Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 147 için orjinal MP3 Player

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rumbler

147'me takmak için orjinal MP3 player arıyorum, elinde olan varsa özelden yazarsa görüşelim.
'91 75 3.0 QV America

rumbler

Aradığım ürünü buldum, ilgilenenlere teşekkür ederim.
'91 75 3.0 QV America

satox

Nerden buldunuz acaba öğrenebilirmiyim? Bende almayı düşünüyorumda.

Alfadanadam

Vallahi ben de merak ettim. 147 için orjinal mp3 çalan ünite yok diye biliyorum çünkü.

Gouki

Belli bir yıldan sonra vardı sanki.

Alfadanadam

156 için olanını da gördün mü Özgün'üm? Varsa ebayden bulurum, yaşadığını biliyim yeter ki :)

Gouki

Bülent abi senin için google translate'ten geliyor:

Alıntı YapBasit ....
Need:
1) Bir blaupunkt araç radyosu mp3 okumak için (tamam panda o yanı GT olduğu gibi)
2) Bir radyo cd özgün alfa 156
3) bir EPROM programcı, ve küçük bir program
) bu reprograms) 1 noktasından eprom sökme ve 2. adımda risalda edilir
radyo plastik ön alışverişi ve bitirdiniz ...

:D Abi bir 147/Gt radyosu almışlar mp3 çalabilen ve EPROM yazabilen bir aygıtla çıkışları yeniden programlamışlar. Sonra orjinal 156 radyosunun maskesiyle değiştirince olmuş.

GooSe

Bizde istiyoruz ondan  :D

Nereden temin ettiniz acaba?

KAKIRMAN

Sportivo'da vardı. Hatta alayım kafa ünitelerini değiştireyim diye aklımdan geçirdim. Sonra adaptör olduğu için eledim bu düşüncemi... Hatta hatta doblo teypleri malum bizim ünitelerle aynı gibi. Bir tane sahibindende vardı 100 tl ye bırakıyordu. Alıp onun iç bağırsaklarını bizimkine aktarmayı da düşünmüştüm ondan da vaz geçtim neticede vakit yok vesselam.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

rumbler

Forumdan bir arkadaştan buldum. Sağolsun, kendisi özel mesaj atarak elinde eski arabasından çıkma bir ünite olduğunu söyledi. Sonrasında da anlaştık ve aldım.

Ebay'de (Almanya ve İngiltere'de gördüm ancak İtalya'da da olabilir.) arada bir uygun fiyatlı düşüyor açıkçası ama beklemek istemediğim için burada şansımı denemek istemiştim. İlerde aracıma Connect sistem alıp takmayı düşünüyorum, öyle bir durum olursa tekrar buraya yazar, isteyen birisine verebilirim.
'91 75 3.0 QV America

Alfadanadam

Forumdan buldugunuza gore mp3 calabildigine emin misiniz?

rumbler

Tabi eminim.

Aldığım üniteyi bugün aracıma taktım. Orijinal audio CD okurken bir problem yok ancak lensi biraz kirli olacak ki kopya CD'leri okurken hata veriyor, ancak menülerinde MP3 çalarken ekranda şarkı süresini, dosya adını veya MP3 tagini mi göstereceğini seçebildiğim bir yer de var ve üzerinde 6. radyo hafıza tuşunun yanında MP3 info gibi bir şey de yazıyor. Yarın lensini temizleyip tekrar deneyeceğim, böylece okuma sorununun da ortadan kalkacağını düşünüyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login

Buyurun sizin de olsun :)
'91 75 3.0 QV America

Alfadanadam

Tesekkurler :) bunu alsam acaba 156 teybiyle onunu degistirsem olur mu ki?

rumbler

Sonuçta FIAT grubunun çoğunda aynı ürün kullanılıyor diye biliyorum. Böyle düşününce de çalışmaması için hiçbir neden yok...

Tam tahmin ettiğim gibi kuru pamuk ile lensi temizledikten sonra kopya CD'leri de sorunsuz okumaya başladı.
'91 75 3.0 QV America

Dentist

Sanki Yılmaz'da vardı diye aklımda kalmış,ama emin değilim.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Alfadanadam

50 Euro 125 lira falan yapıyor, Yılmaz bu paraya veriyorsa hemen alayım ya :)

rumbler

Bazen Almanya ve İngiltere eBay sitelerinde 1 Euro veya 1 Pound üzerinden artırmaya çıkıyor ve genelde 10 Euro/Pound civarında bitiyor. Aceleniz yoksa muhakkak düşecektir. Bazen hiç kullanılmamışı bile bu fiyatlara düşebiliyor.
'91 75 3.0 QV America

Alfadanadam

Haklısınız, aciliyet durumu yok hatta orjinal cd changer'ı devreden çıkarıp aux cihazı bağlı durumda şu an. Aciliyeti bırakın ihtiyaç bile yok. Ama ana ünite mp3 çalsa ve changer'a da istediğim albümlerin orjinal audio hallerini koysam daha iyi olacak gibi. Yoksa bu haliyle bose'nin hakkını veremiyoruz gibi bir durum oluyor.

rumbler

Yanlış biliyor olabilirim ancak; kafa ünitesinde MP3 desteği olduğunda changera koyacağınız CD'lerin Audio CD formatında olmasına gerek yok, MP3 CD'de koyabilirsiniz diye biliyorum. Ama bir diğer yandan da bu dediğim doğruysa bile changer çıkışına MP3 yükleyebileceğiniz bir cihaz bağladıysanız bu gibi bir değişikliğe hiç gerek yok bence. Hatta sizin yerinizde olsam changer'ı kablo tesisatıyla birlikte çıkarıp, changer olmayan versiyonun bagaj halısını da alır takarım. Kullanmadığınız şeyi arabanızda gezdirmenizin alemi yok sonuçta... Bir gün tekrar ihtiyaç duyar mısınız? Herhangi bir flash memory üzerinde yüzlerce şarkı varken ve kolayca istediğiniz şarkıyı yükleyip istediğinizi silebiliyorken CD ile uğraşmayı tercih edeceğinizi hiç sanmam... Bildiğiniz gibi orjinal CD'nizden MP3 yapmak ve onu dinlemek de illegal değil.
'91 75 3.0 QV America