Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Pioneer Doubledeen AVH-P3400BH (ses izolasyon)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismail

Arkadaşlar, ben alttaki linkte bulunan firmadan Stinger kablo seti almıştım.(kargo yanlış hatırlamıyorsam 45$ civarı tutmuştu)  Bugün indirim maili geldi. Mail içeriğinde başlıkta belirttiğim teypte var. 279,99 $ bence gayet iyi bir fiyat. 500 tl kabaca.
Belki ilglenen olur diye haber vermek istedim. Ha bunu nasıl alacaz derseniz. Site bunu kargolasada gümrüğe takılacağı kesin. Damga pulu ve gümrük vergisini ödeyerek alabilirsiniz. Mantıken malın fiyatını geçmez ama genede mümkünse önden bir bilgi almakta fayda var. Sen niye almıyorsun derseniz, bende şuan indash bir pioneer ünite var, o yüzden ihtiyacım yok. Şimdi aklıma geldi birde DVD okutamayabilirsiniz. Amerikaya göre kodlanmış olabilir (bölge kodu meselesi)

You are not allowed to view links. Register or Login

ihsany

Black Friday, şükran günü indirimleri başladı Amerika' da.. Uçuk indirimli ürünlere rastlamak mümkün..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Murat Sağlam

elektronik cihaz gümrükten geçiyormu ki

Gouki

Geçer de abi 100 euro üstü vergisinin yanı sıra radyo özelliği de olduğu için trt bandrolü falan derken insanı pişman ederler.

Murat Sağlam

ismail

Başka başlık açmadan devam edeyim. Amerikada indirimler devam ediyor. Malum chiristmas olayı. Alttaki linkte stingerin ses izolasyon malzemesi var. Uygulama için videosuda var. Forumda izolasyon için başlıklar okumuştum. Belki ilginizi çeker. Bunun gümrüğe takılacağını da sanmıyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login