Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shadycome

You are not allowed to view links. Register or Login

Inan

neden bu kadar ucuz ki?

agucba

145, 146 ve 155 sahiplerine;

///////////////

Alfadanadam

Muhteşem. Sarı bir 145'te poster resmi hatırlıyorum, bu jantlar vardı üzerinde. Ah be...

Bunun 5x98'i twin spark GTV'lerde kullanılıyor. Denk gelse anında alırım :)

sp4rc0

Orda tanıdıklarım yardımcı olabilirim istersen?
Araç satılmış sanırım. Bir daha teyit edeceğim. ;-)
Teşekkürler.

Kendilerine çok temiz araçlar geliyor. Aldıkları her aracı alt takım-triger vs elden geçirip detaylı temizlik yaptırıyorlar. Bende, merak ettiğiniz Alfa olursa gidip inceler detaylı bilgi alırım.

Araç satılmamış, debriyaj baskı balatası, rulmanı ve triger seti değiştirilmiş. Bugün de lpg takılmış. Yarın tekrar ilan verilecekmiş. Aracı çok fazla inceleyemedim ben servisten çıkarken lpg montajından getirdiler.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

SertackeS

arabaya başörtüsü takar bu zihniyet :)
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

sp4rc0

kendi logosunu taktırmış :) bu ne yaa..
madem ki haç var alma.. mişel lastikler off yaa nasıl kafalar bunlar  :o

147BLACK

Orda tanıdıklarım yardımcı olabilirim istersen?
Araç satılmış sanırım. Bir daha teyit edeceğim. ;-)
Teşekkürler.

Kendilerine çok temiz araçlar geliyor. Aldıkları her aracı alt takım-triger vs elden geçirip detaylı temizlik yaptırıyorlar. Bende, merak ettiğiniz Alfa olursa gidip inceler detaylı bilgi alırım.

Araç satılmamış, debriyaj baskı balatası, rulmanı ve triger seti değiştirilmiş. Bugün de lpg takılmış. Yarın tekrar ilan verilecekmiş. Aracı çok fazla inceleyemedim ben servisten çıkarken lpg montajından getirdiler.
İkidir ilgili mesaj atıyorsunuz...
İlginiz için teşekkürler. :-)
Araçta bildiğim üzere lpg vardı ve ilanda da bunların hepsinin halihazırda değiştiği yazıyordu.
Acaba yeniden mi yaptırdılar.
İlan tekrar çıkarsa açıp sorayım...
Kendi aracımı satışa çıkarttım ama istediğim fiyata gitmeyecek galiba. Bülent beyin araç için hazırlık yapıyordum ama benimki satılmaz ise bunla takas için konuşabilirim. Fakat ilk başta aracın durumu netleşmeli ve gerekli bilgiyi alabilmeliyim.
:)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

fevkalbeser12

Yazıklar olsun ya böyle zihniyete:( neyse Allah'tan satıyor arabasını.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Bu ne yobazlık ve zihniyettir,haç varsa niye biniyorsun,bence bu elemanları Suudi Arabistana göndermeli orada rahat ederler ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

delimai

Bu ne yobazlık ve zihniyettir,haç varsa niye biniyorsun,bence bu elemanları Suudi Arabistana göndermeli orada rahat ederler

Arkadaslar saka yapiyorsunuz dimi saka o yuzden bende guluyorum ;D.....yoksa sizde yeri geldiginde ozgurluklerden bahseden ama kendi dusuncelerine uymadigi zaman dalga gecip gerici yobaz diye yaftalayan sozde cagdaslardan degilsinizdir...evet sahsin yaptigi guzel bir davranis olmayabilir parasini vermis almis ve cani oyle istemis degistirmis...bizimde hosumuza gitmiyor yayini jantini degistiriyoruz....nicin bir yargi durumu var yaziklamalar yobqzlamalar ki sahsin kendisini savunma durumu bile yokken...cikip biride bize nicin yayi begenmeyip degistiriyorsun yaziklar olsun derse....veya vites kolunu veya teybini....sahis amblemi begenmemis haca benzetmis degistirmis....yapmayin....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

sp4rc0

Bu ne yobazlık ve zihniyettir,haç varsa niye biniyorsun,bence bu elemanları Suudi Arabistana göndermeli orada rahat ederler

Arkadaslar saka yapiyorsunuz dimi saka o yuzden bende guluyorum ;D.....yoksa sizde yeri geldiginde ozgurluklerden bahseden ama kendi dusuncelerine uymadigi zaman dalga gecip gerici yobaz diye yaftalayan sozde cagdaslardan degilsinizdir...evet sahsin yaptigi guzel bir davranis olmayabilir parasini vermis almis ve cani oyle istemis degistirmis...bizimde hosumuza gitmiyor yayini jantini degistiriyoruz....nicin bir yargi durumu var yaziklamalar yobqzlamalar ki sahsin kendisini savunma durumu bile yokken...cikip biride bize nicin yayi begenmeyip degistiriyorsun yaziklar olsun derse....veya vites kolunu veya teybini....sahis amblemi begenmemis haca benzetmis degistirmis....yapmayin....

