Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

italyadan parça sipariş etme

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karahanergun

arkadaşlar geçenlerde birmottaydım.kaza yapmış bir arkadaş gelmişti.aracına kapı kolunu italyadan getirtmiş.aracı lancia idi.burada 380 euro demişler kendisi 190 tl getirtmiş. direkt kendim muhatap oldum ve gönderdiler demişti. buna istinaden bende sunroof perdesi sipariş etmek için You are not allowed to view links. Register or Login la iletişime geçtim ama bana tr deki tedarikçilerle irtibata geçin dediler. konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.teşekkürler

agucba

Kaza yapmış olan arkadaş Lancia'dan değil, başka bir yerden veya servisten sipariş etmiştir. Alfa Romeo'nun kendisi göndermez ki zaten sizi Türkiye'deki muhatabına yönlendirmişler.

///////////////

Anıl

Mesela bu kişiye sorabilirsiniz!
You are not allowed to view links. Register or Login
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

LUCI0

Açıkçası ben de mito için orijinal mms/nav sistemi ile ilgili olarak servis ile temastayım.İtalya'dan böyle kolay bir şekilde gelse benim de işime gelirdi ama ben de pek mümkün olacağını sanmıyorum.

karahanergun

aslında italyada bir servis iletişim bilgisine ulaşabilirsek o şekilde irtibata geçebilirz belki. diğer türlü tr deki distrübitöre yönlendiriyorlar.1 saattir google aarıyorum malesef ulaşamıyorum