Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

aracımı satıyorum arkadaslar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ercan zengin

You are not allowed to view links. Register or Login
arkadaslar aracımı sıtemız uyesı bır arkadastan almıstım umarım yıne buradan bırıne gıder satmak zorundayım ev alıcam umarım hayırlısı olur alana da satanada

fevkalbeser12

Hayırlı satışlar. Geçenlerde yeni üye olan bi arkadaş ısrarla sunrooflu 156 istiyordu tam ona göre.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Qadesh

Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
o bendim ama mk2 kasa istiyorum :(
Sizden sonra üye oldu o arkadaş hatta antalyadandı galiba.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ercan zengin

ısterım buradan bırıne gıtmesını zaten bakımlarını da yaptırdım on takım falan tupu takılalı 10000 km olmadı gercekten temız bır araba

redromeo156

2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

can591

burada benden bahsediliyor galiba :)

Araba tam bana göre, rengi uyuşmuyor ama diğer özellikler tamam gibi... takibinize tebrikler...

P.M. den numaranızı verirseniz görüşebiliriz.

Samsun da çok uzak ya hadi hayırlısı, 1000 km buraya... ama yine de görüşelim, bi şekilde anlaşırsak, geliş gidiş çokta sorun olmaz...

ercan zengin

ilana gırseydın numaramı gorurdun ama ben yınede mesaj attım ılanı

ercan zengin