Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Toyotalardan Alfaya Saygı Duruşu:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Beyler geçen gün toyota forumundan arkadaşlar beni ziyarete geldi dükkana bende fırsat bilip bi resmi geçit yapayım dedim. Bu arada toyotacılar epey sosyal buluşma konusunda bütün civar illerden buluşmaya gelenler olmuştu.

Register or Login" border=0>
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Düzce plakalı bile var yahu :)

emin

toyota gibi adamlar adam gibi adama saygı duruşuna geçmiş =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

147BLACK

Birisi bir önceki aracım birisi de şimdiki.
Alfa almayacak olsam kullanacağım 1-2 markadan birisidir Toyota.
96 GLI kullandım, Corolla.
Çok iyi bir araçtı.
Giderken üzülmüştüm.
Fakat deneme sürüşü yaptığımız 147 aklımı başımdan almış ve unutmam kolay olmuştu.

Edited by - 147BLACK on 01/05/2012  22:32:23
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

dragut

Sanırım en baştaki manga komutanı "dikkaaat!" çekmiştir komutana
"Alfa sevgisi"

fevkalbeser12

quote:

Düzce plakalı bile var yahu :)

O arkadaş izmirde öğrenci ama o kasa avensis station çok güzelmiş.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ATA

Zaten honda, toyota, peugeot kullanıcıları çok iyi toplanıyor. Eskiden, özellikle de bahar buluşmalarını bu şekilde İzmir'de başka marka adı altında toplananlara ben Alfistiturkey dediğimde 'ooo sizin buluşmalar çok sağlam oluyor klasikler geliyor' tarzında yorumlar geliyordu. Şimdi hyundai toplantıları bile bizden çok araç topluyordur bundan eminim! Onların 'iyi' toplanması benim umrumda değil ama daha internet yokken bir vosvosçular varmış dünyada birde Alfisti....
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

kemalkml

çok hoş olmuş . japonlar zaten saygılıdır :) bizde japonlara saygı duyalım sorunsuzluklarından ötürü . aklımda hep 3 marka oldu 1. mercedes 2. alfa romeo 3. honda . hondam varken honda forumlarına takılırdım ,honda foruları aktifdir , ve buluşma organizasyonları iyidir . konya da alfa kullanıcısı yok gibi bişey ,tabi buluşup toplanacak kimse yok malesef .

myavuz

Bizim mahallede toyota supra var.1997 model her gün önünden geçerken boynum tutuluyor araba dehşet.Araba 600 beygir üzerinde belki Ankarada bir eşi daha yoktur.Uzun lafın kısası adamlar böylede bir arabada yapmış.aynı adamda 3,4 tane araba var.hepsinin plakası 06 pt ile başlıyor.birde m3 var supra motoru takmış.bizde maddi nedenlerden bir alfa romeoyu ite kaka zor yürütüyoruz..
Gran Turismo Veloce