Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2005 facelift 120 hp twinspark-147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfin

Hayırlı olsun öncelikle 147 mk 2 zaten orjinal haliyle bile ön tarfdan epey güzel duruyor.Guzel 17 inc jant ve yayla orjınallıgıyle daha ıı goruntu verır dıye dusunuorm performans ıcın headers ankarada bırkac 147 vardı bulabılırsınız performansda bıraz daha sızı ıyı hıssettırır.

drago

valla audi a4ten sonra konfor konusunda birazcık sıkıntı vermiyor değil, 17 jant+yay kombinasyonu bu arabada bize ankara yollarında böbrek taşı düşürür gibime geliyor :) eksoz meselesinde orjinal headersı katlardan mı kurtarsak yoksa yeni bir headers mı yaptırsak kararsızım.

1.6 twin sparkların hava filtre hortum çapı kaçlık bilen var mı acaba?

alfin

Orjinal headers kullanırsanız daha iyi olur 17 jant ise yay ve amortisör alırsanız iyi olr ama 17 jantın güzelliği ne kadar varsa o kadarda ön takım düşmanlığıda var :) amortisörü aldığınızda iyi bir yerde ayarlatırsanız iyi olur eksozuda çift çıkış yapanlar var iyi bir görnümde olabilir.

drago

vallahi haklısın da, spor amortisör+spor yay sadece spor yay, spor amortisör+orjinal yay kombinasyonlarını kullanmış biri olarak söylüyorum, arabanın karşısına geçip izlemesi pek keyifli ama velakin özellikle bu segmentteki araçlarda konfor namına hiçbir şey kalmıyor.uzun yolda kamyonların oluşturduğu çukurlardan geçerken altını vurmak mı dersin, geçen sene ankaraya yağan efsane karda karları küreyerek eve gelmemi mi dersin, göl olmuş bir sokakta derin çukur vardır kesin burada diyip tüm yolu geri geri gittiğimi mi dersin, tabla fişekleri tamamen yırtık vaziyette aylarca dolaştığımı mı dersin, üzerine arabadaki konforsuzluktan ötürü arabanın direksiyonuna geçmek istememeyi mi dersin, her türlüsünü çektim :) en babası coil over ama ona da o kadar bütçe ayıramam.önceliklerim k&n apollo intake kit, headers ve simetrik çift çıkış, ve üzerindeki jantları değiştirmek. :) sonrası nasip