Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Vodafone Red Team araçları Alfa Romeo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfin

Benim de 1 haftadır dikkatimi çekiyor. Mahallemizde oturan bir Vodafone çalışanının araçları Alfa Romeo Mito ve Giulietta olarak değişiyor. Vodafone Red Team yazıyor üstünde. Sevindirici bir durum bence, araçların tanıtımı etkileyen bir durum.

Anıl

Ben de İzmir'de aynı tip araçları görüyorum, reklam konusuna gelince bence şirket aracı olarak Alfa Romeo'nun kötü bir reklamı olur diye düşünüyorum.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Lbe

Araçları görmedim fakat normal bir şirket arabasından ziyade Redbull'un Minileri gibiyse güzel olabilir reklam açısından

depeche101

Geçen gün metro city önünde gördüm ;

Register or Login" border=0>

ihsany

Ben de bazen görüyorum, RedBull kadar janjanlı değiller ama Turkcell in minilere rakip oldukları kesin :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

fevkalbeser12

Bende geçen gün guiletta gördüm izmir havaalanında gayet hoştu o sıra eniştenin corollasındaydım. Benim araba olsaydı giderdim yanına ama şimdi bu adam belki alfa romeodan anlamaz diyede düşünmedim değil hani:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fastalone

Bursada bir adet Mito gordum , fena durmuyor.

murat

Geçen bunların Mito'larından bir tanesi Beylikdüzü Birmotta idi. Anasını ağlatmışlar resmen
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

omerbilgehan

Ben de birkaç defa gördüm. Ama pek hoşuma gitmedi. Şirket arabası gibi hissetme neden oldu.
Ayrıca Alfadan anlamayan adamları içinde gördüğüm zaman çok sinir oluyorum. Bunlarında pek anladığını düşünmüyorum.
2006 147 1.6 TS Distinctive "60 ZC 100"