Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

kalkışda titreme

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karahanergun

sevgili dostlar benim 2005 model 15.000 km ( evet yanlış yazmıyorum 15.000 km de ) de alfa 156 ım var. daha önce hiç alfa kullanmadım.genelde citroen ve reno grubunu tercih etmiştim dolayısıyla bu araç hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim. benim sıkıntım aracım kalkışlarda ( geri vites dahil ) ya da durağan trafikdeki dur kalklarda şak şak şak vuruyor sanki stop edecek gibi oluyor. acaba sizlerin başından böyle bir olay geçtimi, sorunu ve çözümü nedir bilen arkadaş varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.peşin teşekkürlerimler; keyifli sürüşler

latrodects

benimde arcı ilk kullanmaya başladığımda araba hoplayarak kalktığı,şanzımandan çat çat dıye seslerın geldiği ve arabanın bağırıpta gıtmediği oluyordu. sankı arabayı 3. vıteste kaldırmaya çalışmışım gıbı..hala da bazen oluyor bu ama sanırım debrıyajın kullanımıyla alakalı bır durum veya bu araçlara has bır durum olabılır. çunku debrıyajı nasıl kullanırsam kullanıyım diğer marka araçlarda kalkışta boyle bır durum olmadı..sankı acemı gıbı hıssettığim oluyor,bu durumlarda kendımı:))

ismet

bu konuya ilişkin benim ve diğer arkadaşların bazı problemleri olmuştu. "ara" ile benzer konular bulabilirsiniz. tekleme filan diye aratırsanız karşınıza çıkacaktır.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

brkyaa

benımde aracım 156. 27.700 km de falan evet bende de oluyodu debrıyaj setini değiştirelım dedik.. servise gittimiz de bişey yok dedıler.. ya genetik gibi bişey yada kullanıma baglı..  :)
"Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V Distinctive"

karahanergun

valla bende kendimi acemi gibi hissediyorum bu durumlarda.nerdeyse kullanmadığım araba kalmadı ama sadece bu arabada bunu yaşıyorum çok enteresan. ilk fırsatta iyi bir ustaya götüreceğim

brkyaa

sportivoyu tavsıye ederım servıs olarakta..  :D
"Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V Distinctive"

Baskan

Bujilere baktırdınızmı ?

antihero

Evet bencede ateşleme sistemine bir baktırın
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

karahanergun

çarşamba günü maslakda maestro alfa özel servise gideceğim.bakalım Barış usta ne diyecek.