Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo GT manuel 2.0 JTS hakkinda genel bilgi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfistialparslan77

Degerli Alfistiler ;

2005-2006 Alfa GT hakkinda yorumlarinizi bekliyorum (henuz 30.000 km dahi yapmamis bir arac)

Bu araclarin kronik sorunlari nelerdir (on takim ve varyator disinda) siz degerli kullanicilar kendi tecrubelerinizden yola cikarak neler yasadiniz.Sadece sorunlar degil aldiginiz keyif ve diger konulari da paylasirsaniz sevinirim.

Saygilar

ismail

Hmmm..bu başlık benimde çok ilgimi çekecek :)

cario

Benim için 159 almadan önce, GT daha ciddi bir adaydı. Hem benzinli oluşu, hemde entersan şekilde izmirde satınalınmış bir elin parmakları kadar GT nin bir çoğuna bir kaç kez motor yapılmış olduğunu duymam beni ürküttü. JTS motorların teknolojilerinin iyi olduğunu biliyordum fakat hurafe olabileceğine pek imkan vermediğim bu durum düşündürücü.
Ayrıca incelediğim 2. el GT lerin özellikle kapı ayarları, döşemeleri ve trim aksamının hızlı yıpratıldığını gördüm.
Fakat yinede her gördüğümde uzun uzun bakarım.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Alfadanadam

Ben de GT'lerde kullanılan 2.0 JTS motorlar hakkında pek iyi şeyler duymadım. Net bilgi değil ama çok iyidir diyeni de hiç görmedim yani.

Gouki

İlk dönem JTS'lerde yanlış giden şeyler başlıca hiç bir zaman 165 beygir olmaması, erken kurum birikimi, enjektör sorunları, egzantrik mili aşınımı ve kısa devreye müsait olan kablolama ağı olduğu söyleniyor ve bu nedenle ilk dönem JTS yerine TS'ın daha az baş ağrıtacağı söyleniyor.

fevkalbeser12

Benimde aklımı çok çelen bi araçtı fakat daha sonra bu sebeplerden ötürü soğudum tabi birde tüp takılmıyor o da ayrı bir mesele.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson