Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

rolantı problemım de mutlu son

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ercan zengin

sonunda uzun suredır yasadıgım rolantı sorununu SAMSUN bırmot teknık servıs danısmanı yasar abımım ve ıstanbuldan durmus ustanın yonlendırmesıyle problemı gıderdık rolantı ayar kıtı degıstı ayar yapıldı ve mutlu son samsuna yolu dusecek arkadaslar ıcın soyluyorum samsun bırmot yasar usta alfanın tam bır kompedanı arkadaslar herkese yardımları ıcın tesekkurler

mahoretti

ne mutlu. iyi bir ustanın varlığı insana güven verir yaşadığı şehirde...

ercan zengin

evet kardesım bende arayıs ıcındeydım aama sonunda ulastım ustama

delimai

ercan bey ben samsun luyum...çok sevindim bu habere..su an kayseride yasıyorum ama sık sık samsuna geliyorum ailem orda zira...burada böyle bir usta yok maalaesef,alfa sayısı bi elin parmakları kadardır zaten..bosch car serviste bi usta buldum alfa motoryuyla ilgili eğitiim almış zamanında onunla yetiiniyoruz... :Dartık samsuna geldikçe yaptıracaz bakımları...-filtreleri değiştirecektik geçenlerde polen filtresini bulamadılar ;D..
bu arada ileti sayınız da 156...
bu arada benim de 6 sayım kalmış ::)..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

ercan zengin

aynen usta samsunda da cok az sayıda alfa var ve usta yok bırmotta yasar usta var adımı soylersen tanır benı yasar usta servıs teknık danısmanı ıyı bır usta bu arada aklıma gelmısken 156 ların polen fıltrelerı fiat yedek parcası satılan yerlerde mevcut fıltreyı alıp elıne gıdersen buluyosun bravo nun galıba uyuyor

delimai

yok yanlış ifade etmişim,filtre var da filtrenin yerini bulamadılar ;D şimdi burdan-forumdan- baktım yerine kendim değiştirecem...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

ercan zengin

You are not allowed to view links. Register or Login
yok yanlış ifade etmişim,filtre var da filtrenin yerini bulamadılar ;D şimdi burdan-forumdan- baktım yerine kendim değiştirecem...
anladım  o konuda cok haklısın malesef usta denecek usta kalmadı artık her seyı bızler tarıf etmek zorunda kalıyoruz

Alfadanadam

Makyajlı kasalarda yeri biraz lanettir. 2 büklüm söküp takmanız gerekiyor. Aceleniz varsa girişmeyin diye yazdım :)

Inan

Ben Isparta da şu polen filitresini değiştirdim. Benim ki elzem bir durumdu olmazsa olmazdı (hanım gelen kokudan iyice rahatsız oldu  :)  )   
Yerini  bulamadılar önce sonra internetten buldular ama  değiştirilirken torpido kapağını tutan plastik kol kırıldı.(Bu arada takılan filitreyi de 1 ay sonra İzmir de değiştirdim).Ben homurdanmaya başlayınca bir yere  güzelce yapmışlar.Öyle ki torpido kapağı üstten biraz sarkık duruyordu o problemi de çözmüşler .Eskisinden daha güzel oldu ama derim ki bir bilene yaptırırsanız başınıza buna benzer şeyler gelmez.Filitreyi de oraya kim koyduysa yani ne sözün bittiği yer ...

Anıl

Polen filtreleri çoğu araçta torpido gözü civarında oluyor,bunun nedeni yolcu tarafında cam altında hava girişinin bulunması ve devamında polen filtresi vs ekipmanların devam etmesi sonuç olarak filtre olarak ilk bakılacak yerdir torpido gözü civarı..
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB