Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir Otomobilden fazlası ALFA ROMEO

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

Arkadaşlarım,abilerim,kardeşlerim kendimce alfa ile ilgili düşüncelerimi ve hissettiklerimi yazmak istedim.

Zaman zaman hepimizi kızdırmıştır,,üzmüştür alfalarımız  ama bu kızgınlık,üzüntümüz aslında olan sevgimizden bağımızdan kaynaklanmıyor mu? Aslında alfa ile hikayem onunla buluştuğumuz zaman değil aklıma düşmesiyle başladı herşey bir kere ilanlardan bir kaç kezde sokakta göz göze geldik;o an hoşlanmaya başlamıştım kendisinden acaba nasıl olur yakışır mı derken kendisiyle ilişkimiz çoktan başlamıştı.İlk buluştuğumuz an o kadar mutlu o kadar heyecanlıydım'ki yolda giderken bir çukura bir tümseğe hızlı girip canını yakmaktan korkuyordum.... almadan önce klasik olarak çevre yorumları belliydi uzak dur,masraf kapısı vs ama nasıl uzak durabilirdim nasıl aşkımdan ayrı yaşabilirdim siz aşkınızdan uzak yaşayabilir misiniz?

Şimdi o kadar mutluyuz'ki ben onu üzmüyorum oda benim yüzümü sürekli gülümsetiyor performansıyla,rahatlığıyla adeta elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor bazen birbirimize kızıyoruz o kızdığı zaman yüksek devirlerde bana bağırıyor... tabi'ki her ilişkide olduğu gibi tadımız tuzumuz eksik olmuyor bazen çukura girdiğim zaman daha sonrasın'da o iç trimden gelen seslerle beni üzme diye fısıldıyor kulağıma bende daha dikkat ediyorum işte o zaman çünkü onunla aramda farklı bir bağ var...

Başlıkta yazdığım gibi sizcede bir otomobilden fazlası değil mi ?

Tolga033

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Yiğit Doğukan

Biz birbirimizi özlüyoruz. O benim ailemden bir parça gibi :)

murat

Konuştuğum bile oluyor zaman zaman :)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

dragut

Ayrılmak zorunda olmak içimi sızlatıyor. Ancak sizlerden birine emanet edersem gözüm arkada kalmayacak...
"Alfa sevgisi"

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
küs bile kalınıyor bazen =)

kesinlikle kardeşim... ama yinede dayanamayıp barışıyoruz....

Samet89

Sabah sabah güldürdün vallaha:) tatlı bir aşk biraz hüzün biraz keder biraz farklı:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi