Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

jeep imi satıp alfa 147 almak istiyorum ..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ggelmas

merhaba arkadaşlar aranıza katılmanın tarifsiz heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum ... 2000 model grand cheeroke marka aracımı satıp alfa romeo 147 almak istiyorum ...forumda mutlaka yardımcı olacak arkadaşlar vardır .. malum sitede 3 tane ilan üzerinde duruyorum ..You are not allowed to view links. Register or Login/www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-sorunsuz-spor-paket-2006-alfa-romeo-147-92821170/detay/,You are not allowed to view links. Register or Login fikirlerinizi bekliyorum..yaklaşık 23.000-24.000 tl bütçe ayırdım..şimdiden çok teşekkürler

mahoretti

You are not allowed to view links. Register or Login

linkleri şöyle düzelteyim.... Umarım ALFA'nıza kavuşursunuz en kısa zamanda...

Gouki

Aramıza hoşgeldiniz. Umarım en kısa zamanda istediğiniz Alfa'ya kavuşursunuz.

1. Cam filmleri en ucuzundan galiba ve arkasındaki Q2 logosu enteresan.
2. Mazisi baya kabarık ve 3 kapılı.
3. Bu galeri daha önce bir kaç Alfa'nın kilometresini düşürüp ilan verdi diye hatırlıyorum.

ggelmas

linkleri şöyle düzelteyim.... Umarım ALFA'nıza kavuşursunuz en kısa zamanda...
teşekkür ederim.. :)

ggelmas

Aramıza hoşgeldiniz. Umarım en kısa zamanda istediğiniz Alfa'ya kavuşursunuz.

1. Cam filmleri en ucuzundan galiba ve arkasındaki Q2 logosu enteresan.
2. Mazisi baya kabarık ve 3 kapılı.
3. Bu galeri daha önce bir kaç Alfa'nın kilometresini düşürüp ilan verdi diye hatırlıyorum.
1. cisini incelemek lazım...2.eledik sanırım  :) 3. km sini kontrol ettirebiliyormuyuz ?

mahoretti

üyelerimizden bir 147-TI

ggelmas

üyelerimizden bir 147-TI
fiyat konusunda nasıl bilgilenebilirim ?

mahoretti

son sayfasında belirtiyor. Üyelere indirimli....

Sportivo

Sunroof'a sanruf diyen adamdan ben araba almam :) ayrıca ilanın içinde de abuk subuk imla hataları var. You are not allowed to view links. Register or Login'daki ilanlarda benim çok dikkat ettiğim bir konu.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

agucba

Aslı Almanca "Schiebedach" olan açılır tavana "şıbıdak" diyenler bile var...  :D

///////////////

dragut

Düşünürseniz benim aracım gayet uygun bir fiyata satılık. Arkadaşımız önceki mesajda belirtmiş ama yine de sahibinden linkini göndereyim.

"Alfa sevgisi"

ggelmas

Sunroof'a sanruf diyen adamdan ben araba almam :) ayrıca ilanın içinde de abuk subuk imla hataları var. You are not allowed to view links. Register or Login'daki ilanlarda benim çok dikkat ettiğim bir konu.
:) ne diyebilirim ki buna şimdi ... bizlerde bazen yazarken imla hatası yapabiliriz ... araç diri görünüyor ama ..

ggelmas

Düşünürseniz benim aracım gayet uygun bir fiyata satılık. Arkadaşımız önceki mesajda belirtmiş ama yine de sahibinden linkini göndereyim.

aracınız çok güzel düşünmeye bile gerek yok ..23.000-24.000 tl bütçe ayırdım en fazla 25.000 tl ye çıkabilirim.. bunu fırsat kolluyor olarak düşünmezseniz ayrıca çok sevinirim... 34 yaşındayım işin ilginç yönü alfa yı 63 yaşındaki babam daha çok istiyor  :)

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

3.ilan bakmaya gerek yok aracın hasar kaydı var diye biliyorum hemen yanımızda olan bir galeri:):)

dragut

aracınız çok güzel düşünmeye bile gerek yok ..23.000-24.000 tl bütçe ayırdım en fazla 25.000 tl ye çıkabilirim.. bunu fırsat kolluyor olarak düşünmezseniz ayrıca çok sevinirim... 34 yaşındayım işin ilginç yönü alfa yı 63 yaşındaki babam daha çok istiyor  :)

Sizi anlıyorum. Tabii ki herkesin kendine göre bir bütçesi var. Benim istediğim rakam hem aciliyetten hem de aracın bir takım masraflarından ötürü 25.500 TL. Yani aracın hak ettiği değerin bayağı altında bir rakam.

Bu arada babanızın da Alfa istiyor olması çok güzel  :D
"Alfa sevgisi"

afalon

Aslı Almanca "Schiebedach" olan açılır tavana "şıbıdak" diyenler bile var...  :D

şıbıdak.. ;D ;D ;D ;D çok hoşuma gitti...

hünkar

Aramıza hoşgeldiniz. Ben İstediğim 147'mi 1 haftada bulmuştum. Umarım sizde benim kadar şanslı olursunuz.

Saygılar,
147 1.6 Distinctive

ggelmas

:D evet duymuştum... en güzeli açılır tavan demek galiba  :D

ggelmas

Aramıza hoşgeldiniz. Ben İstediğim 147'mi 1 haftada bulmuştum. Umarım sizde benim kadar şanslı olursunuz.

Saygılar,
teşekkür ederim iyi niyetiniz için ...2 tane aracım var onları satışa çıkaracağım ..ondan sonra en kısa zamanda alfa almak istiyorum kısmet artık..

ggelmas

Sizi anlıyorum. Tabii ki herkesin kendine göre bir bütçesi var. Benim istediğim rakam hem aciliyetten hem de aracın bir takım masraflarından ötürü 25.500 TL. Yani aracın hak ettiği değerin bayağı altında bir rakam.

Bu arada babanızın da Alfa istiyor olması çok güzel  :D
kısmet artık dostum...evet babam benden daha ilgili ..alfa romeo videoları izliyor araştırma yapıyor ..dün gece ona dillerde kronik olana meşhur varyatör arızasını anlattım  :D yakın akrabalarımızdan birisi yayla ya falan gidemezsin demiş o araçla babamın cevabı kardeşim de jeep var giderken onu alırım olmuş :) kısacası babam da tutku yavaş yaval oluşmaya başladı kulllandıktan sonrasını düşünemiyorum bile.. bu arada size acil şifalar diliyorum ...

dragut

"Alfa sevgisi"