Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Demir Bükey Eğitim Organizasyon 159 Test

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

DBEO EKİBİNDEN, ALFA 159?UN BASIN VE BAYİ TANITIMI

İtalyan üretici Alfa Romeo?nun Türkiye distribütörü TOFAŞ, 156?nın yerini alan Alfa 159?un basın ve bayi tanıtımını İstanbul Park Pistinde gerçekleştirdi. Demir Bükey Eğitim Organizasyon (DBEO)?dan 8 kişilik bir ekip lansmanın test drive kısmında görev aldı.

Register or Login" border=0>

DBEO?nun eğitmen pilotları (Yener Gülünay, Mehmet Özcan, Özkan Başaran, İbrahim Okyay, Ahmet Köseleci, Ekrem Tezel ve Yunus Kolcu) eşliğinde pistte otomobilin limitlerini gören basın mensupları, daha sonra kendileri direksiyona geçerek otomobili daha yakından tanıma fırsatı buldu. Paddock alanında ise ani şerit değiştirme(geyik testi), slalom, 0-100 km/s hızlanma ve 100-0 km/s fren testleri gerçekleştirildi. Alfa 159?un güçlü karakteristik özellikleri ve yol tutuş başarısı, basın mensupları tarafından etkileyici olarak değerlendirildi.
Öğleden sonra yapılan bayi toplantısının ardından DBEO ekibi bu kez bayilerle birlikte test sürüşüne devam etti. Fiat Abarth Motorsports?un şampiyon pilotu Volkan Işık da lansmana özel olarak davet edilerek, Alfa 159 3.2 Q4 ile hem basın mensuplarıyla, hem de bayilerle pistte tur attı. Son derece keyifli geçen lansman, hava kararıncaya kadar devam etti.

Not:/www.demirbukey.com Alıntıdır.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

Brera'yıda test etmişler basınla ama, hiç rastlamadım bu haberlere ilginç.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.