Açıkçası ben ciddi söylüyorum, yay jant vs. bir çeşit iyileştirme. Fabrikanın ürettiği tüm kullanım koşullarına göre optimumu ayarladığı yayı veya jantı beğenmeyip yol tutuşu arttırmak adına değiştirilebilir. Bahsettiğiniz kıyaslamaya hiç katılmıyorum. Aracın amblemini, yani markasını temsil eden parçasını hiçe saymak çok garip..
Üreten adamın inancına saygı göstermiyorum anlamını çıkarırım ben buradan.

Anıl

Sayın delimai,sizin bahsettiğiniz değişim vs. aracın bir parçası,bu parçaları da biz görsellikten ya da daha da aracı iyileştirmek için değiştiriyoruz ama bu durumu başka yerlere bağlamıyoruz, zaten bir lastik-jantı din olaylarına nasıl bağlayalım. İşte işin saçma yönü buradan çıkıyor,madem beğenmiyordun amblemi birşeyler yapıştırdın,niye ilanda bu olayları belirtiyorsun,satıyorsan sök yapıştırmaları öyle sat,bunu da ilanda belirtme değil mi! Esas bu ilanda, diğer Alfa kullanıcılarını zan altında bırakan durum var,biz birşeyler yapıştırmadık,hıristiyanmıyız şimdi! Bu sitede herhangi bir ayrımcılık veya küçük görme durumları yapılmıyor,herkesin görüşü,inancı kendini bağlar ama bunu başka bir sitede de olsa ilanlarda belirtmek,ya da bir konu açıp yazmak bence karşı tarafı kötü duruma düşürmekten, ya da kendi görüşünü empoze etmeye çalışmaktan başka birşeye yaramaz bence :)

1998 GTV V6 TB

asklepios

sayın delimai;

ben de sizin gibi sözde aydınlardan,elitistlerden hiç hazzetmem...ama burda durum farklı.

modifiye olayı farklı.her ne kadar ben çok hoşlanmasam da benim güvenliğimi tehlikeye atmadıktan sonra isteyen istediği modifiyeyi yapar...en çok güler geçerim.

ama amblem değiştiren bu kişi kendisi ile çelişiyor..."ulan kuşbeyinli,madem hristiyanlardan  bu kadar nefret ediyordun,neden hristiyan arabasına biniyosun,islam düşmanlarına para-güç kazandırıyorsun?" demezler mi adama? ben diyorum...

KAKIRMAN

Etik kurallarının dışına çıkmasak. Herkes düşüncelerini yazabilir ama farkında olmadan konu dışına doğru kaymaya başlıyor tartışmalar.  8)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

delimai

arkadaşlar bende amblemime bir şey yapıştırmadım...olayada din açısından bakmıyorum zaten yoksa alıp kullanmazdım, sweetini giyimezdim,anahtarlığını gezdirmezdim cebimde...ha mercedes te bmw de amblem yok diye hıristiyanların değil mi yani şu an kullandığımız bütün araçlar hıristiyan üretimi o zman hiç birine binmemek lazım :)bu anlamda tabiki katılmıyorum desteklemiyorum şahsı,, bunu da yazdım güzel değil yaptğı diye,ama açıkcada gezdirmek istememiş işte :)...sizin düşüncenize de saygı duyuyorum onunkine de..benimki sadece şahsın yaptığı bir hareketten dolayı düşüncesiyle yaşam tarzıyla hatta inancıyla alay edilmesine karşı tamamen doğal spontan insani bir defanstı...kakırman hocam haklısın ben konuyla ilgili yazmayacaktım lakin peşine iletiler gelince yazıverdim :)affola...konuyla da ilgili başka bir şey yazmayacağım....saygılar... :D
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Anıl

Aracı satan kişi istediğini yazsın,bizi alakadar etmez,bunu burada tartışmakta birşey kazandırmaz,bu durumla muhattab olacak kişiler satıcı ile You are not allowed to view links. Register or Login sitesidir. Bu durumu bence de uzatmanın bir anlamı yok...

1998 GTV V6 TB

FB10ur

Aracı satan kişi istediğini yazsın,bizi alakadar etmez,bunu burada tartışmakta birşey kazandırmaz,bu durumla muhattab olacak kişiler satıcı ile You are not allowed to view links. Register or Login sitesidir. Bu durumu bence de uzatmanın bir anlamı yok...

sahibinden.com sitesinin bu duruma yapacak birşeyi yok çünkü adam kendi arabasına takmış olduğu bir aksesuar siteyi ilgilendirmiyor çok saçma birşey olmadığı dışında...

burda zihniyeti tartışmak gerekiyor...sorsan alırken'de haç işaretini görmedim der arkadaş bu kadar at gözlüğü ile bakılmaz dünyaya..

agucba

289.000 ?'ya kelepir Alfa 8C

239.000 ?'ya 8C Spider

///////////////

fevkalbeser12

239.000 ?'ya 8C Spider
Bu arada bizim You are not allowed to view links. Register or Login bu siteye göre bence daha başarılı gibi geliyor bana daha sempatik:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

239.000 ?'ya 8C Spider
Bu arada bizim You are not allowed to view links. Register or Login bu siteye göre bence daha başarılı gibi geliyor bana daha sempatik:)

sempatiklik evet ayrıca kullanışlı olması kullanıcıları çeken yönü çok karışık bir site değil :):)

agucba

Mainz Üniversitesi'nin özel deneme aracı imiş.

///////////////

zephry

Abdestsiz girerseniz garanti dışı..:)

Anıl

Değil kıyameti, suyu bile geçirecek durumda:)

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam