Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bilgisayar ekranı kayboldu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

snnguven

Arkadaşlar 2004 model Alfa 156 kullanıyorum. aksam hiçbir sorun olmamasına rağmen sabah arabayı çalıştırdığımda bilgisayar ekranının çalışmadıgını görgüm. aksam hava soguk olmus sanırım bununla bir ilgisi olabilirmi. (birgün önce arkadasın arabasına akü takviyesi yapmıştık acaba bununlada bir ilgisi olabilirmi)
    Bu sorunla daha önce karsılasan arkadaşlar varsa, deneyimlerini paylasmasını bekliyorum.

Sportivo

belli bir sıcaklığın altında (sanırım 0 derece altı) monitör ekrana gelmiyor, arka planda veri işlemeye devam ediyor. Tamamen soğukla ilgili, ısınınca (duruma göre 5-10 dk sonra) çalıştığını göreceksiniz. Hatta ekran geri döndükten sonra Trip B'ye bakınmarştan sonra kaç km yol yaptığınız aynen çıkar.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Alfadanadam

Umarım akü takviyesi ile ilgili bir durum değildir. Onlarca elektronik aletin olduğu zamane arabalarında bu akü takviyesi pek mantıklı değil. Çok çok mecbur kalmadıkça yapmıyorum, yaptırmıyorum.

blackeyekenan

rahat ol motor ısınınca gelıyor stop edip acabılırsın yada kendı gelıyor ama olmasa keske

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

snnguven

evet arkadaşlarlar haklısınız. arabayı istop edip, daha sonra açtığımda ekran geri geldi. sanırım soguktan kaynaklandı. ilgili arkadaşlara teşekkür ederim

basar1980

Arkadaşlarım Merhabalar ... 156 T.S. 1.6 2005  kullanıcısıyım. Aynı problemi malesef bende yaşıyorum, ama artık alıştım :))))   Alfa lar Kış mevsimini sevmez..soğuk havalarda sabahları dikkat ederseniz; gelen gıcırtı sesleri bi hayli fazlalaşır. Yaz kullanımıyla kış kullanımı çok fark ediyor. Aracımdan, Yaz mevsiminde aldığım keyfi kış mevsiminde malesef alamıyorum. Sizlerle paylaşmak istedim...  Teşekkürler..