Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Manisa da oturan Alfistiler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRUPHASE

Selam arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi Manisa da oturan bir arkadaşa ihtiyacım var. Bir alışveriş söz konusu olduğu için tanımadığım birine para göndermek istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Anıl

Merhaba, ben Manisa merkezde oturuyorum ama şöyle bir durum var, haftaiçi akşam 18'de İzmirdeki işimden Manisaya geliyorum,birde haftasonları buradayım. Size uyar mı bilmiyorum,uyarsa yardım edebilirim.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

merhabalar, alışveriş mikser, cdp, tt, kulaklık gibi birşeyse biraz anlarım ve ben de yardımcı olmaya çalışırım.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

TRUPHASE

quote:

merhabalar, alışveriş mikser, cdp, tt, kulaklık gibi birşeyse biraz anlarım ve ben de yardımcı olmaya çalışırım.

evet ürünler hoparlör alacağım arkadaş sitede soma diye belirtmiş ama yarın arar sorarım. Size de dj ürünleriyle ilgili bir şey lazım olursa ben  yardımcı olabilirim :)

sp4rc0

İzmir'de oturuyorum Manisa'da çalışıyorum. Soma  bana da uzak sayılır, Manisa'dan 95km. malı satan arkadaş Manisa merkeze yada İzmir'e gelebilirse hallederim. Kesinlikle gelemem diyorsa da bir hafta sonu ben gider alırım..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

TRUPHASE

herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Ben de satıcıya merkeze gelmesini teklif ettim zaten ama bütün gün telefonu kapalıydı bir anlam veremedim. Henüz para falan da yollamadım. Hayırlısı bakalım :)