Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Evlilik Teklifi :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

A.S.GÜMÜŞ

Kardeşim nereden bulursunuz böyle orjinal - romantik fikirleri  :D.
Biz hanımla konuşurken evlilik kararı aldık oldu bitti, teklif etmedim yani, sonra kredi kartını verdim gönlüne göre evi nasıl istiyorsa öyle döşedi.
Ha bak bu olur, sohbet esnasında ver kredi kartını yengeye, de ki artık evi döşeme zamanı geldi hanım de, olsun bitsin  :)

07 DH 800

FB10ur

Kardeşim şöyle birşeyde yapabilirsin...

Ufak bir tekne ayarlarsın bu konuda yardımcı olabilirim.. sahilde yürürken veya bir yerde otururken tekne ile tanıdığın   1-2 kişi ile pankart açabilirsin aynı zamanda meşale yakabilirsin... maç olayına sıcak bakmıyorum çok olmaya başladı...

Ayrıca bir kamera bulup tanıdığın kişilerden oluşan bir video hazırlayabilirsin işte alper ecemi seviyor vs gibi sözcükler söyleterek sonunda ise kendin çıkarak evlenme teklifi edebilirsin..

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Sportivo

öncelikle tebrik ederim, mutluluğunuz daim olsun, bu işi atlamamak lazım gerçekten yoksa sittin sene hanımın eline kapı gibi ütüyü vermiş olursun beyine müdahale için.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

alfin

Tebrik ederim,mutluluklar :)

Buraki

Simdiden tebrik ederim Alper :) kafamda bir iki fikir var hatta benim yaptigima yakin bir seyde olabilir ama simdi yazamiycam yarin bi ara ararim konusuruz. Bu arada o 19 araclik konvoy seklindeki olayda degisik ve guzel olabilir :)

emin

geçmiş olsun birader allah başka dert vermesin :clover:
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Onur ÖZTÜRK

Eğer 19 araçlık konvoy olayına sıcak bakarsanız ilk sıraya talibim :p

B- Bende :)
                                                                                                                           Stile Italiano

asklepios

forumda romantizm rüzgarları :-*

Gouki

R de ben olurum abi. Ama ben r leri söyleyemiyorum :)

redromeo156

ben abım kuzenım beytullah abı 4 alfa ıle yanındayız kardesım ne zmn ıstersen :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

wolkanku

aklıma bişey geldi;
mesela bir alfistiturkey buluşmasında teklif edilecekse ;

bir çekiliş yapiliyor gibi herkes isim yazdıracak mesela ve projeksiyona yazılacak

B ülent Cengiz
E rhan xxx
N adir xxxxxx
İ lhan Kakırman
M urat Umar
L event xxxx
E mre xxxxx

gibi yazılacak. ama çok belli olmayacak çekiliş sonuna kadar..
sonra kazanan büyük çekilişi kazanan ecem ..... denildiğinde BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazısı görünür hale getirilip kutudan tek taş çıkacak.

aklıma bu geldi :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Kutay

19 araçlık güzel bir buluşma ve sonrasında güzel bir organizasyon.
videolarla ve resimlerle keyifli anlar ve paylaşımlar olabilir.
Kulağa hoş geliyor.....
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

naxos

Fazla suslemeye gerek yok Alpercim.Ben Askerdeyken telefon kulubesinde 200 konture baglamistim isi.gerci sonra butun hafta ac gezmistim o kpmturlere verdigim para yuzunden oda ayri mevzu.

Nerde nasil teklif ettigin onemli degil Onemli olan dogru insan olup olmadigidir.Eminim kiz arkadasin herturlu yerde teklife zaten evet dicek.Cunki buzamanda calisip eli para tutan evlenwcek erkek bulmak zor.Anladin onu sen:)))

YP-G70 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

KAKIRMAN

You are not allowed to view links. Register or Login
Fazla suslemeye gerek yok Alpercim.Ben Askerdeyken telefon kulubesinde 200 konture baglamistim isi.gerci sonra butun hafta ac gezmistim o kpmturlere verdigim para yuzunden oda ayri mevzu.

Nerde nasil teklif ettigin onemli degil Onemli olan dogru insan olup olmadigidir.Eminim kiz arkadasin herturlu yerde teklife zaten evet dicek.Cunki buzamanda calisip eli para tutan evlenwcek erkek bulmak zor.Anladin onu sen:)))

YP-G70 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
:yukari-ok: :yukari-ok:
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

max-ime

Konuya güncel çekelim :)

Evet arkadaşlar, var mıdır hayırlı bir iş için orjinal fikri olan, bunu paylaşmak isteyen?

muğlalı

eski cb Köşkü nun orda fige diye bir yer var gayet iyi Ankara için.

max-ime

Restaurant önerisi değil istediğim. Değişik fikirler arıyorum.

Erdinc küflü

Bizim buraya geliceksiniz , beraber uçağa bineceksiniz , 4000 metreden , ayrı ayrı tandem pilotlarıyla 40 saniye 200 km/h 2500 metre düşüceksiniz , sen tandem pilotuyla önce ineceksin , eşin sonra inecekler , yerde pankart BENİM EVLENİRMİSİN !! zaten kameramanlar bekliyecek orda yüzüğü takıcaksın , :D bu arada avucuna onun isminin baş harfini yazıcaksın kalp içinde , 200 km/ h düşerken kameraman çekicek , yada ufak bir uçak ile gezinti yaparken birileri sahile benimle evlenirmisin yazıcak , ve oda görücek ,