir arabada problem yok, gelip benimkine sürtüldü. Özellikle mi yapılıyor bilmiyorum.

Bu sefer satmaya karar verdim, ben artık bu aracın nazarıyla dikkat çekmesiyle uğraşamıyorum. Daha güvenli park yeri olan, veya arkadaş benim başıma böyle şeyler gelmez şanssız değilim diyen bir insana satacağım, fiyatı da düşürüyorum.

Ve bu sefer boyatmayacağım, kalsın kaldığı yerde. Alan kişi canı isterse boyatır, canı isterse de satmadan önce kaskodan boyatıp öyle veririm.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

KAKIRMAN

Ahh Önderim ahh. Satıp ne yapacaksın diyeceğim... Vaktiyle SW'yi aynı sebepten satıp da şimdi pişman olmak birşeye yaramıyor. Yine alayım diyorum ama sorun araçlarda değil biz de olsa gerek. Lanet olsun deyip oldubittiyle renö aldık bilirsin belki. Ne oldu tahmin et. Ön camda (sürücü kısmında) 10 cm uzunluğunda çatlakve çatlağın tam ortasında taş izi. Park halinde ve inin cini top oynadığı vakitlerde bu nasıl olur dedim. Bir yerleden taş fırlamış olamaz çünkü birkaç iz daha var zorlanmış resmen... Şimdi ne yapmak lazım? Branda alsan yırtarlar altına yine zarar verirler. Artık midem kaldırmıyor ve (sakın yanlış anlaşılmasın) sokakta gördüğüm herkesi aynı kategoriye koymaya başladım. GEÇMİŞ OLSUN...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

antihero

Çok geçmiş olsun, şehirde yaşamanın olumsuz tarafları işte.
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Sportivo

Geçmiş olsun Önder, insan ilk görünce çıldıracak gibi oluyor, gözün gibi bakıyorsun, hıyarın öküzün biri gelip çizip geçiyor. Türkiye'de maalesef kapalı garajın olmadığı sürece bu böyle , nereye gidersen git. Benim kayınpederin Megane'ı , araç her zaman durduğu yerde ara caddede evin önünde park halinde. Sabah bir kalkıyorlar, araba pert! Öküz bir belediye çöp kamyonu duran arabaya gece yarısı bodoslama çarpıyor, araba akordion.

Zaten büyükşehirde yaşıyorsan ve kapalı garajın da yoksa boyasız, çiziksiz araç yok. Çok da üzme kendini.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Hamzarabia

çok geçmiş olsun.

daha bir hafta önce hırsız girdi benim aracımada.elli tane araçtan benimkini bulmuş girecek.içinde sadece 60 tl lik teyp vardı.oysaki sokak ta bi sürü tesisatlı araç var.
ne oldu olan benim sol kapı camına oldu.
ondan 1 hafta önce motorsiklet çarpmış park halindeyken.ondan 1 ay önce kayınpederin evinin önünde sağdan sola çizdiler.sol arka çamurluğada isim yazmışlar çizerek.
bunlar beni alfama dahada çok bağlıyor.

adnan.geyik

Benzeri olayları çoğumuz yaşıyoruz. Çok sinir bozucu olay. Geçmiş olsun.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

ATA

O park yerindede mi çizdiler ya? İnan bana geçen gece aracın yanına bir geldim, bagajın üstünde 2 tane bira şişesi. Adamlar bistro gibi kullanmışlar yeni boyalı bagajı. Oraya güvenip bırakıyordum artık nereye bırakcam bilemiyorum !
Geçmiş olsun.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

babi

Önder geçmiş olsun. Neyazıkki hepimizin başına geliyor. Biz alfa kullanıcıları biraz bahtsız bedeviyiz galiba.:))
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

komanowa

Geçmiş olsun , benimde 2 hafta önce parkettiğim yerde onca araç dururken , biri gelip tamponun sol alt kısmına sürtmüş. Fazla üstüne titriyoruz araçlarımızın herhalde , böyle geziyorum valla, şu kış bir geçsin yaza yaptırırım artık.
2004  156 2.0 s.s. 2012 - ....
1998  145 1.4 t.s. 2010 - 2012

Dentist

Önder çok geçmiş olsun.Fazla titiz ve duyarlı olmamızdan kaynaklanıyor sanırım bu sorun.Arabalarını hiç önemsemeyenlere bakıyorum da;adamların umurunda değil hiçbir şey.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

master

Ata aynen orada. Ve biliyorsun ne kadar geniş bir yer olduğunu. Yine aynı hikaye, hiçbir arabada bir şey yok, benimki çizilmiş. Yol üstünde çapraz parkedilen yerlere koyduğumda da bütün Bostanlı'da tek bir araçta bir şey yokken benimkini bulup çizmişti otobüs.

Bostanlı da bozuyor yavaştan. Akşamları dediğin gibi içmeye gelenler arabalara salça oluyor, sık sık evden arabesk sesleri duyuyorum, tiyatronun oradaki yere çekiyorlar arabayı son ses açıyorlar.

Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkürler. Araba yağmurlardan dolayı uzun süredir yıkanmıyordu, geçen gün yıkattım, parıl parıl parladı, bu sabah ise bu manzarayla karşılaştım. Nazardan başka bir şeye inanamıyorum artık.

Satayım ki kafamdan çıksın artık. Sinir hastası olurum yoksa bu gidişle.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur ÖZTÜRK

Geçmiş olsun, kapalı otopark şart gibi ama orada da kapıyı açarken yada girip çıkarken sürtecekler, tıpkı benim Alfam'da olduğu gibi
                                                                                                                           Stile Italiano

ihsanakdas

geçmiş olsun, şuan sabah o ilk gördüğünüz anı düşündüm kendimi sizin yeriniz koydum ve gerçekten çok sinirlendim. sakınan göze çöp batar misali arabayı yolun ortasına bırakıp gitsen hiçbir şey olmaz ama gözün gibi bakınca böyle nerde kasap var gelir bulur

Edited by - ihsanakdas on 27/01/2012  16:08:09

cem_dogan

geçmiş olsun üzüldüm
alfa sevgisi

pierrecardin

Çok gecmis olsun. Her ne kadar cok can sıkıcı olsada takmamak lazim. Bu tür kücük seylere üzülerek hayat gecmez.
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

emin

geçmiş olsun önder.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695