Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cuneyt Onat

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

whale

Herkese çok teşekkür ederim. özelliklede Bülent' e Hiç beklemiyordum süpriz oldu. Nerden aklına geldi birden aktif topiclerde adımı görünce şaşırdım. Evliliği herkese tavsiye ediyorum da.... Bu bülentin durumu evlenemeyeceğinden değil aslında bekarlığı sevmesinden kanka evlen olm bak bende bekarlığı seviyordum. böylesi daha güsel. :)

Alfadanadam

he tabi...üç kuruşluk işler için bile yengeden yazılı izin çıkartman gerekiyor..bu nasıl mutluluk, hayatın devlet dairesine döndü..izinsiz imzasız helaya gidemiyon...Beni bozar, hem ben evde oturmayı da sevmem biliyosun; nasıl yürüycek benim evlilik :)

Onur

bekarlık sultanlıktır :) alırsın tane spider açarsın üstünü paşalar gibi gezersin :)

Alfadanadam

İyi de Onurcum sultan kocayınca kim bakacak ona :) geleceği de düşünmek lazım :)

Sercan Keklik

aramıza hoşgeldiniz
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alfadanadam

Bugün Cüneyt'in arabaya cila yaptık. Sonax kırmızı renkli cila ile. Bence güzel oldu :)

Register or Login" border=0>

n/a

vay be çok güzel olmuş bülent abi krımızı dehşet güzel parliyor.bundan sonraki arabamı kesinlikle kırmızı alıcam.nazar demesin

Alfadanadam

Ben beyaz alcam diyorum sen kırmızı :)

n/a

gel sana veriim bülent abi arabayı ama seni kesmes bu 2.0 dan sonra.benim gibi attan inip eşşeğe binmiş gibi olur bu.en iyisi senin motoru alırsın benimkine takarsın

bugra

maşallah cok guzel duruyor araç

Gouki

Çok güsel gözüküyo gercekten maşallah

n/a

alev alev yanıyo.kız kaçıran cinsten.

Alfadanadam

Halil'cim Sonax'ın kırmızı renkli cilasını sana da tavsiye ederim. Arabanın eski haliyle arasında dağlar var şuanda :)

n/a

bi ara alır denerim.tam ismi modeli varmı?

n/a

bülent ani sonax ın beyaz araçlar için olan cilası var mı ?

whale

valla aslında ben acayip üşengeç bir adamım bülent ısrar etmese hayatta gidip de yapmazdım ama inatçı adam 3 haftadır peşimden koşuyor. Bende artık utandığımdan tamam hadi yapalım dedim. Aradaki farkı görünce inanamadım tabi :) Bu arada yolda dönüpte mükemmel olmuş anlamında el işareti yapanlarda insanın gururunu okşuyor. :)

Alfadanadam

Cüneyt kutunun üzerinde tam olarak ne yazıyor bakıp buraya yazar mısın?

Ahmet, beyaz için olanı da mevcuttu. Ben Bauhaus'tan almıştım. Kutunun altındaki küçük bir şeffaf kapak içinde rotüş kalemi de var.

omeroguz

Cüneyt aramıza hoş geldin.
Bende gümüş gri var nekadar cila atsamda senin araba kadar parlatamadım. Birde Sonax olayını deneyeyim.

agucba

Renkli cila olunca iyi oluyor, ben de siyah olanını kullanıyorum. Ama elleri biraz kirletebiliyor :))

///////////////

Alfadanadam

Kendime Turtlewax'ın fiyatı yüksek olanından almıştım ama bunu daha çok beğendim..SONAX alcam en kısa zamanda :)

AlfistiKerem

harika olmuş valla cilası...güle güle kullan.

n/a

Koşş Koşş!!! 1 kova su getiriiin. Yanıyooooo

whale

Herkese slm uzun zamandır siteye giremiyordum. Çooook eskiler belki hatırlar beni. 8 yıldır kullandığım alfamdan bugün ayrılıyorum. Bgün akşama doğru benden süre isteyen arkadaşım "alfamı getir" diyince içim biraz burkuldu ama ne yapalım. Ayrılık vakti gelmiş meğer. Neyse sırasıyla çapkınlık yaptığım, evlendiğim, çocuk sahibi olduğum alfam artık alfadanadamın...Hayırlı olsun Bu haberi de ben vereyim artık.

Dentist

Bilirim;zordur vedalaşmak.Yakında başka bir Alfa ile görürüz umarım sizi...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Alfadanadam

quote:

Herkese slm uzun zamandır siteye giremiyordum. Çooook eskiler belki hatırlar beni. 8 yıldır kullandığım alfamdan bugün ayrılıyorum. Bgün akşama doğru benden süre isteyen arkadaşım "alfamı getir" diyince içim biraz burkuldu ama ne yapalım. Ayrılık vakti gelmiş meğer. Neyse sırasıyla çapkınlık yaptığım, evlendiğim, çocuk sahibi olduğum alfam artık alfadanadamın...Hayırlı olsun Bu haberi de ben vereyim artık.

Alfadanadam'a hayırlı olsun madem :)