Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfanıza Yedekparça .

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugrul

Hamza herşeyi bulur:)
Genelde her cumartesi uğrar kahvesini içerim, benim aracın üstündeki yaylar, amortisörler, ön diskler, balatalar, triger seti, kapı fitilleri, cam çıtaları, bujiler ve bir sürü parçayı ondan almıştım büyük bakıma sokarken...
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Anıl

Yeni bir site buldum ve alışverişim oldu,sırf amblem üzerine çalışan bir site,yurtdışında You are not allowed to view links. Register or Login
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

ducati corse amblemi baya iyi ama bu sitede çok pahalı sanki!?
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

AlfalineServis

Sayın Alfaline Servisi,

Burada bizden teyit almadan reklam yapılmasına izin vermediğimiz için, diğer mesajını sildim.

Ancak Özel Servisler Tanıtım Alanında servisine ait bilgilendirmeyi ekledim.

Arzu etmeniz durumunda bize servisinize ait fotoğraf gönderebilirsiniz, o fotoğrafı da ekleyebiliriz.

Farklı bir talebiniz olması durumunda yönetici arkadaşlarımızdan herhangi birine özel mesaj gönderebilirsiniz. Size her türlü yardımı yapabiliriz.

Alfisti Turkey olarak ticari bir amaç gütmediğimizden, bu kararımızı anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.
Alfaline özel servis

Emre Sezen

Derdime bir çare, şu parçayı bir türlü temin edemedim, ebay da buldum türkiye ye gönderemiyor, birilerinin bu konuda acil tavsiyelerine ihtiyacım var, yoksa ön taraftan gelen ses çok can sıkıcı,

Aranan parça GTV amortisör üst takozu. fikir vermesi açısından resmini de paylaşıyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login

Uploaded with You are not allowed to view links. Register or Login

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Alfadanadam

PArça numarası ile Türkiye'deki parçacılara sordunuz mu? Mesela Alfar'da TMSF'den geçen ciddi miktarda parça stoğu vardı.
Fotodan anlaşılmıyor, parça numaraları nedir, biz de kendimizce arayalım.

Emre Sezen

PArça numarası ile Türkiye'deki parçacılara sordunuz mu? Mesela Alfar'da TMSF'den geçen ciddi miktarda parça stoğu vardı.
Fotodan anlaşılmıyor, parça numaraları nedir, biz de kendimizce arayalım.

ebay linkinde yer alan parça numarası 60651125 şeklinde.

ve az önce eper dende baktım numara yukarıdaki gibi, hatta bulmuşken bu parçaya ait 60585426 parça nolu ara parça da olursa tadından yenmez.

şimdiden teşekkürler

Alfadanadam

ebay'deki gönderemiyor derken, satıcıya sordunuz mu yoksa ebay sitesindeki ifadeden mi bunu çıkardınız?

Emre Sezen

ebay'deki gönderemiyor derken, satıcıya sordunuz mu yoksa ebay sitesindeki ifadeden mi bunu çıkardınız?

satıcıya sordum  :(

Alfadanadam

Böyle bir sayfa var. Acaba sayfanın sol altındaki telefonlardan arasanız bir sonuç çıkmaz mı ?

Emre Sezen

Böyle bir sayfa var. Acaba sayfanın sol altındaki telefonlardan arasanız bir sonuç çıkmaz mı ?

Daha önce bakmıştım, şimdi siz söyleyince aradım tekrar, ama elimizde yok dedi.  :'(

Alfadanadam

Burası gönderiyor Türkiye'ye.

Alfadanadam

Emre Sezen

peki rakamdan dolayı gümrükte sıkıntı cıkıyor mu??

agucba

75 ? (yoksa $ mıydı, unuttum) fatura değeri üzerindeki her şey takılır. Bu tutara shipping de dahil.

///////////////

Musty

Ürün bedeli 75 eurodan az olan ürünler gümrük vergilerinden muaftır ve gümrüksüz olarak adresinize kadar gelir. Örneğin 70 euroluk bir ürünü satın alıp 20 euro kargo öderseniz, ürüne ödediğiniz tutar 75 euroyu geçmediği için hiçbir gümrük vergisi ödemeden adresinize kadar gelir :alfisti:.

Ürününüzün gümrük vergilerinden muaf olması, gümrüğe tabi olmayacağı anlamına gelmez. Gümrük memurları gelen paketin içeriğini ve gönderinin gerçek kıymetini kontrol etmek isteyebilir ve bu maksatla ürünü denetleyebilir. Bu durumda bulunduğunuz ildeki PTT müdürlüğüne giderek 3 tl civarında masrafı ödeyerek ürünü alabilirsiniz. Bazı illerde bu ücreti kapıda ödeme imkanını da sunuyorlar.

Fiyatı 75 euro ile 1.500 euro arasında olan ürünler için tek ve sabit oranda gümrük vergisi ödenir. Bu vergi oranı Avrupa Birliği'ne üye ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için ise %20'dir. Burada vergilendirme oranına kargo ücreti dahil değildir. Örneğin Amerika'dan aldığınız 1.000 euroluk bir ürünü getirmek için 400 euro kargo dediğinizi düşünelim. Bu durumda %20'lik vergiyi sadece 1000 euro için ödersiniz. :clover:

Alfadanadam

peki rakamdan dolayı gümrükte sıkıntı cıkıyor mu??

Bence teker teker sipariş edin. Biz zamanında 156 2.0 motor için komple emme manifoldu, üzerinde döküm parçasıyla birlikte, boğaz kelebeği, üzerinde ECU ve 4 enjektörle almıştık. Adrese teslim olmuştu. Bu nedir diye bakan bile olmamıştı :)

Musty

Bülent Abi Evvelden Biraz daha kaba Tabirle xL idi gümrükLer şimdi sıkıntı olma şansıda yüksek.. Gümrükteki Memur Arkadaşın O anki Haleti Ruhiyesiyle alakalı birazda.

fevkalbeser12

75 ? (yoksa $ mıydı, unuttum) fatura değeri üzerindeki her şey takılır. Bu tutara shipping de dahil.
Serkan bey doğru söylemişsiniz 75 euro. Yalnız o işte hic belli olmuyor. Ağustos ayında harman kardon 2+1 ses sistemi aldım e-bay 120 dolar tuttu gönderisi dahil. Hiç bir sıkıntı olmadan kapıma kadar geldi. Ayrıca o ses sistemin Türkiyedeki fiyatı 640 tl. Demem o ki o an ordaki memur arkadaş nasıl hissediyorsa gümrükten o şekilde geçiyor. İsterlerse 1 dolarlık ürüne takarlar. İsterlerse uçak geçirirler:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Sercan Keklik

Selamlar

Şubat ayından beri Yeni Ofis açma, tadilat, tamirat vs derken yakın çevremizin haberdar olduğu yeni ofisimizi sizlere takdim ederim;

Domainlerimiz aynı kalmak sureti ile Konumumuz ve Şirket Ünvanımız değişti. Yeni Yerimize Ulaşmak için Adres ve Kroki bilgisini linkten alabilirsiniz.

Herkese iyi niyetleri için şimdiden teşekkürler.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ucarozcan

Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Resimler çok güzel, birgün yolum düşerse görmek isterim.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

tugrul

Sercan tekrardan hayırlı olsun, şu direksiyonu gelip almam lazım  :D :arkadasim:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Aşmış

Tebrikler Sercan. Başarıların devamlı olsun.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

qrkmtp

Hayirli ugurlu olsun cok guzel bir yer olmus bol kazanclar dilerim :)

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

balesanist

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Açılışa özel birşeyler var mı?
"Mantığınla sev, duygularınla seç"