Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Almak İstiyorum, Tavsiyelerinizi Bekliyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oltanizmirli

Merhaba

Sitenin yeni üyesiyim. Alfa Romeo almak istediğim için foruma üye oldum ve çok sıcak bir ortamla karşılaştım :). Haziran'da ODTÜ Makina Mühendisliği'nden mezun oldum, sıra çocukluğumdan beri istediğim bir Alfa'ya sahip olmaya geldi.

147 Distinctive veya Black Line arıyorum, 2005 sonrası yeni kasalardan. Öncelikli renk tercihim kırmızı. You are not allowed to view links. Register or Login'da gördüğüm ilanlar şunlar;

You are not allowed to view links. Register or Login

İkinci ilanda bakımlarını Zincirlikuyu Birmot'ta yaptırdığı yazıyor. Siteyi takip ettiğim kadarıyla Zincirlikuyu Birmot'la yakın ilişkileri olan üyeler var. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Alfadanadam

Aramıza hoşgeldiniz.

Araçları bilmiyorum ama insanların algıları sebebiyle değişen parçası olan arabayı sonradan satmak sıkıntıya sokabilir. Bu anlamda adaylar sadece ikisi ise ikincisi daha mantıklı gibi.
Ayrıca sitemiz üyelerinden de 147'sini satanlar var. Örneğin 147 ti var, fabrika çıkışı ekstra aksesuarlarıyla çok çekicidir. Ayrıca bir konuda bahsi geçen bir black line var. 26 lira gibi bir fiyattan bahsediliyordu.

emin

renk neydi hatırlamıyorum ama
?2008 147 1.6 TS Blackline 44bin km
Temiz kazasız problemsiz, servis bakımlı
Soner abi serviste görmüş sahibi sıfır giulietta alacakmış, düşünenler Soner abiyle iletişime geçsin, fiyat uygun.yanılmıyorsam 26.500'dü. Soner abi'nin nicki naxos, iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

oltanizmirli

Aramıza hoşgeldiniz.

Araçları bilmiyorum ama insanların algıları sebebiyle değişen parçası olan arabayı sonradan satmak sıkıntıya sokabilir. Bu anlamda adaylar sadece ikisi ise ikincisi daha mantıklı gibi.
Ayrıca sitemiz üyelerinden de 147'sini satanlar var. Örneğin 147 ti var, fabrika çıkışı ekstra aksesuarlarıyla çok çekicidir. Ayrıca bir konuda bahsi geçen bir black line var. 26 lira gibi bir fiyattan bahsediliyordu.

Benim dikkatimi çeken bunlardı. Sizin önerileriniz olursa onlara da açığım tabi ki.

Kibitzer

Ben de 147ti'dan bahsedecektim. Kırmızı değil ama ti donanım paketi arayı fazlasıyla kapatır.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Robbie

147 1.6 TS Distinctive 2006

halukguder

Merhaba,

Bende geçen sene bu zamanlar sizin gibi kırmızı renk distinctive veya blackline bir 147 arıyordum ancak 5 ay sonunda km si düşük ve değişen ve boyası olmadığı için stromboli grisi bir 147 aldım.

Araçların kondisyonu hakkında bir bilgim olmasa da düşünmeden gönderdiğiniz ilandaki blackline ı tercih ederdim. Bana neden tercih etmediğimi sorucak olursanız 2009 model siyah 14 bin kmdeki blackline ı almak için istanbula yola çıkarken sahibi sattığını söyledi . İki donanım arasındaki farklılıklar ise ön panjur ve ikiz aynaların metalik rengi, arka spoiler, krom egzoz ucu, karartmalı arka camlar, 17 inç jantlar, aliminyum pedal seti, siyah blackline kadran, beyaz dikişli ve logolu koltuklar ve gt lerdeki gibi direksiyonun üçüncü kolunun metal görünümlü olması gibi özellikler ancak koltuklar progressionlar donanımlardaki gibi kumaş, alfatex değil ve blackline larda cruise control bulunmuyor. Şu an sahip olduğum 147 distinctive in kaçırdığım blackline dan donanım olarak artıları ise sunroof, orjinal park sensörü, cruise control, alfatex kumaş ve hasarının olmamasıydı.

Bu arada distinctive in tarihi 15 ekim gözükse de araç birkaç aydan fazla bir süredir satılık. Blackline nın ise ilk konulduğu gün bakmıştım 12 ekimden öncede gördüğümü hatırlamıyorum.

oltanizmirli

Yorumlariniz icin tesekkur ederim Haluk Bey. Benim de gonlum Black Line'dan yana ama gonderdigim arabanin degiseni olmasi aklima takiliyor. Kesin kararimi verebilirsem Istanbul'a gidip bakacagim arabaya ama su an acele etmemeye calisiyorum, baska ilanlara da bakiyorum.

Murat Sağlam

soner dedigi arac gayet mantıklı
sıfır hatalı