Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor sesleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hayalsizperest

Arkadaşlar henüz bir Alfa'm yok ama yakın zamanda olacak inş.
Okuduklarım kadarıyla özellikle 156 mk1'lerde aracın motor sesi insanı büyülüyormuş :)
Mk2 lerde biraz daha az giriyormuş aracın içine ses ama yinede tatmin olanlar var.
Peki 159'ların motorlarında da aynı hazzı almak mümkün müdür ?
Gui'lerin kabinleri oldukça ses geçirmezmiş. Onlar sanırım motor sesi duyamıyorlar :) Sürüş keyfi yetiyor olmalı :)

murat

Valla benim mk2 2.0 ve inanılmaz sevdiğim bir ses geliyor önden
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Alfadanadam

quote:

Valla benim mk2 2.0 ve inanılmaz sevdiğim bir ses geliyor önden

He valla aynen benimkinden de :)

AnilAlkan

Sen yeter ki ses iste. Özellikle kışın hergün yeni ve gizemli bir sesle başlayabilirsin güne. Bu sesler Alfa'nın ruhu olduğunun kanıtı gibidir. Ne demişler: Ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz :)
06YA2467 156 2.0 TS - 1998

drago

1.6 147nin sesi sadece beni değil, arabaya binenleri de büyülüyor

bazen tüm yalıtımı sökesim geliyor sırf bu yüzden :)

alfistahakan

mk1 veya mk2 olması önemli değil.Ses isterseniz her makinadan alırsınız.Bunun yolları var tabii.
Hakan
Forever Alfa

shadycome

quote:

1.6 147nin sesi sadece beni değil, arabaya binenleri de büyülüyor

bazen tüm yalıtımı sökesim geliyor sırf bu yüzden :)

ruh demişken bende 98 156 2.0 var aracın sonradan takılma alarmından mıdır yoksa gerçekden ruhumu vardır bilemiyorum ama benim dışımda aracın direksiyonuna birisi oturdugu zaman sürekli dörtlüler yanıyor ve kumandan söndürmeye çalışıyorum sönmüyor :) ama ben direksiyona geçtiğim zmn araç sanırım sahibini tanıyor :) hiç bir sorun olmuyor.. bende bu araçların ruhu olduguna inanmaya başladım sanırım :Pp

shadycome

quote:

mk1 veya mk2 olması önemli değil.Ses isterseniz her makinadan alırsınız.Bunun yolları var tabii.

ne gibi yolları var ?

A.S.GÜMÜŞ

quote:

Yok ya o 2.0 ın hele 2,5 un sesini 1,6 dan alma imkanı yok, sanırım Selim beydi o ne 1,6 nın sesi öyle sinek vızıltısı gibi demişti ki yerden göğe kadar haklı

07 DH 800

Anıl

1.6 ve 2.0TS'in sesi klasmanına göre hoş geliyor ama 3.0-2.5-2.0 TB V6 motorlarının sesi adama teyp dinlemeyi unutturur...Senfoni gibi birşey...Birde 2.5 GTV6'nın sesini ya da GTA'nın sesini de dinlemek lazım,bunlardan sonra artık 8C adamı keser
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Fatihob

quote:

Sen yeter ki ses iste. Özellikle kışın hergün yeni ve gizemli bir sesle başlayabilirsin güne. Bu sesler Alfa'nın ruhu olduğunun kanıtı gibidir. Ne demişler: Ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz :)

..