Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir Buluşması için

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

Merhabalar. İzmir'de bir etkinlik düzenleyip buluşma tanışma düzenlense nasıl olur ?

Anıl

Ben bir zamanlar böyle bir konu açmıştım ama toplanamadık,haftasonu mağlum çoğumuz bir yerlere kaçıyor,ben haftaiçi 17:30'dan sonra herzaman hazır ve nazırım
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Bende akşam her zaman her daim buluşmaya hazırım yeterki saat 7 den sonra olsun mesela bu cuma yapalım mı yada cumartesi?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

hafta içi mantıklı. yazın durmuyoruz yerimizde...

Baran

Katılmak isterim.

fevkalbeser12

Gece olsun yeter benim için:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

güncel tutalım, hafta içi akşam 7 den sonraya odaklanalım. Gün seçimi kalsın birtek

Baran

Nerede olacak peki?

fevkalbeser12

Hatta yapalım yarın yada cumartesi mini bir buluşma
                         jeremy clarkson

mahoretti

doğru. bir de yer seçmek var.... hafta içi ve akşam olacak ise, park yeri boş olabilecek olan yerleri düşünelim. FORUM olabilir. IKEA tarafı boş olur.

Baran

Forum süper olur; girişteki söğüşçüde buluşalım zaten aç oluruz iş çıkışı

fevkalbeser12

Forumda olsun park alanıda geniş oranın pek sıkıntı olmaz.
                         jeremy clarkson

mahoretti

sadece gün kaldı kararlaştırılıcak....

fevkalbeser12

Ben yarın izmirdeyim isteyenle buluşurum:)
                         jeremy clarkson

Baran

buluşucakmıyız?
Eğer buluşursak dün foruma üye olup bugün buluşmaya katılmış olucam

mahoretti

bu akşam düğüne katılmak zorundayım. yarın (cumartesi) olabilir ama forum da kalabalık olur,  yada önümüzdeki hafta içi olabilir.

Baran

haftasonu yazlıkta oluyorum; önümüzdeki hafta bir akşam yapalım ozaman.
herkes için uygunsa tabi.

fevkalbeser12

quote:

Yazlık nerde peki?:)
                         jeremy clarkson

Baran

quote:

quote:

Yazlık nerde peki?:)

Benim ailem focada, esimin gumuldurde.

fevkalbeser12

Pazarları o taraflardaki otellere geliyorum sık sık iş için gümüldür tarafındaki otellere özellikle cactus paradise, club yalı, paloma pasha ve club sultana artık görüşürüz:)
                         jeremy clarkson

Baran

Club yalıya yakınım.

ferhat3535

hafta içi 18,00 dan sonra olur.

ATA

Hafta içi yapacaksanız pazartesi yapın da bende geleyim özlediğim toplantılara... Gerçi pazartesi aracı gene boyaya veriyorum  ama bir şekilde orda olurum...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

mahoretti

quote:

Pazarları o taraflardaki otellere geliyorum sık sık iş için gümüldür tarafındaki otellere özellikle cactus paradise, club yalı, paloma pasha ve club sultana artık görüşürüz:)

club sultan 16 Temmuzda oradayım. karşılaşabiliriz belki..

mahoretti

quote:

Hafta içi yapacaksanız pazartesi yapın da bende geleyim özlediğim toplantılara... Gerçi pazartesi aracı gene boyaya veriyorum  ama bir şekilde orda olurum...

boyadan nezaman çıkacak  ? Nasılsa daha zamanlama belirleyemedik. Yeni boyasıyla görürüz aracınızı