Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Dünya'dan Farklı Fotoğraflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

ve karşınızda BMW 4 Series coupe...

You are not allowed to view links. Register or Login

şu an ağlıyorum,biliyor musun  :( :( :(

message by asklepios, edit by agucba

///////////////

Sercan Keklik

başlangıc fiyatı 98 bin ? olucagı söyleniyo :) he bide farlar ve stoplar böyle olmcıakmış diye duydum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Sportivo

bu direk 3 ile 6 melezi birşey olmuş
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

asklepios

sariertan

ve karşınızda BMW 4 Series coupe...

şu an ağlıyorum,biliyor musun  :( :( :(

message by asklepios, edit by agucba

Sizi bilmiyorum ama aklıma AUDI A7 geldi bunu görünce. Ne kadar a7 coupe olmasada şekil olarak esinlenmiş gibi.

asklepios

ben ufacık da olsa bir benzerlik göremedim

fevkalbeser12

ben ufacık da olsa bir benzerlik göremedim
Renkleri aynı:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

aralarında bir benzerlik yok gibi ama 4 serisine bakınca çağrıştırma yapmış size :):)

sariertan

Doğru bu resmini görünce direk aklıma A7 geldi. A7 yi yolda gördüğümde şekli aklıma kazındığından olsa gerek bana onu anımsattı. Zaten bende farıydı, egzozuydu, çizgisiydi benzetmedim bu araç bunu aklıma getiriyor dedim. Heleki A7 de coupe olsaydı aynı kalıpdan çıkmışlar sonra üzerinde oynamışlar derdim.

sp4rc0

çok fazla benzerlikleri var. Adamlar aynısını kopyalayacak değil, ama esinlenme mutlaka var.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Mustuaaa

başlangıç fiyatı 98 bin eu ise çöp olmuş direk..
dıştan görünümü fena değil ama ben bmwlerin içlerini hiç sevmiyorum.. nitekim bu modelde de kararımı değiştirecek birşey yok..birincisi çok farklı malzeme ve çok renk var.. siyah plastik, kahverengi üzerinde anneanne danteli gibi işlenmiş garip bi dikiş kombinasyonu(uyum olsun diye bardaklıkları bile öyle yapmışlar ), aluminyum kaplama..  hele o tahta malzeme.. iğrenç,rezalet.. İlkokul sıralarının kazındıktan sonraki haline benziyor.. O malzemeye dokununca iş daha da çirkin bir hal alıyor..
well.. it goes like brrr

agucba

Deri koltuklardaki o dantel tarzı süslemeler sanırım Audi TT'nin piyasaya çıkmadan önceki prototipinde vardı. Beyzbol eldiveni dikişi deniyordu sanırım. Ama seri üretimde var mıydı bilmiyorum.

///////////////

Mustuaaa

Deri koltuklardaki o dantel tarzı süslemeler sanırım Audi TT'nin piyasaya çıkmadan önceki prototipinde vardı. Beyzbol eldiveni dikişi deniyordu sanırım. Ama seri üretimde var mıydı bilmiyorum.
aynen öyle.. seri üretimde de  var..türkiyeye gelen düz vites bir tt nin içinde görmüştüm ama bmw dekiyle uzaktan yakından hiç alakası yok
tt'deki hem koltuk kenarlarında olduğu için daha güzel hem de daha kaliteli duruyor..
well.. it goes like brrr

asklepios

çok fazla benzerlikleri var. Adamlar aynısını kopyalayacak değil, ama esinlenme mutlaka var.

"çok fazla" benzerlikleri var" demişsiniz...Bir "1"  tanesini söyler misiniz? çok merak ettim neresi benziyormuş

sp4rc0

"çok fazla" benzerlikleri var" demişsiniz...Bir "1"  tanesini söyler misiniz? çok merak ettim neresi benziyormuş

mesela egsozların tampon içerisinden çıkması, mesela kapı kollarının dizaynı vs.vs..

asklepios

egsoz ve kapı kolu dizaynının alakası bile yok...başka?

sp4rc0

hayırdır ?? BMW avukatı mısınız??

delimai

hayırdır ?? BMW avukatı mısınız??
hakkaten ne yapılmaya çalışılıyor...anlayamadım..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

mahoretti

tavan döşemesi çok ilginç olmuş. "Arap şeyhleri" için sanki... Ben öyle bir tavan döşemesi istemezdim.

asklepios

ahh ahhh...kafama edeyim...aklıma da geldi ama yazmadım "sakın yanlış anlamayın,karşılıklı muhabbet ediyoruz,gerginlik olmasın" diye...

neyse sağlık olsun,sizin canınız sağolsun,bir hatam olduysa özür diliyorum,yeter ki gereksiz gerginlikler çıkmasın...

ayrıca o kaba sorunuza cevap;

"yoo..bmwnin avukatı değilim ama siz sanırım bmw düşmanısınız" olmalıydı ama bakın medenice yaklaşmaya çalışıyorum

sp4rc0

ahh ahhh...kafama edeyim...aklıma da geldi ama yazmadım "sakın yanlış anlamayın,karşılıklı muhabbet ediyoruz,gerginlik olmasın" diye...

neyse sağlık olsun,sizin canınız sağolsun,bir hatam olduysa özür diliyorum,yeter ki gereksiz gerginlikler çıkmasın...

ayrıca o kaba sorunuza cevap;

"yoo..bmwnin avukatı değilim ama siz sanırım bmw düşmanısınız" olmalıydı ama bakın medenice yaklaşmaya çalışıyorum

evet çok haklısınız medenice saldırıyorsunuz...

FB10ur

arkadaşlar boş yere gerginlik yaratmayalım.... gerek yok çünkü benziyorsa benziyordur,benzemiyorsa benzemiyordur :):)

sp4rc0

Konuyu uzatmanın anlamı yok. Arkadaş benzetmiş ve fotoğraf paylaşmış, ben de yorumumu yaptım, kendi fikrimdir, sizin fikrinize uymak zorunda diye bir kural yoktur!!...

Benzetip benzetmemek bakış açısına göre değişir; bebeklere baktığınızda kimi annesine, kimi babasına, kimisi dedesine, kimisi de hem annesine hem de babasına benzetir.. tamamen ne gördüğünüzle ilgili..

wolkanku

alfa forumunda, bmw audi tartışıp can sıkıyorsunuz :)

hadi size canınızı sıkacak, moralinizi bozacak başka bir şey ekleyeyim ben,tatlıya bağlansın ;

hadi şimdi dağılabiliriz :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

asklepios

bak şimdi hakikaten moralim bozuldu ;D ;D ;D